091129

Första advent idag då..någon som har julpyntat? det känns som om vi e dem ända i hela området utan julstjärna o adventsljusstake i fönstret =P...men vi ska sätta upp det nästa vecka.

Igår var jag på öppethus i skolan. Så jag stod där med mina "fina" serveringskläder och svarade på sjuktmånga frågor och visade restaurangen mm.

Skulle egentligen vara ledig hela helgen men det var en som frågade om jag kunde jobba idag o då ställe rman ju upp=P. Så jobbade mellan 10.15-16.15 nästan bara kassa så det var rätt skönt.

När jag kom hem var det gå ut med hunden sen invänta el clásica som inte slutade som jag ville. 1-0 till barca o eftersom jag hejade på real så var det lite surt men kul att zlatan gjorde mål =).

Jag har oxå varit duktig och gjort klart min powerpoint presentation som jag har redovisning på imorrn.
Och vem ska jag göra presentationen om ...tyler hilton ofc kan typ allt om honom viste ni t.ex att han heter james oxå xP...(intresse piller i ögat)


Börjar med bråk slutar i vattenkrig.

Var i restaurangen idag i skolan som alltid på fredagr. Men den här fredagen var nog den sämsta hittintills. Alla var på ass pissigt humör och alla var stressade så dem i köket asså jag o några till började bråka med servisen. Så när alla gäster hade gått hade vi värsta långa mötet där vi satt o diskutterade vad som hade hänt.
Men när vi i köket gick in för att städa så lättade vi på stämningen genom att starta ett litet vattenkrig xP.

Sen jobbade jag. Började löite tidigare jobbade mellan 16:30 och 21:000 så nu ejag trötter =P

Imorrn e det öppethus i skolan som gäller så jag o marina ska stå där i våra fina serveringkläder mellan 11-13 =P

Men nu ska jag sova natti natti

2012.

Shululululu. Var i skolan idag...ofc men hade bara dubbel timma engelska sen slutade jag. Så slutade vid elva:P.
Träffade mamma i vällingby vi gick först o käkade grekist sen såg vi på bio.

Vi såg 2012 den var bra. Hade inte så höga förväntningar. Blev lite mkt ibland men absolut en film jag rekomenderar =).

Just nu e jag faktist klar o färdig att sova hehe ska bara göra klart en powerpoint presentation som ska vara klar tills måndag men det e inga problem har ett väldigt lätt ämne tyler hilton ♥ självklart =P

börjar 8 imorgon ska träffa linda vid västermalmsgallerian kvart i så måste åka hemifrån lite efter 7 så måste upp tidigt =/


091123

haha nu kommer min twilight geek sida fram igen måste bara säga att efter att jag hade sett new moon det ända jag kunde tänka på var när eclipse kommer på bio o nu har jag fått ett svar den kommer 30 juni 2010 det e bara 217 dagar kvar! när jag satt o räknade ner till new moon var det typ mer änn 300 och det gick sjukt fort fatta fort detta kommer o gå xP.

Imorgon e det tv-inspelning som gäller. Kanske inte berättade det men jag van biljetter till att se en ny serie spelas in som ska vissas på tv3 så det ska bli skoj.

Juste jag var i skanstull idag o vet ni vemjag såg...idol - calle xP o då kommer såklart den töntiga pinsamma sida inom mig fram så när jag ser att han går förbi mig så vet jag inte vad jag ska säga så jag utbrister det första jag kommer på vilket e " du e jätteduktig" och han vänder sig bakåt tittar på mig o säger tack =D xP  haha värsta tönten han måste tro att jag e men vad ska man göra lixom =P. Favoriten i idol efter erik ofc



091122

Idag e det den 22 november och vet ni vad det e för speciellt med denna dag. Jo älskade Tyler hilton fyller 26 idag =D<3

GRATTIS!


NEW MOON!

Nu har jag sett den jag har sett den. Alla nedräkningar e över för jag har sett new moon !!! o den var så bra jag tycker den var mycket bättre än twilight men twilight e fortfarande jättttebra =D.

Nu som inte har sett den se den det e ett måste helt underbar. Haha jag kan inte sluta o tänka på den o vill bara att den ska komma på dvd nu direkt xP. Jag ska fixa den till datorn först (A) men sen ska jag köpa den ofc måste ha den . Okej nog pratat om new moon.

Idag har jag jobbat mellan 11-16 satt första kassa hela tiden typ så det var rätt lugnt. Nu ska jag snart ta smulan på¨en promenad sen ska jag äta o titta på fiom hos en kompis o smulan ska följa men ofc eftersom jag en sån snal matte =P.

