home sweet home.

Varit hos mamma hela helgen. Åkte dit i fredags då vi tittade på let´s dance och röstade som galningar på Andreas ofc :P.
Lördagen var vi ute och handlade lite och så, sen skulle hon jobba natt så då kom Linda och åt middag med mig innan det ramlade in ett par till. Så satt vi och spelade lite kort och så tills dem skulle ta bussen tillbaka till stan för att gå ut på krogen. Men eftersom jag inte kunnde lämna smulan själv så stannade jag kvar. Och jag svär det spökar i min mammas lägenhet riktigt äkligt att vara där själv. Så jag satt uppe och titta på film och var inne på dator tills typ 5. Sen somnade jag på soffan några timmar innan min mamma kom hem vid typ 8 tiden då vaknade jag sen försökte jag sova några timmar till men då vaknade jag på nytt vid 11 så då vvar det bara gå upp och roa sig själv några timmar eftersom mamma inte skulle gå upp fören 14 typ.

Men nu ska jag sova i min egna säng! och det ska bli så underbart skönt , så om ni ursäktar mig så ska jag gå och nana kudde nu ! natti natti



People think to much.

What is the point of life?. You are born you´r living some years then you die, and you can just hope for that ju have kids and a husband that loves you. If that´s not the case you have wast you´r life on som random shit and never accomplished a thing.



Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.

Blir ett inlägg från mobilen så ni vet varför det är så grötigt :P. Träffade Jenny igår inne i stan hon skulle skrämmas genom att springa bakom en pelare men så halkar hon till så för att inte ramla blir det som ett litet glädje skutt xD. Vi gick in på PUB och skulle in i en butik i tron om att dem sålde underkläder vilket dem gjorde bland annat, ju längre in i butiken man kom ju mer sexleksaker kom det :P. Hade första praktik dagen idag också. Jättesnälla å gulliga ett riktigt bra ställe! Min chef smsade imorrse också och frågade om jag Kunde jobba 17-20 så är påväg dit nu :P. Blir en lång dag för mig.

i did it!

Var  bara tvungen att säga att jag vart klar med Historian! stolt! xD

You found me

Hejsan hoppsan. Var med mamma i Bromma blocks idag, hittade inget men det var nog lika bra eftersom jag inte har råd att lägga ut pengar på onödiga grejer just nu.

För tillfället sitter jag och pluggar , känns som om jag gör det hela tiden. Historia arbetet är fortfarande inte klart. Måste bli klar med det idag men det känns rätt mörkt för tillfället. Varför valde jag historia!?


you can count on me like one two three

Inte mycket att säga faktist tror jag :P.

Jobbar å pluggar mesta dels av tiden. Fått biljetterna til studenskivan nu så ni som vill komma köp er biljett hos mig 120 kr :).

Ska ut på praktik på tisdag också. Vi har bara praktik Tis,ons & tors för mån & fre e vanliga skoldagar. Så nu e det praktik i 9 veckor på sthlms mathus vid rådmansgatan kommer bli awsome. Dem lät jättetrevliga när jag ringde å så + att Linda kommer praktisera i köket! 9 veckors praktik med favvo Linda kan det bli bättre?! i don´t think so!

Jobbade 10-19 och jobbar 16-22 imorrn och på söndag så nu måste jag sova , ladda upp batteriet lite ^^ Natti natti

Linda and me ;)<3


Our lips are sealed

Underbar dag idag..

Började dagen med att mysa i min onepiece ofc!

Sen på eftermiddag åkte jag till Linda för att gå på bio med henne, hennes kille och lillebror. Såg Meet the parents Little fockers vilket e tredje filmen i ordningen , den var helt okej men jag gillar dem andra två bättre om jag ska vara ärlig :P.

Sen åkte vi hem till Linda så käkade jag middag där, sen avslutade vi kvällen med lite tv-spel ^^.

Sen körde hon hem mig snäll som hon e <3

Nu har jag suttit i min one piece ätit morötter och tittat på wallander

Måste sova nu för imorrn blir det skola...



One piece <3

Min one piece har kommit , har verkligen inget mer att säga förutom att jag e stört lycklig över att den e här! att jag har den! gaaaah



11-01-11

Ush fy och blä!

Jag känner mig inte på toppen humör idag, grinig trött å bara rastlös!

Hade gastronomi prov i skolan idag gick helt okej, har tydligen prov i servering imorrn också jaha ja det visste man ju om...?

Jag har fortfarande Historia arbete kvar att göra, och historia prov nästa vecka. Har även en uppgift till serveringen att göra oxå. Shit vad mycket det ska vara ! helt stört!

Snart går vi ut på praktik i alla fall ...skönt!

