090930

sista dagen i semptember nu kommer hösten...vilket jag tycker e den värsta årstiden. Jag skulle önska att det börjar snöa i oktober asså riktigt snöa inte så att det blir slask efter en dag utan att man får lixom plumsa sig fram om man ska någonstans =P. Sen kan den försvinna i april typ o då kommer det 30 grader varm o sol på dagarna o så regnar det på nätterna så man kan sova xP. Det skulle vara perfa. Men nu e de tyvärr inte så.

idag har jag jobbat nu på kvällen vilket gick bra. Jag gör en fusklapp med koderna så att jag lär mig dem jag har lärt mig några iallafall =P. Jag kom hem lagom till säsongsstarten av greys anatomy men george dog inte bra jag gillade honom =(.

Nu ska jag snart sova ska till skolan imorrn hade jag tänkt men vi får se jag e jätteförkyld och jag hade feber i eftermiddas men jag märker hur jag mår imorrn.

god natt♥

Lovade att länka till min kompis blogg oxå btw läs hans blogg mkt intressat xP  Http://johanbliixt.blogg.se



090928

Hallåjsan. Har precis halv tittat på derby matchen mellan aik - dif.  aik vann ofc :P. 2-0 så nu leder dem änn så länge i allafall.

I helgen åkte jag hem till min mormor på lördagen för jag skulle till en kompis i råcksta och min mormor bor i hässelby så det blir mkt närmare. Så vid typ åtta åkte jag till min kompis. Vi var typ tio stycken där eller något. Sen skulle jag åka med tåget som kom 00:23 men tror ni att det kommer? nej det kommer klockan 00:50 typ istället så fick stå o vänta i en halvtimma typ. Så jag var framme typ 01:00 o då gick jag o la mig lika bra :P.
Men jag har värsta skrap såren på knät. Han jag var hos hade en stor balkong o så när jag klumpig som vanligt skulle gå in så ramlade jag o skrapade upp knät. inte jätteskönt =P.

Sen på söndagen åkte jag först hem för att gå ut med hunden sen träffade jag mor min i vällingby så vi gick o käkade och kollade runt lite.

Nu ska jag snart sova jag e as trött här kommer några bilder från helgen.









Konsum.

Ännu en kväll på jobbet =P. Satt i kassan hela kvällen eller kvällen o kvällen mellan 17-21 jag kommer typ bara sitta i kassan först o främst tills jag kan det riktigt bra sen kommer jag få jobba mer på "golvet" men jag trivs i kassan så det e lugnt. Jag har lärt mig ännu fler koder nu (A).
När jag kom hem var det bara att ta det lungt jag o min pappa tittade på män som hatar kvinnor han har inte sett den men det har jag så jag håller på med datorn istället =D.

Nu så hade jag tänkt o titta på idol för tv4 lägger ju ut alla program på deras sida och jag jobbade ju så jag missade de. Men nu funkar det inte att öppna upp dem :@. Så jag får sova istället inte jättekul.

Jag ska hem till en kompis imorgon och för att det ska bli närmare att åka hem så sover jag över hos min mormor så jag kommer uppdatera på söndag eller måndag vi får se.

Nej nu ska jag försöka öppna upp klippet annars får jag väl gå o lägga mig. God natt♥


IQ som en fiskmås

Jag gjorde bort mig idag. Jag gör massor av pinsamma grejer men den här tror jag ingen har varit så dum att göra.
Vi slutade o jag o Linda gick mot tuben hon går igenom spärren men så fortsätter hon gå o jag hamnar efter så hon går o pratar med sig själv så liten pinsamm grej för henne oxå. Men nu anledningen till att jag hamnade efter asså jag tycker till och med att det är pinsammt nu när jag skriver haha. Jo jag går fram till spärren och det e såna här skjutdörrar eller vad man nu kallar det. Men den öppnas inte när jag ska gå igenom så jag tester den bredvid o den funkade inte heller och då e det ändå massor av människor som går förbi mig lixom och jag ser hur Linda bara fortsätter gå o prata o så testar jag att komma igenom sista gången men det funkar inte men så tittar jag på personen som går förbi och så kom jag på att jag inte hade dragit kortet jag gick bara haha vet ni hur pinsammt det var eller. Snacka om IQ-befriad. Så kommer jag fram till Linda som har hunnit en bit och då märker hon att hon har gått o pratat för sig själv och jag berättar vad som hände o min grej vann pris för mest pinsamma för dagen.

