Bad imagination.

Idag var jag i skolan ofc =P. Vi började med 2 timmars svenska..riktigt segt inte för att jag lyssnad så jättemkt xP. Men så kommer en i min klass med en jätterolig kommentar. Och jag som trodde att jag ouppmärksam. Vi pratade om dem grekiska gudarna mkt och så pratade vi om en författare som heter homomus eller något kommer inte ihåg men något liknade. Och så sa läraren att vi typ ska läsa något av honom. Och då säger min kompis: Va? ska vi få träffa henne!?. HAHA jo men först o främmst det e en kille men det var lixom några hundra tusen år sen så det är tveksammt om han lever xP. HAHA jag tyckte det var jättekul iallfall men jag har lite dålig humor=P.

Imorrn ska jag in till stan efter skolan måste köpa present till felix min bror som fyller 19 på onsdag. Vad jag ska köpa? bra fråga jag har ingen som helst aning. Jag e så dålig på o hitta på något...o så e jag väldigt snål så det får inte kosta så mkt xP. Men jag ska titta lite blir det brist på tid så får jag väl köpa ett presentkort eller något.


Och måset bara säga eftersom Prison break e slut så kan jag ju inte tjata om de på måndagar längre så jag får börja tjata om andra grejer istället tillexempel nu e det bara 80 dagar kvar tills New moon har premiär :D. Vi får knarka trailern så länge =P.


090829

Snart e augusti slut =D. Just nu längtar jag tills snön kommer. Jag tycker vi kan hoppa över den tråkiga hösten o gå direkt till att det kommer flera decimeter snö.
Just nu sitter jag hemma hos en kompis. Det är tre killar o jag. Dem pratar om allt från wow till hur dem gör när dem kastrerar katter så jag håller mig till datorn xP.
Nu ska jag vara lite social imogon ska vi fira felix. CYA

IQ-fiskpinne

Har inte uppdaterat på ett par dagar nu. Det har inte funnits så mkt att skriva.
Idag har jag varit hemma. Kände mig inte helt okej o vi skulle vara i restaurangenidag och jag va inte så himmla taggad på att gå dit o servera mat lite halv sjuk inte så jättefräsht. Så jag var hemma.

Jag rotade runt lite i mitt rum och hittade lite gamla papper från typ 7:an eller 8:an. det var ett papper vi fick när lärarna började tröttna på alla fula ord vi använde så dem hade printat ut ett papper med massor av synonymer för dum o det var dels såna ord man redan visste så som typ, pantad korkad och så vidare. Men så kom det ord som var riktigt roliga typ ditt blåbär och IQ-fiskpinne. Det är min favorit. Haha fatta att bara helt plötsligt kalla någon din IQ-fiskpinne istället för du e så dum haha xP. Jag kanske har dålig humor men jag tyckte detta var kul.

Imorgon ska jag kanske träffa mamma sen ska jag baka =P. Vi får gäster på söndag. Vi ska fira Felix. Han fyller inte förrens på onsdag men vi firar lite tidigare =P.

Juste nu ska jag faktist göra lite reklam för en blogg här =P. Den heter http://jjuno.blogg.se/ hon skriver jättebra. Hon sitter inte o skriver så som jag om massor av oitressanta grejer egentligen. Utan hon skriver om hur man förbättrar sitt självförtroende och hur man ska göra för att skaffa kompisar i nya klassen. Hon svarar på frågor från olika människor som behöver hjälp eller stöd. Jag gillar den bloggen ...jag läser inte många bloggar men den läser jag =P. Så gör det ni oxå xP.



Fokis.se

Shululululu. Just nu läser jag bloggen http://fokis.se hon har startat en tävling där man kan vinna vad man vill från gadgetgirl.se  Kraven är att du ska ha blogg läs  mer på hennes blogg. Själv har jag valt en mobiltelefon som inte skulle vara fel att ha. Men det finns även massor av söta hellokitty grejor =D

den här har jag valt:  http://www.gadgetgirl.se/products/Sony-Ericsson-W995.html

090824

Första skoldagen idag då,var bara där typ en halvtimma. Vi fick scheman vilket e jätteskönt imorgon t. ex. börjar jag 11:30=D. Sen fick vi reda på lite nya grejer som händer.
När vi hade slutat gick jag o några klasskompisar till thorildsplan dem har öppnat en ny "galleria" eller va man kan kalla det så vi gick dit o fika.