Nu ska jag gå en promenad och lämna lite filmer jag hyrt som ska vara tillbaka idag...



run away baby Before I put my spell on you

Sitter och knarkar Bruna Mars helt stört bra album!!!
Nynar låtarna hela tiden sätter sig bra kan jag säga :P.

Vart en lång dag i skolan och sen hem direkt för att plugga. Vad roligt livet är ibland.

Det känns som om jag pluggar och pluggar men aldrig kommer ikapp! Ett halvår kvar nu så måste sätta fart om detta ska blir bra!



its time for a change...

Shulivipen!

Var ju meningen att jag skulle vända på dygnet den här helgen men det gick inte så bra. blir uppe till typ 3 i alla fall. imorrse skulle jag träna med mamma och vi skulle mötas 9.30 men jag vaknade av att hon ringer och frågar vart jag e någonstans..oups , det var bara springa ner fort som fn för att hinna ^^
Vart en bra uppvärmning.

Sen tyckte jag att jag var värd sushi så jag köpte med mig det hem :P.

Idag ska jag gå och lägga mig tidigt så jag orkar upp till skolan imorrn!

Nu ska jag fortsätta plugga cya


2011-01-06

Easy come , Easy go thats just how you live...


Hejsan hoppsan alla glada!

Inte mkt som har hänt. Har pluggat lite, men e inte nära klar -_-

Hyrt 2 filmer också sex and the city 2 som jag inte har sett ännu och toy story 3 som jag såg igår. Jag älskade första toy story filmen när jag var liten. 3:an var verkligen bra! sorglig var den ju faktiskt också ^^

Idag ska jag bädda ner mig tidigt, dem senaste dagarna har jag inte somnat fören typ 5 å gått upp 1 men måste börja vända på dygnet! skolan börjar ju på måndag :(.

Imorrn ska jag hem till mamma, blir antagligen kvar där hela dagen + kvällen ska se när Andreas Weise äger dans golvet i Let´s dance <3 :P

Kanske sticker in ett inlägg imorrn får se CYA later!


AWSOME!

Min dag blev helt underbar nu!

Jag gick in på one piece hemsida å såg att dem fått in fler så nu e den beställd! helt underbart den e beställd
Denna skönhet kommer vara i mina ägor om ca 12 dagar ;P!<3<3



If you don´t belive in me , why should i?

När man har mål i livet som man verkligen vill upp nå så måste man verkligen vara bestämmd på att detta e det jag vill.
Måste tro på sig själv, men om ingen annan tror på en varför skulle man själv göra det för?

När en av dem viktigaste personerna inte tror man kan uppnå målet , drömmen man har vad är det för mening med att då försöka.

Man slösar bara tid på något som sen ändå inte kommer att hända.
Varför kan inte människor stötta en istället för att tracka ner på varenda liten grej.

Försök hitta det goda i varje människa det finns där, ibland behöver du bara leta lite djupare.

im looking in to the future and i see you...

2 dagar har snart gått av 2011 å andra dagen har gått sådär xP.

Jobbade 10-16 de gick jättebra, men höll på att försova mig eftersom att mitt alarm inte ville funka , fattade inte varför förens jag läser tidningen om någon bugg på iphonen. Tur att det fanns någon förklaring till varför alarmet inte gick igång ^^.

Nu på kvällen har jag käkat sushi å pluggat lite faktist också , inte för att jag har kommit någonstans men ändå guldstjärna till mig (A)

Nu ska jag spela lite tv-spel sen blir det att titta på wallander med pappa :)

Bjuder på en låt från Bruno Mars nya album <3


2011

Välkommen till år 2011!

Nytt år och nya tag.

Mina nyårslöften i år är att inte förlita mig på andra människor och inte ha för höga förhoppningar på saker å ting. Men att alltid se livet från den ljusa sidan!

Kvällen var bra, började hos en kompis fortsatte sedan till ett ställa som hette Festen i gamla stan rätt litet men var bara där en stund.
Sedan gick vi ner till vattnet för att fira 12-slaget!

Sov över hemma hos Linda. Vi gick upp 8.30 hon skulle jobba å jag skulle hem till hunden.
Men dir efter jag hade varit ute var det bara gå och lägga sig för att vakna upp 2 igen..stört skönt!

Ikväll ska det vara en riktigt soffpotatis dag, titta på fångarna på fortet sen gå och lägga sig ^^
Jobbar 10-16 imorrn , efter jobbet måste jag plugga. Jag säger alltid det utan att den händer något så nu måste det hända!

( juste snart får onepiece nya leveranser så förhoppningsvis är snart denna underbara sak i mina ägor!)


RSS 2.0