Nej men nu måste jag börja göra mig iordning  CYA


....

Shululululu ...jag jobbade idag mellan 17-20.30. Jag kommer jobba sjukt mycket den här veckan o har saker att göra men just nu känner jag mig lite stressad. Vi ska skriva en spökhistoria på engelskan o visst det kanske inte e de svåraste som finns men om den ska vara tre dataskrivna sidor och på engelska (ofc) plus att den ska vara inlämnad imorrn och jag inte har börjat då e det rätt logiskt att man e stressad.

Men min vecka har och kommer att se ut så här =P.

MÅNDAG: Jobbade 17-22

TISDAG: pluggade.

ONSDAG: jobbade 17-20.30

TORSDAG: jobba 17-22

FREDAG: New moon premiär !!!!

LÖRDAG: jobba 11-16

SÖNDAG: jobba 10-16

Som sagt jag kommer inte ha tråkigt någon dag iallafall =P.

Foki

Jag e med och tävlar om en iphone på http://fokis.se Jag har även valt det skal jag tycker är snyggast http://www.mrgizmo.se och det snyggaste jag hittade var det här http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Diamond-Case-brun-med-fjarilar.html


Gå in och tävla ni oxå och har ni ingen lust gå in på bloggen ändå bara för och läsa det är värt det =P.



091117


THE FRAY


091114

Shulululu jag mår så mycket bättre nu. Har fortfarande lite ont i huvuet o e helt slut men annars e det bra. Har ju suttit här sen i torsdags o knaprat massa piller så då borde det ju bli bättre =P.

Men nu har jag smittat min bror istället så nu e det han som ligger typ halv död i sängen med en hink bredvid sig xP.

Jag har bara tagit det lugnt nu för vill verkligen bli frisk har massor av viktiga grejer i skolan den här veckan b.l.a matteprov på tisdag vilket jag kommer faila på ändå men man kan ju testa jag pluggar men fattar nada vi har inte precis den bästa läraren som finns skulle jag inte kunna påstå.

Nej nu ska jag sätta på en film cya


Houston we don´t have a problem anymore..

Jag lykades bytta bort tiden på fredag nästa vekca jag e så duktig. Så istället för att jobba fredag 17-21 jobbar jag torsdag 17-22 helt okej jag hinner ju till new moon premiären =D=D=D.

Jag fick fler goda nyheter när jag kom hem...jag hade fått mitt lönebesked det andra jag har fått hittills. Det första jag fick på förra månade fick jag 1.600 kr efter skatt o det var bra tycker jag. Nu den här månaden hade jag räknat med att kanske få några hundringar mer kanske 2.000 kr men när jag öppnar kuveret vet ni vad det står! o då e summan efter skatt jag kan ju säga att jag har lite pengar nu =P  4.700 fick jag denna månad =D så nu e jag happy =P.

Men självklart så varar inte lyckan länge utan jag går o lägger mig o sen vaknar jag mitt i natten av att jag mår illa och spyr typ 3 gånger under natten. Sen ännu fler gånger på morgonen nu mår jag bättre men nu har jag en hemsk huvudvärk o feber tur att jag inte jobbar mer den här veckan ...Jag hoppas att jag blir frisk nu under natten jag hatar att vara sjuk. Nu ska jag titta på film o sen gå o sova så jag skriver ett inlägg imorrn o ser om jag blivit bättre *hoppas*


20/11 NEW MOON here i come


houston we have a problem ...

Jag har ett litet problem eller för mig e de inte så lite de e rätt stort. Det e ju new moon premiär på fredag den 20 o jag har ju biljetter men jag ska jobba fram till nio o filmen börjar halv tio. Jag försöker ge bort tiden till någon men det verkar som alla e upptagna jag frågade en nyss som kanske kunde om han inte redan jobbade. jag hoppas inte han gör det men det skulle ju vara min vanliga otur om han gör det...
Men om han gör det o jag inte hittar någon som kan ta tiden då betyder det att jag har en halv timme på mig från brommaplan till stan. Då ska jag först byta om sen åka till hötorget o då måste jag ju matcha in tuben. Sen kuta asså verkligen springa så fort jag kan till biografen som inte e sergel ofc utan den måste vara lite längre bort de e biograf park vid svampen typ...

A alla får hålla tummarna att han kan ta tiden.

Idag har det varit världens onödigaste dag började tio över ett sen slutade vi tjugo i två för det skulle vara någon friends teater som jag ändå inte gick på för att jag skulle till läkaren xP.

Fick ut väldigt mkt av dagen =P.

