090730

Shulululu. Ska bara skriva ett jättesnabbt inlägg nu.
Jag har egentligen ine mkt att säga xP. Idag har jag varit på jobbet inte mkt som har hänt där heller jag kommer få 7000kr bara för att sitta och vara lite social =P. Jag klagar inte.

Jag sitter och pratar går ut och går spelar spel. Det är ungefär som att vara hemma men det är lite fler människor.
Nästa inlägg kommer inte bli förrens på söndag eller måndag. Imorgon åker jag nämligen till landet direkt efter jobbet och kommer hem på söndag tror jag om inte vi stannar längre men det tror jag inte.

Nu ska jag gå ut med vovven min sen ska jag sova. God natt =D


Daddys little girl.


Tranebergsäldreboende.

Shululululu. Andra dagen på jobbet idag jag jobbar ju på Tranebergsäldreboende och ska göra det i tre veckor.
Jag jobbar måndag - fredag 09:00 - 15:30. Det är ett väldigt lungt jobb, jag jobbar på ett ställe som heter dagsvården det är dit dem kommer och äter blandannat. Den största delen av jobbet är att man ska vara social och prata med dem vilket jag e bra på xP. Vissa är lite förvirrade vet inte riktigt vart dem är dem tror dem är någon annanstans. Men det är väldigt kul att prata med dem ändå.
Dem här dagar jag har jobbat så har jag pratat varit ute och gått och bakat så det är inte ett jättekrävande jobb för mig iallafall =P.


Snart ska jag klippa mig oxå hade jag tänkt. Eller snart och snart om typ två veckor lite mer. Jag ska ändra lite på frisyren hade jag tänkt det har börjat bli lite tråkigt.

Men nu ska jag ut med smulan sen ska jag bara ta det lugnt. Jag förstår inte hur jag kan vara så här trött utav att inte göra något xP.     Ha det så bra
Puss o kram skumbanan


090726

Shulululu. Lite dålig uppdatering men har inte haft tid helt enkelt. Jag kommer knappt ihåg vad jag har gjort =P.

Men i fredags så åkte jag till Sara. Tobbe och Hannes var där sen kom Linus. Vi bar först i tanto för att hälsa på några kompisar. Sen så skulle Sara såklart upp på det största berget så det var bara börja klättra xP. Men när vi väl kom upp var det jättefin utsikt =).

Sen åkte vi hem till Sara igen o tittade på film The grudge 1 och 2 dem var väldigt läskiga kan jag ju säga. Många mardrömmar den natten. Sen när vi vaknade såg vi på 28 dagar senare den var lite små konstig =P.

Igår kväll kom pappa hem vi trodde att han skulle komma hem idag men nej han kom hem helt utan förvarning igår xP.

Idag träffade jag mamma i vällingby. Jag fick en bok o så fick jag mascara som hon inte ville ha längre =).

Imorgon börjar jag jobba så jag ska bara ta det lungt ikväll. Jag har tittat upp var det ligger och allt så jag e redo =P. Jag börjar nio så jag behöver inte åka förens typ tjugo i eller nåt eftersom det ligger i alvik.

Nu ska jag gå ut med smulan sen se på en film tror jag C ' Y



090722

Shulululu. Just nu sitter jag och lyssnar på älskade Tyler Hilton <3.

Igår var jag i nacka med sara. Vi skulle se på film med Tobias och Hannes. Vi såg på American pie the naked mile den gick på tv xP.

Sen vid typ elva eller något gick vi ner till sjön för dem skulle bada men det var lite kallt för min smak =P.
Istället satt jag och Sara o tittade på.
Vid tolv tog jag o sara bussen hem. Vi var hos mig vid typ ett o då var vi trötta så vi somnade.

Idag träffade jag Linda inne i stan jag skull köpa eller iallfall titta på ed hardy skorna jag vill ha. Men självklart är dem slut =/. Riktigt sur blev jag.

Lite gladare blev man när man såg sötisen Jonas Bane komma gående på drottninggatan =D<3.

Nu ska jag titta på någon film tror jag så C ' Y
Jonas bane <3


Måns zelmerlöw - hold on


090719

Shulululu. Idag fick vi gäster, Jenny mårten och deras två barn kom för att fira mig lite =D.
Jag fick 400 kr och ett jättefint kort som barnen hade gjort =).

