EDENFELT<3

Idag blir underbara SARA 18 år! Så ett stort grattis till henne.♥ http://lariis.blogg.se



projekt vecka.

Har haft projekt vecka i skolan eller vecka o vecka mån-ons. I går skulle vi till älvsjö för att gå på UF-mässan (ungföretagare). Var lite krångligt att ta sig dit fast det gick ^^.
Sen väl i skolan pratade vi typ bara om grupptryck o alkohol o lite grejer.
Sen var det ersättningsbuss hem snabbt slänga in sig lite mat sen kubba ner till jobbet. Jobbade 17-22 så jag stängde.

Idag funkade tunnelbanan från brommaplan iallafall eller tidsmässigt vet jag inte den kom i alla fall :P.
Slutade vid typ halv tre sen har jag bara varit hemma. Nu måste jag plugga vi har seminarium i engelskan imorrn sen har jag även prov i ansvarsfull alkohol hantering så måste kunna lite tills imorrn ^^

Imorrn blir det att träffa Sara som fyller 18 på fredag btw! men eftersom hon ska på simläger eller vad det nu e så får hon sin present sen när hon kommit hem igen =).

Nu MÅSTE jag plugga    CYA


Juste var bara tvungen att säga det läste i aftonbladet att Robert pattinson ( edward i twilight) har gått ut med att han o kirsten stewart ( bella i twilight) e ett par! fråga e bara om man kan lite på det? jag tror faktist inte det^^ men det skulle vara lite gulligt:P

......

Brist på bra rubriker xD. Det vart ingen skola idag som sagt. Fick massor av andra saker gjorda istället. Gick upp typ vid 6 o tittade först på SL:s hemsida om det var någon idé att ens försöka ta sig till skolan å de var det ju inte =P.
Åt våfflor som bror min hade gjort till sverige-finland matchen yummi ^^

Sen sov jag lite till. Var sedan tvungen att gå ner till jobbet för att lämna stängnings nycklarna som jag hade sen igår.
Gick till banken satte in min lön o gick till nordea den andra banken för att göra så att den kommer in på mitt konto dirr istället :).

Gick hem o slappade vilket jag har gjort resten av dagen ;P.

Imorgon ska jag vara i älvsjö vid nio typ vi får se hur jag lyckas med de xD

Ska se en film nu tror jag funtar på att se jalla jalla eller sweet home alabama =P


The notebook

Shululululu. 21 februari idag då en vecka kvar sen går vi in i mars...har ni sett hur det ser ut ute eller? nu får det väl fan räcka snöstorm o -20 ute inte helt okej. Jag älskar snö men nu e det way to much ^^.

Jobbade idag en hel städdag typ kom hem vid cirkus halv elva tog det lugnt sen tittade jag klart på the notebook ,,,en av dem bästa filmer jag sett asså. Jag har sett många bra men den var helt wonderbar =D;P.

Imorrn är första dagen på projektveckan i skolan...kommer nog inte åka dit kan bli lite svårt i och med att inga tunnelbaner ovan jord går o sl uppmanar folk att jobba hemifrån om de e möjligt ...så det blir nog så. Jag tänker iallafall inte klämma in mig på någon j*vla ersättnings buss bara för att sl inte vet att vi får vinter här i stockholm.

Så imorrn blir det nog slappar dagen :P.. Nej men nu ska jag sova natti natti ^^

Jag e kär...

i den den svenska os mössan seriöst den e så j*vla cool den SKA jag ha i alla fall:D.

Missade melodifestivalen idag igen eftersom jag jobbade. Igentligen skulle vi hem till min syster hennes son fyller år idag men eftersom jag jobbade så blev det lite svårt...jobbade fram tills 22,15 så var hemma runt halv.

Jobbar samma tid imorrn + att jag har tvättstugan så det blir ingen lungn dag inte :P...
Nu ska jag titta på en film innan jag går o lägger mig god natt =D


den fina mössan♥

Romme.