Ikväll e det allra sista avsnittet av prison break sen e den serien slut fenito =(.

Juste imorse när jag gick till skolan så går jag förbi ett högt höghus o så tittade jag upp o där på en balkong stod en naken tant ..fresh precis ätit frukost lixom man kännde att det var nära att den inte fick vara kvar i magen kan jag ju säga. Men asså vem ställer sig på balkongen naken på morgonen när alla går förbi. Huset ligger precis vid tunnelbanan oxå.

Aja nu ska jag äta snart men måste bara säga att Chad michael murray fyller 28 år idag =D. grattis till honom =P.


Spooky , Scary.

Tjulivippen eller vad dem nu sägar. Ni vet i Nils karlsson pyssling filmen ?..aja kanske inte xP.

Idag var jag på bio med sara. Vi såg harry potter. Visst den var bra men jag blev lite besviken faktist. Jag har ju läst alla böcker o så och jag fattar att dem måste ta bort massor för att få plats med det viktigaste men det var vissa grejer som var helt annorlunda. Mitt i filmen kunde jag tänka att nej men det var inte han som skulle göra så det var hon. Eller nej så där sa han inte han sa så här. Haha man känner sig fett insatt =P. Men förutom det så var den bra =D.
Jag såg även Kenny pavey...för er som inte har en minsta aning om vem det e så är han fotbolls spelare han spelar i A.I.K. som kommer krossa kalmar imorrn btw eller idag  blir det om man tittar på klockan =P.

Snart börjar skolan iallafall inget jag ser fram emot. Men vi har tydligen fått massa nya lärare så det ska bli skoj o se vilka dem e =D.

Juste innan jag glömmer. Det här e mer till alla Twilight fantaster jag vet att några läser denna blogg så måste bara skriva det här =P...det har pratats om att robert pattison o kirsten stewart e ett par men nu kommer senaste nyheten. Kirsten e gravid o det e robert som e pappan. Haha rykten blir bara mer mer roliga.  Renesme in real life who knows ?=P

Nej nu ska jag sova god natt =D

090820.

Shulululu.

Idag kom jag hem från mormor. Jag har inte gjort mkt där jag klippte mig ju igår annars hände inget speciellt inte för att det är så jättespeciellt heller men =P
Jag gjorde ingen drastisk klippning jag vågade inte riktigt =P.

Imorgon blir det förhoppningsvis bio med sara vi ska se harry potter men vi får se hur det blir. Har inte fått tag på henne än så..

På måndag e det skola igen också jag känner mig inte precis taggad xP. Hela sommarlovet har ju flygit iväg man har inte hunnit med något typ...enligt mig,

Nu ska jag fortsätta försöka få tag på sara sen ska jag titta på film tror jag.

(bild från idag xP) som sagt klippte mig inte jättemkt


090818

Shululululu. Skriver ett snabbt inlägg här bara. Sen kommer inte nästa förens på torsdag.
Imorgon ska jag nämligen först träffa min mamma i vällingby sen ska jag åka o klippa mig. O eftersom min mormor typ jobbar där jag klipper mig så ska jag sova hos henne imorrn. Sen på torsdag ska vi till ted´s tatto för tro det eller ej min 70+ mormor vill göra en tattoering xD så vi ska titta vad det kostar o så. O nästa sommar ska jag gör en så då kan man ju gå o titta om dem e nå bra. Min mormor vill skriva mitt o min brors namn på underarmen vid handleden ungefär =P. ( Allså Felix och Michaela).

Men nu ska jag titta på en film sen e det dags att sova. CYA

090816

Shulululu.