Så BRA låt <3

091109

Jag var ju på bio igår med mamma o min broder. Vi såg brölloppsfotografen vilket var rätt kul helt okej film måste jag säga:P. Men felix som typ inte kan sitta still satt o skakade på benet hela tiden så det  känndes som om någon skakade hela raden xP.

Vi åt även kinabuffé och sen fikade vi på donken i b-plan efteråt.

Idag har jag varit i skolan eller a typ iallafall . Jag försov mig så kom typ en halvtimma sent. Sen när jag varit där i typ en kvart så gåpr alla jag blev lite var ska alla lite fundersam då skuille vi tydligen på studiebesök på en brandstation snacka om att man har koll här asså xP.
vi fick gå rut o kolla åka ner för stången oxå om man ville haha våran lärare tyckte nog att det var det bästa med hela dagen :P.
Vi slutade efter det o då var klockan typ halv tolv så vi stack o käkade sen åkte jag linda o ludde in till stan o tog en fika o letade farsdag present till luddes pappa ludde hade nämligen glömt att det var farsdag i söndags haha =P.

Imorrn har jag en fett onödig dag. Börjar 13.10 med matte sen slutar den 14.20 o då slutar vi med ...men måste gå för vi har prov nästa vecka typ =/ vilket jag inte alls e förbered på.

Nej men nu e klockan halv två måste sova e skit trött god natt.

Btw min favvo anastasios soulis var med i biofilmen hade inte en jättestor roll men ändå. Han e ju med i den bästa sommaren tillsammans med en tjej o kjell bergqvist det var lite roligt för alla dem tre var med i filmen :P.


vadet...

Jag e sjuk trött. Jag jobbade igrå mellan 17-22 och då hade jag redan varit i restaurangen i skolan o serverat hela dagen så jag va ju inte precis pigg. Så jag jobbade till dem stängde o grejen e att du kommer inte därifrån förrens kanske 20 över tio så jag var hemma strax efter halv elva då var det ut med hunden sen duschen sen göra sig iordning så var klockan kasnke halv tolv när jag gick o la mig.
Idag gick jag upp halv nio fortfarande as trött skulle ut med hunden o så innan jag började jobba klockan 11 slutade 16. Då var det bara skynda sig för att inte missa allt för mkt av AIK- gbg  vilket AIK vann med 2-0 btw xP.

Sen nu på kvällen har jag varit inne i stan med johan vi träffade även trulli o hennes kompis så vi gick runt där lite.

Imorrn ska jag träffa mamma hon jag o felix ska på bio bröllopsfotografen.

Juste jag o min pappa har slagit vad. Om inte jag städat mitt rum allså då pratar vi om utrensning från hela rummet garderob osv innan den 23 december så får han halva min lön som jag får i december. ni kanske tycker att det låter lätt eftersom jag har mer än en månad på mig men vi får se hur det går jag måste först börja sen avsluta det oxå så vi får se hur det går med det xP.

="425" height="344">

New moon !!! 20/11

Biljetterna till premiären är bokade o klara nu e det bara 15 dagar kvar :D:D:D!!!!!!!





Tyler Hilton - use somebody

( kings of leon cover )



♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥     ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥

091101

Nu e det november snart e det jul xP.

Det här höstlovet har jag varit på bio två gånger o så har jag tittat på jag vet inte hur många filmer hemma de e typ vad jag har gjort hehe=P.

Först var jag på bio med min mamma vi såg FAME. Som jag tyckte var jättebra. Gillade den jättemkt.
Men sen igårkväll/inatt var jag på smyg premiären av PARANORMAL ACTIVITY. skräckfilm ofc vad annars på halloween lixom ;P. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den sjukt läskig enligt mig jag satt typ å gömde mig under hela filmen haha. Men den var riktigt bra oxå. Sen näår den var slut var lite små läskigt att komma ut i en jättemörk natt haha klockan var typ halv två när jag kom hem ...hade lite svårt att somna sen kan jag ju säga =P.

Sen för ett par timmar sen såg jag Låt den rätta komma in alla säger ju typ att den e så bra vilket jag inte tyckte. Det blev för mkt hela tiden enligt mig iallafall. Armar som åkte av ansikten som frättes upp...a inte jättesmakligt kanske xP.

Imorgon eller idag beror på hur man ser det xP gäller det då ska jag hem till anton o vi ska se Göteborg-A.I.K. Sm guld till aik? de e deras tur tycker jag =P 11 år sen lixom =P.

Nu ska jag sova eller a försöka iallafall  CYA



RSS 2.0