And sunday always comes too late

Vart lite små irriterad här nu, jag har lagt värsta tänket bakom rubrikerna den här veckan, Hela veckan bildar lixom en vers i The cures låt - friday im in love och jag tänkte avsluta veckan med att lägga upp den låten här men nu vill inte funka :(...aja tanken som räknas xD

Idag var jag hemma hos min mamma på morgonen hon bjöd på frukost, eller brunch kanske man kan kalla det ^^.

Sen har jag haft en sån här riktigt söndag suttit i min onepiece och inte gjort något alls .. hehe

Imorrn blir det tekniska museet med Jenny å Liam :D.
Imorrn e det även exakt 100 dagar kvar tills jag tar studenten!..hur awsome e inte det!!!

Har även en fullspäckad vecka framför mig.

Tisdag: Träffa Julia

Onsdag: KRYSSNING!!!

Torsdag: Kommer hem på kvällen

Fredag-Söndag: Jobba

Måndag: Tatto!!!

Denna vecka kommer bli awsome!!!!!



Saturday wait

Jobbat 9-14 idag , inget långt pass men oj oj oj va det var att göra.
Var inte en enda minut då man stod å inte visste vad man skulle göra.

Kom hem å sov ett tag faktiskt , tyckte jag kunde göra det eftersom jag var uppe så tidigt imorse :P.

Ikväll ska jag antagligen träffa julia :D.

Imorrn e jag ledig så jag får sova hur länge jag vill!!!! sköööönt behöver det känner jag. Måste även plugga lite imorrn. Historia ...såklart what else ^^

Måste ju bjuda på sig själv ibland:..xD



It's Friday, I'm in love

Inte mkt att berätta idag, kännde bara att eftersom jag varit så duktigt nu i veckan och skrivit varje dag så skulle jag fortsätta med det :P.

Varit på jobbet 8-15 idag å sen har det varit en slappar dag till 100% vilket e väldigt skönt eftersom jag jobbar 9-14 imorrn.

På kvällen sen ska jag antagligen träffa Julia ett litet tag. Nu e det även bara 5 dagar kvar tills vi åker på kryssning!!! taggad till 1000!

Ska sova nu så jag orkar upp till jobbet imorrn , natti natti




Thursday I don't care about you

Gått runt hela dagen och lallat på septembers tolkning av mikrofonkåt visst den e jättebra men nu e jag väldigt trött på den men den vill lixom inte försvinna ur huvudet xD.

Träffade Amanda inne i stan idag gick runt i butiker sen käkade vi lite lunch, innan vi åkte hem till Linda och överraskade henne med ett litet besök ;)

Men nu ska jag göra lite nytta ut på en promenix med vovven!


Wednesday too

Shit va duktig jag känner mig som har skrivit ett inlägg om dagen nu dem senaste dagarna, inga veckors uppehåll här inte!

Träffade Amanda idag på morgonen för att titta upp lite grejer så att säga :P, sen vart vi bjudna hem till Linda på kaffe och det är ju alltid lika trevligt , satt å pratade lite med henne sen var jag tvungen att åka till min skola där min lärare väntade. Vi pratade lite om hela situationen med min praktik, vi får se vad som händer nu en ny plats verkar på g i alla fall :P.

Köpte sedan sushi till lunch tyckte jag var värd de , vet inte varför men jag tyckte det (A)

Nu på kvällen har jag varit hemma hos mor min på middag, när jag sedan skulle åka hem var bussen 15 min försenad, och när det är närmare 20 minus grader ute är det inte lika kul att vänta på en försenad buss som sedan åker fel väg oxå så han missar 2 stationer, stannar bussen och frågar om det var någon som skulle av där men det var det inte, det jag tänkte på var att det faktist kunde vara folk som stod och väntade på bussen där nu när den oxå var 15 min försenade så får dem vänta på nästa buss lixom, kul!

