What are words if you don´t mean them

Heeeeej.
Igår träffade jag ju Alex, stört kul att träffa honom igen, 3 veckor i norge är för lång tid borta tycker jag ^^, vi promenerade till videobutiken i abrahamsberg för att se om jag kunde hämta ut mina skor, det kunde jag inte för dem står i Felix namn...:(
Så vi gick hem till Alex å bara pratade ikapp allt som hade hänt.
På kvällen träffade jag Amanda, Linda och en kompis till Amanda, Satt och tog några cider å pratade.
Idag har jag varit på IKEA med Jenny och Mårten och jag har fått jättemycket grejer köpta :)
Tallrikar, Bestick, glas, koppar , saxar, knivar , köksgrejor och skärbrädor. Massor och allt kostade 1,200 helt okej!
så tittade jag på soffa och säng oxå men det kommer jag köpa lite längre fram, det iof bara 1 månad kvar innan jag flyttar! det e verkligen helt sjukt! allt gick så jävla fort börjar bli lite spännd faktiskt , pirr i magen ^^
Sen nu på kvällen har jag träffat Linda och Micke i vällingby där dem skulle köpa en mobil dem sett på blocket så då tog vi en kaffe tillsammans , det e inte ofta dem e på den här sidan av stan så var bara att passa på ;).
Imorrn blir det jobb 12-22 så kommer inte hinna göra så mkt annat imorrn :P

How do i know that we want the same thing , when i don´t know if i want it at all

Shulivipen!
Var ju och tittade på film hos en kompis i torsdags, det vart Shutter iland som e en så stört bra film. Efter det gick jag till Linda å hälsade på, var så nära ^^ satt på hennes balkong ett tag sen åkte jag hem.
Igår var det bara ta det lungt på dagen sen började jag jobba 16 och jobbade till 22:15. Eller vi kom inte ut fören typ 22:25 för att människor kommer in och ska handla precis när vi stänger vilket e lite störande.
Idag blir det att träffa Alex som äntligen har kommit hem från Norge!!! Vi ska bara ses ett tag, sen ikväll blir det att gå ut och ta några öl eller något med Linda och Amanda <3

You are the one , the only one

Jobbade igår oxå , men vet ni idag var jag ledig! helt otoligt ;P.
Sen e det bara imorrn 11-20 och fredag 16-22 som jag jobbar ledig resten av veckan, så skööönt!
Så på torsdag blir det film mys med en kompis, lördag lämnas än sålänge öppen och söndag blir det shopping på IKEA med söderkisarna ! :D
Idag åkte jag till LInda på dagen, vi fick för oss att baka men visste inte vad så vi bakade både hallon paj, blåbärs paj och haverbollar. Nästan allt blev gott, vi tyckte havrebollarna smakade lite konstigt så vi tittade på bäst före datumet på havregrynen och märkte att det inte var så konstigt eftersom dem var cirka 8 månader gamla ^^
Åkte sen till Liljeholmen och tittade runt, fick med mig en väska och en plånbok (A)
Nu blir det sova sova säng säng säng

I like you , I really do even if i don´t want to

Är så dålig på att uppdatera så jag vet inte ens vad jag har skrivit om typ ^^
Men pappa åkte i alla fall till ungern i torsdags och kom hem idag.
I torsdags skrev jag på kontraktet för lägenheten , vilket kändes stört bra för nu e det verkligen mitt hem snart! får hämta nyckeln 1 september så det e ju bara 1 månad kvar nu inte mkt alls.
Sen var jag barnvakt till Tindra och Liam. Och på kvällen såg jag Harry Potter som var grym! as bra !
I fredags jobbade jag 12-22 så jag orkade inte göra så mkt då ^^.
Igår så var det utgång som gällde. Började med att vara hemma hos  Linda där vi gjorde oss i ordning, sen åkte jag Linda och Madde in till stan för att mötta upp göteborskorna , asså veronica och hennes tjejkompis Sofia ^^, vi hamnade först på the Bridge , gillade inte det speciellt mkt så vi gick vidare, vi trodde vi stod på listan på Nype men när vi kom dig så var det tydligen Gay klubb på lördagar...oops
Så vi gick till Ambassadeur istället, var där till typ halv 2 då Linda och Madde tog en Taxi hem.  Jag Veronica och Sofia drog vidare till Collage där vi var ett tag sen åkte Veronica hem , jag å Sofia stannade tills det stängde vid 3 gick tillbaka till Ambassadeur och mötte några människor , gick till Donken sen taxi hem vid 4 perfekt kväll!
Med en sådan perfekt kväll brukar inte morgonen vara lika bra , är inte jättepigg kanske ^^, och det känns inte bättre att jag ska jobba nu om en timma och jobba till stängning -_-
Men nu måste jag göra mig i ordning !