Jag jobbade sen. Vilket gick väldigt bra jag var först 2:a kassa o sen 1:a kassa så har suttit i kassan hela dagen. Sen skulle jag räkna kassan och jag har lärt mig det nu jag skrev ner en fusk lapp oxå som jag ska ha med mig =P.
Sen ska jag även skriva ner en fusk lapp för dem vanligaste koderna typ för gurka äpplen lök och sånt där. Dem koderna jag kan e gul lök , tomat, godis, naturgodis och bananer =P. men det e en bra början bara jobbat fyra kvällar.

Nu ska jag sova o se om jag kan somna sov bara 2-3 timmar inatt så känner mig inte jätte pig. Så god natt♥


090923

Kan verkligen inte somna. Inte för att det hjäöper att sitta inne på datorn klockan halv två på natten men jag har försökt att sova men det går bara inte så jag tänkte att jag skriver ett inlägg o så försöker jag somna igen.

Idag efter skolan hade jag planerat att träffa edenfelt men såå ringer min mobil typ klockan tre och då e det chefen nere på konsum där jag jobbar. Då ska jag tydligen ha inlärning klockan 17 men på min lapp står det att jag skulle ha det dagen efter. Så det var bara ut snabbt med hunden käka och ringa edenfelt o be om ursäkt. Jag säger det en gång till förlåt vi får ses när du kommer hem från gotland.

Så det var bara gå ner till konsum. Jag satt i kassa hela tiden typ vilket jag kännde var väldigt bra för jag måste verkligen lära mig det. Asså jag har inga problem med kassan i sig men när det kommer till att bläddra i den där boken efter alla koder som man måste ha till sånt som inte har streckod. Och så ibland kommer saker jag inte enns vet vad det e för något. Ja jag vet att jag går restaurang linjen men hur ska jag se om det svenska päron eller inte lixom. Men det e bara lära sig. Sen fick jag räkna kassan också vilket e riktigt krångligt för man måste först räkna ut ett lån asså pengarna som man la i kassan från början typ sen ska det vara 2000 kr i kassan sen ska man räkna vinsten o det e de som blir över från lånet och bla bla bla hänger ni med? ..nej inte jag heller riktigt.

Nej men nu måste jag försöka sova god natt.

ringnell & edenfelt is the shit xP


John ME - love is my drug.

Shululululu.

Idag har jag haft studiedag =D. Så har bara suttit hemma o häckat. Nej jag har faktist pluggat lite oxå men de var som sagt ytters lite =P.

Sen på kvällen var jag på bio med linda. Vi skulle mötas klockan 17.30 för filmen började 18.00. Så jag gick hemifrån 17 det tar mig cirka 15 minuter eller något till hötörget. Men det var något konstigt med tuben så den stannade hela tiden så istället för att tog 15 minuter tog det mig 50 minuter att komma fram. så linda fick köpa biljetterna o vi fick springa in för att hinna. Det värsta e att dem inte ens kunde ropa ut i vagnarna vad som var fel lixom.

Men vi hann till filmen iallafall vi såg den svenska filmen prinsessa där underbara anastasios soulis är med :P.






090918

Shulululu. Jag kom på att jag har ju inte berättat om går dagen ännu =. Det var ju min första dag på jobbet jag hade inlärning i kassan från 17.00 - 20.30. Det gick helt okej men alla dem olika koderna till alla saker typ fruk o grösaker o så allt som inte har streckod jag kan ju inte dem man blir helt vimsig av att titta i boken som finns i kassan hela tiden. Annars gick det skita bra. Har inlärning imorgon med börjar klockan 10 och ska jobba till 13 jag tror jag ska sitta i kassan hela tiden då också.

Idag jobbade jag i köket vilket var sjukt stressigt men jag klarade det ändå. Tappade en tallrik men ändå bra xP.

Just nu tittar jag på dirty dancing ♥ helt underbar film.

Juste jag har gått runt hela dagen och nynnat på en låt och det värsta e att jag kan bara en mening its got to beeeeeeee perfect. Haha mer än så kan jag inte o den försvinner inte ur huvudet.



idol 2009/mina favoriter och antagligen inte bara mina





Patrick swayze 18/8-1952 - 14/9-09

Idag finns det en bra o en dålig nyhet o berätta.