Nu ska jag se på Big brother reprisen från igår sen sova! trötter...Natti natti


Tuesday's gray

Haft en trevlig förmiddag med Amanda idag. Åkte hem till henne i kista där vi spelade Mario på nintendo wii otroligt kul! ^^
Sen gick vi ner till kistagalleria och tittade runt lite, jag hittade ett par örhängen och ett halsband som bara skrek efter mig! med döskallar på såklart (A).

Sen när jag kom hem mötes jag av ett paket vilket alltid e lika trevligt! det var min tröja jag beställde för några dagar sen, as cool :D.

Sen överaskade bror min att laga middag och sen göra våfflor nu på kvällen, tror det e för att han har saknat mig så mkt nu när han varit i göteborg en hel helg :P.

Imorrn blir det att träffa Amanda , sen vidare hem till Linda :D, ska även träna med mamma på kvällen.

visst e dem coola ;)


I don't care if Mondays black

Rätt onödig dag i dag. Mötte Upp Linda vid typ 12 då vi åkte in till frid tillsammans för att käka lunch med Amanda.

Skulle börja första lektionen 13.40 men när vi väll va där va det tydligen ingen lektion så det var ju den ända vi skulle ha, jättevärt att komma dit!

Jag, Amanda och Linda åkte hem till Linda för att ta en kopp kaffe å snacka lite, det var trevligt :). Sen åkte jag å Linda för att mötta hennes kille vid slussen

Bar sedan av hemmåt för att promenixa med vovven min. Nu e jag seg som ett vinigum så jag ska bara sitta å mysa i min onepiece, Om 2 timmar ska jag titta på Magnus betner på kanal 5 :)

Imorrn blir det åka hem till Amanda på en fika :)


Sunday as it should be

Att sitta och spela tv-spel i sin one piece är det bästa man kan göra en söndag! ^^
Ska spela lite till sen blir det att gå en långpromenad med vovven min.

Min kväll kommer bestå av mer mys i min onepiece ;). Sen e det ju faktiskt premiär för Big brother ikväll haha patetisk program men måste ju ses ju !

Har egentligen inget roligt att berätta så innan jag börjar ordbajsa allt för mkt säger jag hej då :P


Time goes by , so slowly

Idag har det varit en trevlig dag.

Kom till Amanda efter 4 någon gång, Hennes kompis Jimmie var oxå där då så vi satt å spelade lite Mario cart på Nintendo wii vilket var as kul xD.

Sen gick vi till kista galleria och åt.
Vi skulle spela bowling på O´learys. Så Linda och micke kom också.
Spelade i en timma innan vi åkte hemåt allihopa, fick sällskap av Jimmie till fridhemsplan så det var nice.
Nu sitter jag å tittar på QX-galan eller det slutade precis men jag tittade på det xD.

Nu ska jag sätta på en film å sitta och mysa i min one piece

Peace out (y)

Gonna crank it up like a maniac

"Känner mig vilsen, vet inte om jag ska gå höger eller vänster. Ska jag släppa taget och falla eller ska jag hålla mig fast och vara rädd för att ta steget.
Om jag inte vågar ta det här steget kommer det jag vill aldrig hända.  jag kommer förlora dig , vilket är väldigt nära nu. Vi har glidit ifrån varan mer och mer.

Nu släpper jag taget och jag hoppas du mötter mig halvvägs i fallet och räddar mig från ovisheten."

I listen to only me, myself, and I

Känns konstigt att sitta hemma och dega på dagarna. Jag tyckte det var skönt med praktik då man hade något att göra, vet verkligen inte vad som händer nu?

Pappa var i allafall också hemma idag så jag hade lite sällskap ätit kinamat och tittat på film ^^.