How can i know?

Dem här underbara skorna är snart i mina händer <33

No, Yes or Maybe

Shulivipen!, vet att det var ett tag sen jag skrev nu men jag har inte så väldans mkt tid över faktiskt men nu har jag mycket att berätta!
Först kan vi ju börja med att jag är 19, I Lördags fick jag presenter på morgonen, pengar och presentkort. Sen gick jag och mötte min mamma eftersom hon skulle vara hundvakt tills måndags.
Klockan halv 3 mötte jag Amanda å Erik inne i stan. Därifrån fick jag sätta på mig en ögonbindel och jättehög musik i öronen så jag inte visste vart vi skulle. Det slutade med att vi hamnade hos Linda där det var lite folk, dem hade ordnat en lek till mig som gick ut på att jag inte fick se något , skulle gissa vad olika saker var genom att ta på dem, gissade jag fel skulle jag ta en shot , gissade jag rätt fick jag dela ut en. Klarade nästan alla.
Sista grejen var att jag skulle doppa ner ansiktet i en skål fylld med vatten där en tomat låg på botten, ta en tugga av tomaten sen stoppa ner ansiktet i en bytta med mjöl för att hitta en sockerbit, det gick mindre bra ^^
Sen hade Linda gjort god mat och så, så min födelsedag var underbar<3
I söndags kom Söderkisarna på besök , vi åt tårta och lite så, fick presentkort på IKEA av dem på 1000kr :D så nu har jag 1000 kr på cervera och 1500 kr på IKEA vilket e väldigt passande eftersom...jag fick lägenheten!!!!! så jävla awsome!!!! Så på torsdag skriver jag kontrakt och jag flyttar till MITT HEM i hässelbystrand 1 september!!!!1 jag e så stört glad just nu!
Jobbade 16:15-22 på söndagen oxå.
Sen igår jobbade jag 10-19 så direkt efter jobbet hämtade jag smulis som kom hem från mamma.
Idag jobbade jag 16-22. Imorrn ska jag och felix rensa ur alla skåp i köket och sen jobbar jag 15-19 sen efter det ska vi hämta en tv som jag har fått av en på mitt jobb och efter det ska vi storhandla så det blir fullt ös imorrn.
Nu ska jag sova natti natti

you smile, i smile

1 dag kvar sen e jag 19 :D:D som egentligen är en rätt meningslös ålder men i alla fall , jag gillar att fylla år :D.

Ska snart iväg till jobbet, känns som om jag kanske ska skaffa en säng dit , e ju där hela tiden i alla fall ^^, igår jobbade jag 13-22.15. Idag e det ett mkt kortare pass , 15-21 så det e skönt.

Imorrn vet jag inte vad som ska hända som sagt, vet att jag ska möta upp mamma eftersom hon ska vara hundvakt till smulis , sen e det bara vänta på att Amanda ringer som jag ska möta upp...berättar om hela dagen på söndag om jag hinner !

Out with the old , in with the new

Vet ni vad som händer på lördag?...nej inte jag heller...jag fyller 19 på lördag och Linda har planerat något som jag inte får veta, jag e jättenervös , det ända jag har fått veta är att jag ska möta min kompis Amanda så fort hon ringer mig, sen ska vi någonstans. Jag behöver inte ha med mig något men måste ha ätit en stadig frukost ( redan där blir jag väldigt nervös^^) så nu sitter jag och biter på naglarna i princip :P.

Idag mötte jag Linda i Liljeholmen, gick in på gina och spenderade lite gran av presentkortet jag fick av Felix och Vivvi (Y)
Sen köpte vi även hårfärg för Linda färgade håret på mig idag, inte riktigt tänkt på hur slitet och fult mitt hår e nu för tiden, fören jag såg före och efter bilder xD.(kommer nedan)

Sen ikväll jobbade jag 16-20 sen var det hem och titta på vm-matchen japan-sverige....pinsam match så den nämner vi inte mer,

Imorrn jobbar jag 13-22:15 -_-

Här e före vi färgade


Ojoj


Och här e efter, resultatet vart riktigt bra!

i just can´t get enough

Tjolahopp!