Vi tar det bra nyheten först det är att jag fick jobbet på konsum =D. Så jag börjar på torsdag med inlärning ska sitta o nötta in all info om hur kassan o så funkar men det ska gå brå tror jag nog.

O så den dåliga nyheten En av mina favorit filmer är dirty dancing vem gillar inte den  lixom =P.
Men nu har Patrick Swayze dött i cancer han kämpade imot den i snart två år men han klarade det inte =(.

Nu ska jag göra mig i klar för skolan.

R.I.P. Patrick.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

090914

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade men nu e jag tbx =P. 

Måste berätta att jag har sjukt ont i knät jag har ett stort blå märke o en bula på knät xP. 
Jag e jätteklumpig man leker i parken med en 4åring o en 2åring gissa vem som ramlar o slår sig jo 17 åringen lite pinsamt =P.

Just nu sitter jag o har datakunskap vi ska typ ta reda på massa fakta om vem som äger en viss sida o varför den gjordess mm....inte jättkul kan jag inte påstå.

Igår kväll började one tree hill igen =D så¨nu e jag överlycklig men det är inte många avsnitt kvar på den här säsongen o nästa säsong kommer inte chad michael murray vara med =(.

Idag ska jag till konsum vid brommaplan chefen där pratade med min pappa igår o erbjöd kanske ett jobb vissa helger o någon kväll i veckan =D så jag ska prata med  honom idag håll tummarna .

Nu måste jag göra uppgiften CYA.

CHAD ♥

 

Tyler hilton - thursday afternoon in the elevator.

Han e så söt xP. Ler varje gång jag ser den här <3<3


Helgen...räv , sverige, AIK.

Det här varit en händelserik helg den här helgen måste jag säga xP.

Först i lördags såg jag på sverige vm-kvals matchen. Och jag cyklade dit jag skulle se den o så la jag mina skor och min cykel på verandan utanför. och så mitt i matchen så ser jag något som rör sig där ute så jag tror ju att det e någon som ska sno min cykel så jag smyger mig fram mot dörren. Men då e det ingen som försöker sno cykeln utan det e en räv som ligger typ en meter ifrån verandan och vad tuggar den på? jo min sko. Den ligger o tuggar på min sko en räv mitt i bromma vad e oddsen lixom =P?.
Så jag försöker skrämma iväg räven från skon men istället springer den iväg med skon i munnen. Men efter typ fem minuter kommer den tbx men utan skon men då blir den rädd direkt så den springer iväg.
Det var mörk så jag kunde inte hitta skon. Så det blev taxi hem med en vänster sko =P.

Sen igår då så åkte jag tbx dit för att titta på aik match svenskacupen semifinal vilket aik vann =P. Och så skulle jag ju hämta cykeln oxå. Då letade jag efter skon men hittade den inte men jag såg räven xP.

Som sagt en händelserik helg.

Just nu sitter jag på en datakunskaps lektion vi ska plugga inför ett läxförhör men jag kan redan så jag kan sitta här o skriva =P.

Brokeback mountain. Heath ledger

Hejsan på ersan.

Den här kvällen har varit lugn och då menar jag väldigt lugn =P. Det enda jag har gjort e o tittat på tv typ :P.
Först lite av sverige norge dam em men när sverige låg under med 2-0 i första halvlek så bytte jag kanal.

Jag såg senare på brokeback mountain med heath ledger. Den var jättebra jag fattar inte att jag inte har sett den innan men nu har jag =D.


Jag har även fått en låt på hjärnan som tur är så e de en bra låt Alphaville - forever young


090902

Idag fyller min kära bror 19 år. så ett stort grattis till honom =D♥



090901

Välkommen september. Nu e september här en månad närmare vintern.

Jag var i stan efter skolan idag för att titta efter present till felix o jag hittade _=DxP. Haha han fick dem idag för han e inte hemma på hans födelsedag imorrn. Jag köpte två par "solglasögon" dem ena är utan glas och rosa dem andra vita med glas o bling-bling xP. Bilder kommer nedan...sen även en tröja. Jag tänkte på honom när jag såg den xP.



RSS 2.0