Men har även gjort högskoleprovs test...fattar verkligen knappt en fjärdedel förstår inte hur jag ska lyckas klara av det i framtiden xD

Fick även hem en katalog från södertörnshögskola så jag tittade lite i den på deras olika linjer, e jättesugen på Jornalistik media...men orkar inte börja plugga direkt asså ska jobba minst 1-2 år först innan annars kommer jag tappa suget helt! vill även flytta hemifrån inom en snar framtid så då måste jag ha jobb.

Var även på gymmet med mamma nu på kvällen kände att det behövdes efter en dag av slöhet.

Imorrn blir det att åka hem till Manda på en fika måste göra något, sen ska jag även försöka kontakta min lärare för att få reda på vad som händer nu? vill ju inte sitta hemma och sega varje dag lixom det går inte!

Nu tittar jag på Arsenal-Barcelona svårt att bestämma mig vilka jag ska hålla på men det e så konstigt att sitta å heja på barcelona eftersom jag håller på real i vanliga fall. Så det blir nog att hålla på Arsenal och då blir brosan glad oxå ;).


Mongo apor!

Det är det ända man kan beskriva dem på min praktikplats som, Mongo apor.
Jag kommer dit som vanligt till klockan halv 10 i morse, men dörren var låst så ser jag en skylt i fönstret där det står

" kära lunch gäster vi har stängt restaurangen på obestämd tid"


Man bah jaha och ingen hade tänkt att säga något till mig? gulligt! har ändå varit där i typ 3 veckor så man tycker ju att det vore kul om dem kunde informera en...Väldigt sur och trött åkte jag förbi skolan för att prata med min handledare, hon försökte ringa restaurangchefen men utan lycka, och när jag ringer så kommer jag bara till telefonsvarare.
Nu sitter jag här utan praktikplats och typ 5 veckor kvar av praktiken (y) awsome !
Skulle prata med min lärare imorrn igen så får vi se vad som händer...

Dagen blev dock bättre, åkte förbi mormor först och hälsade på henne.

Sen när Julia slutade praktiken åkte jag och mötte henne så åkte vi till Eaststreet piercingstudio som ligger i skanstull. Jag piercade "flärpen" på örat eller vad man nu ska säga, och eftersom det var brosk gjorde det stört ont! men fint vart det ;). Så nu lutar huvudet lite mer åt höger än vänster eftersom jag har så många örhängen där nu xD^^.
Julia piercade sig oxå men hon körde bröstvårtan :P.
Sen vart det en fika på Wayne´s självklart!

Nu sitter jag hemma ska titta på film och ta det lungt, behöver åtminstonde inte ställa klockan imorrn (A)


Overdirve.

Trevlig dag igår som började med att söderkisarna kom. Vi åt lunch sen fikade lite. Jag å Tindra var ute på en promenad med smulan i snön :).

Sen åkte jag hem till Linda , satt å pratade och tittade på gamla bilder innan melodifestivalen började. Tyckte det fanns vissa bra bidrag men tyckte att det var många som man kommer glömma bort , dem var tråkiga.

Idag har jag jobbat 12-19 och det har kännts som om allt jag tagit i gått sönder xD. Det började med att ett av kassabanden helt plötsligt skakade till så när jag tittar på det har det typ kommit snett på ett jävla konstigt sätt , fattar inte hur det hände men det var ju bara byta kassa. Vi har 4 kassor. Sen precis innan jag slutar så hakar den andra kassan upp sig , reagerar inte på något, men sen så lyckades åtminstode en fixa den så det var ju bra xD.


Imorrn e det Alla ♥ Dag vilket kommer spenderas med Linda inne i stan på dan å sen en trevlig kväll på jobbet 17-22.15 ^^. Sen hem å sova. Mysigt Mysigt :P.

Nu ska jag fortsätta titta på Real matchen :D. Natti natti när det e dags ;)



500 501 med detta ^^

Glömde att det senaste inlägg var mitt 500:e inlägg så grattis till mig hehe xD

Kaos

Jag fullkomligt älskar snö och det är inget skämt, men när man tror att våren början komma fram sakta men säkert så får man världens bitchslap i form av en snöstorm, då älskar man inte snön lika mkt längre!