Vet ni vad som händer imorrn ?!.....nej inte jag heller xP. Något måste jag hitta på. Kommer kännas jätte konstigt att inte gå o jobba =P. Nej men jag kanske ska hjälpa bror min att spackla i sitt rum han ska måla om o hålla på o har jag inget för mig kan jag lika gärna hjälpa till =P.

Men sen på kvällen e det PRISON BREAK. Det näst sista avsnittet. Fattar inte att det är slut. Jag berättade kanske inte vad som hände i det förra men han dog. Sorry om ni som inte har sett får reda på det nu men han dog. Michael scofield han kan inte dö! men det gjorde han. Jag satt där å bölade som om han fanns på riktigt. Men för mig fanns han på riktigt varje måndag xP. 
Imorrn kommer allså näst sista avsnittet det kommer typ blicka tillbaka i tiden så då kommer man få se underbara wentworth miller ändå <3<3. Men när det är slut så kommer jag köpa boxarna iallafall. Jag kan inte köpa alla serier men jag kan inte bara strunta i den här xP.

Okey back to the real life =P. jag ska sova snart jag e trött men nu ska jag äta en bit sockerkaka som schteekaren sture har gjort ( felix min bror xP)   CYA


Zelmerlöw 14/8 - 09


090815

Shululululu.

Tänkte bara berätta vad som har hänt dem senaste dagarna dem här varit händelserika ska ni veta xP.

Torsdag: Jobbade näst sista dagen. Skönt men tråkigt.
Sen på kvällen träffade jag Sivve o Max vi satt hos Sivve o spelade monopol. Och jag vann....kanske inte =P sen åkte jag hem o sov.

Fredag: Jobbade sista dagen. Kändes skönt men lite tråkigt som sagt också.
PÅ kvällen träffade jag Linda och Sara vid slussen o så bar det av till grönan där vi skulle se måns zelmerlöw =D.
Jag hade fått grattis inträdes biljetter av min pappas kompis som jobbar där.
Vi köpte inga åkband men jag o Sara gick i spökhuset =D. Vi spelade även lite men ingen vann något förutom Linda som vann en liten nalle XP.  Sen började Måns det var jätte bra. Bilder kommer sen när Sara har skickat dem til mig =P.

Lördag/idag: The voice =D. Träffade Linda hennes kompisar Sara och hennes kompisar vid plattan klockan sju typ.
Vi gick runt lite i kungsan lyssnade lite. Det var sjukt mkt folk så när vi skulle förflytta oss så blev man mossad. Det var en tjej som körde armbågen rakt i ryggen på mig så jag var tvungen att putta bort henne...Det var sjukt alla puttades vissa ramlade det var bara grötit.
Sen gick vi ner till vattnet.
Sen skulle Saras farbror hämta hennes kusin som var med oss oxå. Dem skulle till tumba så då skulle dem släppa av Sara o hennes kompis i älvsjö på vägen. Så han frågade var jag bodde. Bromma skulle bli en omväg så han kunde köra mig till fridhemsplan vilket jag tyckte var väldigt snällt =D. Men sen sa han att han inte ville att jag skulle åka tunnelbana själv så han körde mig till Brommaplan =D=D. Tack Saras farbror =D.

 Nu ska jag sova  eller inte exakt nu men snart jag e jättetrött. Jag börjar i skolan om mindre än tio dagar =(.


090812

Hejsan.

Jag täkte uppdater dem dagar som har gått sen måste jag gå och lägga mig. Jag vet att klockan bara är halv tio typ men jag håller på att somna hela tiden och så ska jag upp 6 imorrn eftersom jag jobbar. Men nu e det bara två dagar kvar det känns både skönt o lite sorgligt. Jag har börjat gilla massa människor där nu men ändå så kan jag bli så frustrerad där så det känns rätt skönt.

I tisdags var jag på bio med mamma på kvällen. Vi såg sommar med Göran. Den rekomenderar jag verkligen. Den var sjukt bra man kunde inte sluta skratta xP.

