Knapra piller!

Hade en mysig kväll hos mormor igår, fick massa fint , tofflor, en tröja, pyjamas byxor , lotter , 750 kr att köpa något till hemmet för, parfym, en elvisp och en mikrovågsugn måste varit väldigt snäll i år ;).

Just nu har jag så ont i ryggen att jag knappt kan resa mig upp, vet inte varför fick ett par starka tabletter av mamma som jag tagit en av sen har jag tagit 2 treo oxå hoppas det börjar verka snart eller i alla fall gå över tills imorgon , just nu känns det inte bra alls kan jag ju säga...

Ska sova bort denna värk nu , sussa gott


Jul är här...

Även fast det inte vart någon snö så har jag haft en mysig julafton i alla fall :).
Jobbade från 9 tills att vi stängde vid 15 väl hemma fixade vi maten å sådär .

Efter middagen var det dags för öppning av paketen :). Fick mycket fina grejer , bl.a ett strykjärn som jag önskat mig faktiskt xD sen en högtalare med inbyggd radio och alarmklocka till iphonen sen fick jag 2 ljuslyktor som är formade som dödskallar :D! En rosa och en orange har en genomskinlig hemma också ;). Sen fick jag en bok och ett crème brule set med 4 formar och en brännare, epic!

Och idag ska jag min bror och hans tjej hem till mormor och fira jul mamma kommer dit oxå :)

Ska sova någon timma till bara


Dream as big as you can!

Trött på människor som ska hålla på att krossa ens drömmar, jag säger inte att bara för att jag drömmer om vissa saker att dem kommer att bli sanna , men jag har rätt till att drömma. Alla människor måste ha drömmar, för mig är det drömmen som gör att man vill fortsätta leva och sträva efter något. Man måste ha mål och drömmar i livet vad är meningen med allt annars Jag har mål och drömmar, många till och med men ingen har rätt att säga till mig att dem inte går att uppnå jag kan och ska göra precis det jag vill med MITT liv ingen annan ska få sparka på mig eller säga att jag inte är tillräckligt bra för jag själv vet att jag kan och vill! 2012 ska bli det år då jag uppnår några av mina drömmar och mål och så kommer det att bli för JAG vet att JAG kan sen vad andra tycker är för mig helt ointressant för jag kunde inte bry mig mindre! STOP ME IF YOU CAN!

How u doing

Jobbar mycket den här veckan e ledig torsdag och söndag bara, sen så kommer Felix till
Stockholm idag :) så jag ska till pappa den här veckan men vet inte vilken dag bara känns som om jag har mkt att fixa hemma sen så kommer jag sova på en madrass där så vill inte sova där hur många dagar som helst xD.

Igår åkte jag till Jimmy , åt middag där sen åkte vi hit å tittade på film, gick upp halv 6 med honom i morse eftersom han skulle jobba så jag följde honom till tuben.

Idag jobbar jag 15-22 och om jag ska hem till pappa redan idag måste jag packa... Får se hur det blir

:)


I know what i wanna do with My life

Heeeeej jagJobbade måndag och tisdag , sen i onsdag så gick jag till mamma där jag åt lunch och lämnade smulan.
Åkte sen hem till Jimmy där vi bara tog det lugnt tittade lite tv och film, han började jobba kl 8 dagen efter så vi gick å la oss tidigt , morgonen spenderade jag med Linda.
Åkte sen hem till mamma blev kvar där ett tag sen gick jag hem med smulan igen.

Idag jobbar jag 17-21 sen blir det tidigt i säng för imorrn jobbar jag 8-16 ska göra julmackor till kunderna och bjuda på julmust xD funny fun :P


Jag gråter hellre i en Jaguar än i en buss...

Haft ännu en trevlig helg ;).
I fredags vart det lite jobb, fixa donas dag , pappa kom å hämtade mig och smulan sen och körde oss till Linda/Jimmy , spenderade eftermiddagen med Linda tills Jimmy kom hem.
Kvällen bestod av idol och filmen Wall street 2: money never sleeps.

Igår kom Jimmys killkompis då vi skulle titta på hockey och sen El classico , Real förlorade tyvärr men jag e glad ändå för kaka fick spela <3

Pappa hämtade mig nu för ett tag sen och körde hem mig :) .
Nu blir det en promenad med smulan till
Mormor , ska lämna lite pengar jag har sparat där. Det e bättre att ha dem där för då rör jag dem inte, måste ju ha pengarna om det ska bli någon resa i februari ;)


Under The mistletoe

Haft en jätte mysig helg, i fredags åkte jag ju till Jimmy var där vid tio typ så tittade på en film innan vi somnade.
Lördagen var vi på lunch med hans pappa som fyllde år , sen var det dags för hans 50-års fest.
Var hemma hos Jimmy igen vid typ halv 3 somnade ganska snabbt och vaknade inte fören halv 2 på söndagen så det vart en riktig deg dag , på kvällen åkte vi till heron city och gick på bio, såg twilight breaking dawn , var helt okej dem andra e dock bättre.
Sov där tills idag
Jag å Linda och först till sickla idag där jag skulle fixa ett par julklappar, åkte sen vidare till stan och verkligen spenderade pengar så nu e allt inför julen fixat (Y):)

Hämtade sedan smulan hemma hos mamma pappa skjutsade hem mig därifrån,

Ni blir det slapp i soffan ;)


Never let The fear of striking out keep you from playing the game

Jobbat måndag tisdag onsdag så inte haft något att skriva om direkt,

Igår kom Jimmy hit, pappa kom även förbi en stund på eftermiddagen :).

Kvällen bestod av prison break och jackass 3 :P

Idag var vi i Vällingby och köpte massa julklappar, dem flesta är fixade nu ska fixa någon enstaka till bara :).

Nu sitter jag och tittar på A cinderella story ^^ ska försöka att gå och lägga mig tidigt
Imorrn blir det nämligen lång promenad med smulan hem till mamma , hon ska vara där någon dag sen jobbar jag 17-21 direkt efter det åker jag till Jimmy :)
Hans pappa fyller 50 år på lördag så då blir det fest ;)

Nu ska jag fortsätta se filmen <3


RSS 2.0