Jag e väldigt glad att jag har så nära till jobbet, det har dock inte resten av mina arbetskamrater så vissa tog taxi medans andra liftade ^^.

Jobbade 8-14 idag sen var det bara gå hem å städa lite eftersom vi får storfrämmande imorrn ;).

Nu på kvällen har jag varit hos min mamma och tittat på let´s dance, vilket var sista gången denna säsong eftersom Andreas åkte ut! så dåååligt! jessica skulle åkt hon gråter ju för allt! hej se mig se mig !!!!! jag e inte alls bitter för att Weise åkte inte alls....

Nu ska jag sova för som jag sa kommer söderkisarna hit imorrn för att fira pappa, sen på kvällen blir det åka hem till Linda och titta på melodifestivalen ♥ mys tajm ♥

Jag å Julia ♥ ^^



Hoppsan!

Japp skulle ju till tandläkaren igår ju , det gick som de gick.
Precis utanför tandläkaren så var det snorhalt och så kommer jag som knappt kan stå på benen när det inte är halt , ramlar såklart reser mig snabbt upp igen låsas som ingenting, fören jag kommer in i trappen till tandläkaren och märker att byxorna har sprukigt mellan benen! , den e fin! så fick sitta där medans dem lagade mitt hål i tanden med ett hål i byxan oxå!
Men men thats life!

Hade praktik idag oxå så när jag kommer dit så är hon som jobbar lunch sjuk så jag får vara helt själv i serveringen :S. Det gick bra köket hjälpte till att bära ut men ändå inte varit där mer en 5 ggr så e man själv helt plötsligt lixom :P.
Har praktik imorrn oxå ska börja 15.00 sen får vi se när jag slutar, far min fyller år imorrn oxå så det blir frukost på sängen imorrnbitti till honom sen går jag å lägger mig igen xD.

Nu ska jag titta på toy story 2 och sova sen. Natti natti

( enda klädesplagget som aldrig sviker, ONE PIECE)


Love & other drugs

Var ju på bio igår med Amanda , det slutade med att vi såg Love & other drugs stört bra film! rekommenderar starkt!


"Jamie är en slipad säljare inom den cyniska läkemedelsbranschen. Med sin charm och skärpa gör han succé och inget verkar stå i vägen för hans lysande karriär. Tills han möter Maggie, ett yrväder vars enda fokus ligger i att ta tillvara på allt vad livet har att erbjuda. Jamie blir förälskad men är han villig att ge upp sina drömmar för en kärlek som omöjligen kan ha en framtid?"

Skulle sedan ta mig hem från kista klockan var efter 23 någon gång och tunnelbanan gick typ bara varje halvtimma. men hann med en som gick 23.15 sen vid solna skulle jag vara lite smart och gå av och ta bussen men då var det typ 50 min väntetid så jag gick ner till tunnelbanan igen fick vänta 15 min på tuben för att sen åka till fridhemsplan, vänta 15 där på tuben till brommaplan men sen var man äntligen hemma ^^.

Idag hade vi öppethus i skolan för våra projektarbeten , vi skulle sälja smoothies. Vi sålde en del men gick back i alla fall :/ så vi måste hitta på något för att tjäna ihop det vi förlorade.

Imorrn blir det praktik, var ju inte där förra veckan så det blir skönt att komma dit igen faktiskt. Sen efter det kommer jag inte ha lika kul...jag ska vara hos tandläkaren klockan 18 hatar tandläkaren!, nu e det iof jag själv som bokat tiden eftersom jag e 99.9 % säker på att jag har ett hål. Och hellre att jag passar på att gå nu när det är gratis än att behöva betala massor..

Nu ska jag fixa till i min brorsrum lite, eftersom han har varit i göteborg hela helgen har jag suttit vid hans dator och spelat tv-spel i hans rum. Tittat på film här inne har jag gjort oxå så det ligger lite filmer och spel lite här och där. Måste skynda han kommer snart vill inte att han ska bli arg ^^




Change of plans...