Stört varmt idag så jag har hållit mig framför en fläkt mestadels av tiden. Igår var jag barnvakt åt Tindra och Liam, kom dit vid 18 och åkte väll efter 23 någongång. Det jag gjorde var att titta på film och äta godis så en fredagsmys kväll asså ^^

Ikväll blir det nog att bara ta det lugnt tror jag, kanske hyra en film eller något.

Mer än så har faktiskt inte hänt, njuter av semestern !


Time will tell

Jättekul att träffa Linda i söndags! jag har saknat henne även om det bara va 1 vecka ^^. Vi köpte lite naturgodis och satte oss och bara pratade jättelänge, hon berättade om hela resan och så.

Igår såg jag ju lägenhet och kan bara säga en sak...im in love! så jävla fin. Stort badrum allt där va nytt för det var nyligen stambyte , huvud rummet eller vad man nu ska kalla det var hyffsat stort och det var en sovalkov så det var lixom eget där sängen var sen fick du plats med soffa och ett litet matbord.
Köket var litet eftersom det var en kokvrå men allt där var oxå nytt jättefräsht och ljust älskade det!
Tapeterna i rummet var underbara! så allt var underbart och jag tackade ja, så nu har jag skickat in alla anställningsbevis och lönegrejer till hyresvärden så får vi svar om 1-2 veckor hurvida jag får lägenheten eller inte, nervös!
Kommer mer update om det när jag själv vet.

Idag vart jag så stört rastlös så jag tog en trip till mormor och hälsade på, sen gick jag ner till mitt jobb för att prata med min chef om hela lägenhets grejen. Eftersom det står inte att jag är fastanställd på min arbetsintyg för det ändras automatisk typ i datorn efter 6 månader men hyresvärden behövde det på papper, sen står det även att jag jobbar 9 timmar i veckan men jag jobbar ju mer nu och det skulle inte räcka som inkomst nivån.
Så han skrev helt enkelt ett nytt bevis där han intygade att jag var fastanställd och jobbade ca: 25 timmar/veckan så det e najs,

Sen följde jag med pappa och hans kompis till Sorbon en restaurang nära oss och åt middag, träffade även några fler vi kännde där så det var trevligt.

Nu ska jag sova för måste börja vända på dygnet! Natti Natti

One day left...

Vart inget med övningskörningen , vet inte varför ändrade planer helt enkelt ^^

Jag träffade istället Anton , var hemma hos honom. Sen så kom hans mamma hem med deras nya hundvalp , så himla söt! 8 veckor och hur liten å go som helst, ville egentligen ta med honom hem :P.

Sen på kvällen träffade jag Julia, vi tog några öl tillsammans sen åkte vi hem till hennes syster å var där ett tag tills jag åkte hem.

Idag var jag på bio med Hanne såg pirates ;) Bra tycker jag att den var, lite väl lång kanske men dålig var den icke!

Och nu vet ni vad jag ska göra nu? Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till Liljeholmen och möta Linda som e hemma nu ♥♥ Underbart!

Och imorrn ska jag se lägenheten :D:D:D jätte nervös ;P


You are my sunshine my only sunshine ...

Shulivipen !

Jag var ju duktigt igår och gick en promenix med smulisfulis till mamma igår, var framme hos henne vid 1 kanske. Satt ute i solen hela dagen.
På eftermiddagen kom även feli så åt vi middag där.

På kvällen åkte sen jag och Felix till hässelby, först för att titta vart lägenheten som jag ska titta på på måndag låg och sådär, sen hälsade vi även på mormor.


Idag har det ju varit rätt tråkigt väder måste ja säga trist... Så har inte gjort å mkt varit på några promenader med smulan.
Sen nu på kvällen var jag med pappa och åt kinamat :P

Imorrn hoppas vi på bättre väder och även att jag kanske ska övningsköra med pappa , får se hur det blir.
Linda kommer även hem imorrn natt!<3
Så ska kanske träffa henne på söndag får se om hon orkar. Ska även på bio med hannepanne på dagen :)


RSS 2.0