Idag jobbade jag som vanligt. Sen ringde Johan frågad eom vi kunde träffas. Jag hade ju ändå inget annat för mig så jag mötte upp honom i b-plan sen åkte vi in till stan o lallde runt.
Vi träffade upp hans kompis Sara sen gick vi o satte oss på ett café. Dem skulle sedan till festen-09 i kungsträdgårdens tunnelbana .
Så jag åkte hem sen vid typ åtta som sagt jag var väldigt trött xP.

Imorrn blir det jobb o sen ta det lugnt.

Fredag e sista dagen på jobbet sen på kvällen ska jag Linda o Sara till grönan o lyssna på Måns Zelmerlöw =D. Jag har tre stycken grattis entré biljetter så då passar vi på =D.

O sen på¨lördag e det The voice  i kungsan =D=D.

Nu måste jag gå o lägga mig. Btw gjorde om bloggen lite =P. vi får tacka   edenfelt för det =D. http://lariis.blogg.se.


090809

Shululululu.

Vill bara börja med att säga att Djurgården förlorade mot Hammarby =D. Superettan here comes Dif xP.

Idag har jag först varit hos systra mi som fyllde år igår så vi var där o firade henne typ.
Sen åkte jag in till stan o träffade Linda o Amanda trevligt trevligt =P.

Imorgon e det jobbet som gäller. Inte för att det är något jobbigt utan väldigt kul xP. Snart får jag pengar också =D.
På kvällen sen vet ni vad som kommer på tv då??? Ni borde veta det vid det här laget Måndagr 22:00 på tv3.....
PRISON BREAK! Jag läste i aftonbladet om den serien idag att det har blivit bättre. Men att slutet på serien har avslöjats och att han lika gärna kan skriva slutet men tänker inte gör det men han sa att det kommer hända i det här avsnittet även fast det är två resterande avsnitt kvar. Men han kan säga en sak : snyft!.  Jag menar jag kommer nog sitta o gråta jag vet ju vad som ska hända men jag vet inte hur =(. Jag hoppas ju att jag har förståt allt fel att det alla säger inte e sant men tyvär är det nog inte så.
HAHA som ni kanske har märkt så är jag prison break freak xP

Just nu sitter jag o chattar med sara o hon skickade massa roliga bilder på oss xP. Här är ett litet smakprov xP dem andra e hemska eller snarare hemskare så det där räcker =P


090808

Nu e det egentlign inte 090808 men eftersom att jag skriver vad som hände då så får det stå så xP.

Jag har varit på kalas Tindra har fyllt 4 år så vi firade henne. Hon fick jättemycket presenter man blev nästan lite avundsjuk hehe =P. Vi sprang runt o lekte i klätterställningen o åt tårta xP.'
Sen åkte jag hem gick ut med smulan o sen åt jag kräftor =D. Yummi.
Senare på kvällen träffade jag Linda inne is tan vi satt o fika o pratade lite skit.

Imorgon ska jag hem till min syrra som har fyllt år och gratta henne lite =D.

Men nu måste jag gå o lägga mig jag håller på att somna Har inte sovit så mkt nu när jag har jobbat så nu på helgen får jag passa på. Good night sleep tight don´t let the bed bugs bite

Bullar!

Kom hem för en halvtimma ungefär. Jag cyklade först till stora mossen för att titta på felix match jag kom till andra halvlek.
Han spelar i Fk bromma och dem mötte Vällingby aik tror jag något sånt i allafall.
Dem vann med 2-0 och Felix gjorde ett mål =).

Efter matchen åkte vi till Hanne för hon hade bakat kanel bullar mums ^^.

Nu ska jag snart sova. Natti Natti


090807

Shulululu.
Idag mår jag mycket bättre.
Jag har jobbat o det var ju rätt lugnt som vanligt. Efter jobbet träffade jag mamma i vällingby jag ville köpa en ny tröja o det gjorde jag också =P. Den var jätte fin svårt att förklara hur den ser ut men fin va den xP.
Sen så hittar jag ju inte Ed hardy skorna jag ville ha. Men jag var inne på jarmeus och dem hade rea o så hittade jag ett par jättefina Björn borg skor. Dem kostar i vanliga fall 600 men nu kostade dem 400 så dem köpte jag oxå xP.