Det vart inte riktigt som planerat igår kanske :P.

Skulle ju först över till alex å sen till Linda men istället så sket jag i att gå över till Alex för jag fick lite halv brottom efter ett tag ^^.

Och istället för att åka hem till Linda mötte jag Julia i liljeholmen så satte vi oss och förade på nivå i fridhemsplan med några andra.
Tanken var sen att vi skulle möta upp gänget som var hos Linda inne i stan men det hela slutade med att alla tydligen åkte åt olika håll, Linda kom till oss på nivå.
Vi satt där ett tag sen åkte Julia hem. Och jag å Linda gick till Viper vilket är det stället jag alltid har sagt att jag aldrig ska hamna på men så slutade det som det slutade hellre åka dit än att åka hem.

Var hemma en skaplig tid vid 2 någon gång somnade nästan direkt.

Nu sitter jag och käkar lunch ska städa lite snart innan jag ska sticka hem till Amanda som har flyttat till kista så ska se hennes nya lya :P sen ska vi på bio, slänger kanske in ett inlägg när jag kommer hem :D


you make my dreams come true.

Nu e jag på bättre humör! det hjälpte att sitta å dunka bruno mars i lurarna så var man på topp igen.

Nu håller jag på och gör mig iordning. Ska först över till Alex som har en lite förfest hos sig, men sen ska jag vidare till Linda och så åker vi gemensamt in till stan, då kan tyvärr inte alex å hans kompisar följa med eftersom dem inte e 18 fyllda ännu ^^

Nu ska jag bara fixa håret å klä på mig sen e jag good to go!







I Can Be the on

Lyckades somna efter ett antal timmar igår, tittade på typ 2 filmer sen somnade jag. Vaknade typ halv 9 lika bra att gå ut med hunden då för att sedan somna om och vakna 12.

Är inte på tipptopp humör idag vet inte varför men det blir inte bättre av att folk klagar så fort det e något.
Nej nu ska jag inte sitta här och beklaga mig! först alltid en dusch inte lukta ush stå högt i kurs!


Upp och hoppa, ligg inte och dra dig Du och jag måste fånga dagen

Gud va jag har svårt att sova nu för tiden. Förstår verkligen inte.
Jag kan ligga i sängen i flera timmar och försöka sova men det slutar alltid med att jag går upp å tittar på film eller något och så e man jättetrött morgonen efter.

Kan verkligen inte sova men jag måste/ och vill sova! Blir galen efter ett tag.

Ska försöka på nytt å se hur det går med detta Natti natti


All my succes.

Skulle börja jobba 8 idag men vaknade 7:50 och kännde att jag hade liite brådis. så det var bara ringa jobbet samtidigt som man slängde på sig lite kläder och säga att man skulle bli lite sen. Men jag var nere vid jobbet typ 8.20 kände mig ganska glad att det e så nära!

Jobbade till 14 sen bar det direkt in till stan för att träffa johanna som man inte har träffat på jag vet inte hur länge.
Mögtte sedan upp amanda och gick och tog en fika , pratade lite skit. Hon berättade att hon skulle med på kryssningen på sportlovet! blev överlycklig det kommer bli feeeett!

Nu på kvällen har jag träffat min mamma en snabbis sen hyrde jag två filmer Speak och  The back-up plan. Så nu ska jag mysa i min one piece och titta på film helakvällen! Ska antagligen ut imorrn så känner att en hemmakväll inte sitter fel :D



Fighting for peace is like fucking for virginity



Denna tröja ska jag köpa så fort lönen kommer den 15:e! ♥










Perfectly lonely

What is love? What is life? What is love and life?

I think i love you i really do but i don´t know if you love me too..




Kryssning bokad 2/3 kommer bli Awsomeness!


RSS 2.0