No body cares

Har ni dagar då ni känner er värdelösa ? Eller dagar då ni känner att ni inte klarar något och aldrig kommer nå era mål?
En sådan dag har jag haft idag. Dem kommer inte ofta men idag har jag känner mig värdelös. Vet inte varför. För det mesta gillar jag mig själv eller nej föresten jag ÄLSKAR mig själv och jag vet att allt jag vill kan jag å mina mål kommer jag att nå, inget hinder är för högt. Så känner jag för det mesta...men just idag har varit en skit dag rent ut sagt.
Så nu tänker jag sova och imorgon kommer jag vakna på rätt sida igen hoppas jag !


Life

Så otroligt mycket som händer i mitt liv just nu så hinner inte ens ta mig 5 min å uppdatera här :P.

Förra helgen i alla fall så kom Sandra, Linda och Jimmy hem till mig , vi drack och spelade lite spel. Somnade ändå relativt tidigt . För Jimmy skulle upp och jobba på morgonen.
Jag och Sandra däremot som oxå soc kvar vi tog sovmorgon ;).
Sen vaknade vi på dan å var grymt hungriga så vart att vandra ner till woken och köpa mat , lite godis köpte vi med oss också ;).
Sen satt vi å tittade på OC hela dagen. Underbart liv ;)

I måndags var det Norlie & KKV på grönan! Åkte in dit med Jimmy på eftermiddag så möte vi upp Felix och hans kompisar åt lite middag å sprang runt lite innan konserten började. Och dem var grymma !

Sen har jag jobbar nu tisdag och onsdag. Hade även visning på lägenheten igår gick helt ok.

Idag var jag ledig och jag å pappa åkte å tittade på present till Felix som fyller år nästa vecka :)

Har tränat idag också och nu e jag på väg till Jimmys jobb i Farsta ;)


Its a hard rock life

E sjukt dålig på det här med att blogga ! Men men. Denna vecka har hitintills gått väldigt fort. Jobbat varje dag och tränat också. Imorgon blir det jobb 10-14 sjukt skönt pass ! Sen blir det äta kräftor med mamma och mormor mumsigt!;)
Skrev på kontraktet för lägenheten idag också så nu e den min på papper!!❤❤❤

Nu blir det sova :D


Bosatt hos Sandra!

Har bosatt mig några dagar hos Sandra! Träffade henne i söndags på lite mys vid stranden. Sen åkte jag hem till henne igår efter gymmet å jobbet , sov över tills idag då jag åkte till gymmet på morgonen innan jag började jobba kl 14 Nu e jag hos Sandra igen å stannar tills imorgon då jag ska träffa Alex!!❤❤❤ En grej som nu är helt klart är....att jag fått en lägenhet i grimsta!! En 1: à på 48 kvm så jag flyttar den 1 september! Och kommer antagligen inte bo i den lägenheten själv heller ;);)! Nu blir det måla naglarna!


Dålig uppdatering

Nu har det blivit dålig uppdatering igen men jag har ju haft semester ;) I alla fall så har det inte hänt mega mycket direkt. I fredags så jobbade jag 9-19 sen vart det en after work med Emelie väldigt trevligt :). Igår åkte jag hem till Jimmy på dagen spelade vi mini golf sen vart det grillning med hans familj och kortspel. Åkte därifrån typ 10 imorse för jag började jobba 11 slutade 16 då jag gick upp till pappa å käkade middag. Nu på kvällen har jag myst med Sandra nere vid stranden :)<3 Imorrn blir det gym för första gången på typ 2 veckor och jag längtar faktiskt nu! Sen har det ju hänt en grej men jag vill inte berätta det fören det är helt klart så berättar om det sen men kan säga att om det blir så så är jag så glad att jag håller på att pinka på mig ! Peace out!


RSS 2.0