Nu funderar jag på att åka till mossen där felix har match kan vara lite kul att se men vi får se.

Nu ska jag fortsätta titta lite på simpsons CYA.

Här är bild på skorna jag köpte =D



090806

Hallå.

Idag mår jag inte bra alls. På dagen har jag jobbat det var rätt lugnt som vanligt vi har suttit ute o sjungit hela dagen typ =P. Asså det är precis som att jobba på dagis. Den ändå skillnade är åldern och att dem är lite virrigare.

När jag kom hem somnade jag på soffan av utmattning =P.
Nu är jag trött och har ont i halsen men som tur har jag mina mirakel piller Bafucin hjälper mot ont i halsen jättesnabbt.

Nu somnar jag nästan jag fattar inte hur jag kan vara så trött men snart e det helg o då ska jag sova.

Och btw jag har letat efter skorna som en galning men jag hittar dem verkligen inte. Antingen e dem helt slut eller så har dem inte min storlek =/


090804

Tjaba tjena hallå!.

Idag var jag på jobbet...igen. Jag har suttit mest i solen så inte speciellt jobbigt kanske =P. Men är ändå rätt trött.

Avsnittet av prison break igår kväll var väldigt bra för ni som vill veta xP. Jag var tvungen att säga det. Alla avsnitt är iof väldigt bra. Men det var så spännande samtidigt som det var lyckligt haha okej ännu en gång jag ska skaffa mig ett liv xP.

Ikväll är det inte mkt som händer ska ta det lugnt. Kanske till och med sätter mig o tittar på allsång på skansen. Markus krunegård kommer ju tror jag =D så det kan man sitta o titta på.
Nu ska jag se om jag hittar mitt armband som jag har slarvat bort. Jag fattar inte var jag har lagt det någonstans...Cya.


090803

shulululu. Idag har jag jobbat som vanligt eller som vanligt lät lite knäppt eftersom jag bara har jobbat en vecka men ..aja.
Det var lugnt idag det är det iof varje dag sjukt skönt jobb. Som sagt jag får 7000 för att vara lite social o det e jag bra på så nemas problemas på den punkten.

Efter jobbet träffat jag mamma i vällingby. Vi åt o tittade lite i affärer, idag blev det grekiskt =) mumms.
Jag fick med mig två böcker hem som mamma betalade tack mamma ♥ =P.

Jag har inte hunnit göra så mkt annat varit ute med smulan.
Men vet ni vad som händer idag. Måndag klockan 22:00 tv 3 ?. ...PRISON BREAK ghaaa det är inte många avsnitt kvar nu. Idag är det avsnitt 21 av 24 och det 24 avsnittet är avslutande ...inge mer prison break =( buhuhuhu.
Okej jag ska skaffa ett liv men efter att prison break e slut xP.

Imorgon e det jobb igen sen sova sova säng säng säng. Jag förstår fortfarande inte hur jag kan vara så trött. Jobbet e ju inte precis ansträngande inte ens nära xP.

Nu ska ladda inför prison break efter det ska jag sova.  Good night sleep tight don´t let the bed bugs bite


090802

Nu e jag tillbaka från mitt besök hos älgarna. Det kan vara skönt att komma bort från allt ibland. men den här gången kändes det som ett stort misstag jag skulle ha stannat hemma.
Om jag skulle varit hemma skulle jag gå o se prideparaden men istället åkte jag till landet... Jag gjorde inte mkt kan man inte säga. Enligt vissa är jag nämligen lat gör aldrig något och tänker bara på mig själv. Men nog om den saken.

Imorgon ska jag jobba igen tjäna ännu mer pengar =D. Slutar 15:30 då ska jag träffa mamma ett litet tag. Hon har köpt en ny mobil så jag måste visa lite hur man gör =P hon e inte så teknisk av sig xP.

Det var allt från mig denna gång Cya later alligator


RSS 2.0