Shululululu. Igår var jag ju i Romme. Jag gick upp vid 4 jäätte kul :| ...felix körde mig o en kompis till skolan där vi skulle mötas vid halv7 vi kom väl iväg runt 7 någon gång. Buss resan dit var riktigt seg. Inget att göra typ o jag sov iof nästa hela resa :P.
När vi väl e framme skyndar jag mig för att hämta ut skidorna o sätter fart mot backen. Ramlade inte när jag åkte skidor men sen kommer jag på en rätt dålig idé att jag ska testa beccas snowbord...måste säga att det e sjukt kul att åka men jag kom inte så långt innan jag ramlade och gjorde 3 kullerbyttor xP. Satt o as garvade många trodde nog jag bölade ^^

Idag var jag hemma från skolan men jag jobbade mellan 17-21 jobbar imorrn oxå. Fick även reda på praktikplatsen ..jag ska praktisera på Grand hotell =D  det känns as kul vecka 10,11,12 =)

Rättvisa!

Yes har en jättebra nyhet...tjejerna som jag skrev om i det förra inlägget är häktade =D. Det finns rättvisa i denna värld i alla fall =P.

Har inte mkt mer att berätta xD Jo juste ROMME IMORGON =D=D=D=D. Hoppas jag kan ta med mig kameran men vet inte vi får se hur det blir där. Jag e ändå så himla dålig på att läga upp bilderna här så xD. Men bilderna från bakdagen med paolo kommer snart..

PUCK♥ glee den bästa serien ever precis efter one tree hill då OFC xD


100215

Shit vad mkt som har hänt den här helgen...det e helt sjukt.

jobbade ju fredag 17-22 så då hann inte så mkt hända. Lördag på dagen städade jag o sen vid sex ungefär skjusade min bror mig o en kompis till skogås där våran kompis skulle ha sin 18års fest.

Kvällen började sjukt bra..helt underbara människor god mat o dricka^^.
Spelade musik och varje gång higher med erik grönwall kom så började alla sjunga med.
Efter tolv någon gång började vi töma lokalen många skulle hem. Jag skulle sova hos hon som hade festen så vi och några andra började vandra hemåt. Nere vi centrum hände allt. Två tjejer kommer fram o börjar bråka med en kompis en annan kompis lägger sig i. Båda tjejerna går på henne och utan att jag ens hunnit reagera på vad som hände hade dem kastat ner henne på marken o sparkade o slog drog fram en kniv .
När vi tillslut hade fått isär dem o ringt polisen märkte vi att hon hade blivit skuren i ansiktet...Hon fick sy 7 stygn från örat ner till hakan...
Men nu mår hon bra..det som hon oroade sig för mest var att hon inte hittade sina cigg.

Polisen fick inte tag på dem 2 tjejerna men dem har bilder på dem så nu e det bara en tidsfråga(y).

Söndagen kom jag fick skjus hem av min kompis mamma mkt snällt!
Sen så skulle vi få "gäster" som jag skrev i det förra inlägget. Men fick en kommentar på det så jag ber så hemskt mkt om ursäkt min syster o hennes familj kom på besök A.K.A. familjen annorlunda xD

Idag var jag i skolan men nu ska jag försöka sova har sovit typ 3 timmar dem närmaste 2 nätterna så jag hoppas det går lite bättre idag.. God natt =D  blev ett väldigt långt inlägg om man jämför hur det brukar vara


Marina ♥


100213

Shulululul.

e bajs trött just nu vilket jag kanske inte borde har ändå sovit rätt mkt lixom xD.
Var i restaurangen igår hade först två gäster o när dem gick då hade jag två till så det var inte precis fullt ös där inte ^^.
Jobbade sen mellan 17-22 så jag stängde var hemma typ halv elva gick o la mig nästan direkt :P.

Idag ska jag till skogås. Min kompis ska fira hennes 18 årsdag =D=D. Och eftersom bror min fick körkort igår =D grattis till honom =P<3 så kör han mig o en kompis dit.

Sover där o kommer hem imorgon då vi ska få gäster efter 13 någon gång kommer kanske vara en aning trött ^^

Nu ska jag städa lite sen börja  göra mig i ordning CYA


i do belive in fairies! i do! i do!

Händelserik helg jobbade typ hela helgen =P. Träffade aldrig sara som jag sa att jag kanske skulle det blev att ta det lugnt o plugga lite istället :P.

Igår efterskolan åkte jag o Amanda hem till mig för att göra en tårta till Trulli som fyller 18 idag =D min pappa fyller oxå år idag så grattis till honom oxå^^
Tårtan blev jäääätte fin jag lägger upp bilderna sen just nu e jag i skolan så jag kan inte xD.

Ska lära oss att dekorera tårter idag i restaurangen så vi ska dit till fyra sen ska jag hem o fira pappa...har fortfarande ingen present till honom men det fixar bror min i stan just nu =P.

Nu ska jag vara lite social hära CYA 


100207

Shulululu.

Jag har egentligen inte så mkt o säga vilket jag iof typ aldrig har ...men ska säker klara skrapa ihop några rader här^^

Var i restaurangen i fredgs jag var i köket. Hamnade på efterrättsstationen så bakade jag "cupcakes" inte riktiga enligt mig...muffins med vanlig florsocker/ägg glasyr o det e fel...
Sen var det jobbet 17-21 sen hem o sova =P.

Idag har jag jobbat mellan 16-22.15 så jag stängde idag..Missade melodifestivalen vilket inte e så negativt kan vara roligt ibland men jag ser hellre finalen.

Imorrn blir det typ en städdag =/ har tvättstugan oxå...kanske även ska träffa Sara oxå..om vi hinner:P

Nu ska jag titta på new moon sen ska jag sova natti natti ♥


100402

"Med tanke på din rövstorlek är det inte konstigt att du tar rulltrappan" Haha det står på massor av reklamblad när man åker upp för rulltrappan vid tunnelbanan xD

Idag hade jag engelska vi håller på att titta på hamlet...skit seg film nu e den äntligen slut har suttit i 3 lektioner o tittat på den. Den var nästa 4 timmar :O.
Sen på idrotten så hade vi innebandy mitt lag vann ofc ^^ haha alla bara slog med klubborna överallt xD. Jag råkade till och med slå en på tån jätte hårt men har man inte skor så ...=P.

Åkte snabbt hem sen för att gå ut med smulis fulis. Skulle sen träffa mamma i vällingby.
Vi gick runt lite i butikerna. Jag fick med mig två linnen och en fondation hem . Sen åt vi kinbuffé YUMMI ^^

När jag kom hem fick jag skotta fram bilen som vi ska flytta för vi får inte stå här utanför på fredagar får vi inte stå där.
Sen kom jag på att vi ska vara i köket imorrn och eftersom mina kockkläder e skitiga så var det bara kubba ner till tvättstugan o hålla tummarna om att det var ledigt...o det var det =D.
Så imorrn blir det upp tidigt o åka till restaurangen sen jobba på kvällen ..

Nu ska jag ut med smulis sen titta på film innan jag kramar kudden natti natti♥

Cimon.

haha kan man göra något annat en att älska honom xD♥


SL + Vinter = fail...

God kväll.
Idag skulle jag till läkaren i huddinge. Skulle vara där 10 så jag tog god tid på mig i morse. Men när jag kommer till TC så är tåget försenat så får stå o vänta i typ 20 minuter innan det kommer. När jag väll är framme i flemingsberg så får jag springa upp mot sjukhuset för att hinna.
Sen när jag ska därifrån o åka till skolan så e tåget 15 minuter försenat. Jag fattar inte bara det blir lite snö så blir allt kalabalik inom sl dem e sjukt dåliga på sånt där. Dem vet tydligen inte att den kan bli vinter i stockholm också. Jag kom fram till skolan tillslut i alla fall. Hade först matte sen 2 timmars drama.

Kom hem vid 16 började jobba 17. Rätt lugn dag jag satt i kassan hela tiden så det var chill =P. Slutade vid halv nio. Och när jag kommer hem så får jag värsta suprisen min bror har lagat mat till mig xD..ja som man brukar säga nån gång måste vara den första =P...

Nu ska jag snart se PH avsnitten läggs upp typ nu =D=D.
Sen sova skola imorrn o sen jobba 16-19  så efter PH blir det att krama kudden...god natt =D

RSS 2.0