När dem åkte stack jag till mormor för att få min födelsedagspresent från henne av henne fick jag 500 kr så nu har jag råd med skorna jag ska köpa!!!=D=D.

Nu ska jag gå ut med smulan sen e det sova som gäller natti natti ♥       


               jenny och jag och skorna jag ska köpa =D=D                         

090716

Hejsan igen jag hann inte skriva mer än grattis till mig själv i förra inlägget för jag skulle iväg.

I tisdags iallafall åkte min pappa till värmland för att hälsa på en kompis så då kom Sara hem till mig =D. Vi hyrde tre filmer : Speak , Disastermovie och pojken i randig pyjamas. Rätt bra filmer =P. Sen så övertalade Sara mig att vi skulle titta på blair witch projekt eller hur det nu stavas xP vi hade inte sett den innan det var kolsvart ute oxå o så började vi skrämma upp varandra det slutade med att vi blev tår ögda båda två men vi såg på den iallafall. Den var inte jätteläskig mer kuslig eller hur man nu kan säga.
Vi gick o la oss vid typ halv fem sen vaknade vi igen vid halv sju utav att min bror o hans kompis kom hem o självklart ska dem väcka oss..jag kunde somna om rätt snabbt men sara gick o la sig på soffan :P. Vi vaknade typ 10 o då var det bara gå upp.
Vi bestämmde oss för att grilla så vi ringde lite människor gick till olan och grillade spelade lite fotboll o så. Sen gick jag , Sara , tobias , max och hannes hem till sara o tittade på film. Vid typ halv ett begav vi oss hem till mig men först stannade vi en snabbis vid okq8 där hennes mamma jobbar natt vi fick lite godis sen gick vi hem =P.
Vi somnade typ vid två.

I morse vaknade vi av att min telefon började ringa flera gånger xP. Alla ringde o sa grattis det var omöjligt o sova så vi gick upp. Sara åkte sedan hem.

Jag gick ner för att träffa mamma vid brommaplan för att få presenter =P. Jag fick presentkort , biopresentkort och 500 kr =D

Sen ikväll träffade jag linda vi gick o käkade sen åkte vi till Amandas jobb vid st:eriksplan satt o tog det lungt bara av Linda fick jag ett jättefint armband <3=D.

Jag har även fått one tree hill 5 säsongen, koss hörlurar, twilight dvd och en bok och sen så får jag mer presenter på lördag o söndag =DxP.

Nu ska jag sova håller på att tuppa av god natt .

GRATTIS TILL MIG

Idag blir jag 17 grattis till mig!=D   Uppdaterar lite senare måste gå xP.



090712

Shulululu. Nu sitter jag hos Linda i västertorp dem sitter o äter typiskt mig att komma då lixom xP.

Idag var jag o pappa o storhandlade lite mat som jag o Felix ska ha när han e i värmland. Han ska inte vara borta länge men ändå =P. Han åker på tisdag morgon och kommer hem på torsdag kväll.

När Linda har ätit klart ska vi till Amandas jobb o hälsa på hon jobbar på en restaurang det är tydligen helt dött där idag så då passar vi på.

Hela min vecka e nu fullspäckad det är nästan så jag inte hinner med allt jag ska göra hehe =P.

MÅNDAG: ska träffa mamma o kanske få presenter =D=D.

TISDAG: inte helt bestämmt vad som händer på dagen men jag ska träffa Sara på kvällen vi ska hyra massor av filmer o bara sitta o titta =P.

ONSDAG: antagligen grilla

TORSDAG: Min födelsedag =D pappa kommer hem får presenter sen kanske ut o äta o gå på bio med Linda.

FREDAG: städa inför gäster som kommer på lördag.

LÖRDAG: Jenny, Mårten , Tindra och Liam kommer =).

SÖNDAG: träffa mormor peeeeengar =D =P.

Som sagt har jättemycket som händer den här veckan =P men nu ska jag gå Linda börjar bli klar CYA later alligator.


Ondskan.

Jag ska bara skriva en jättesnabb grej här nu för jag e skit trött o måste sova.

Men iallafall jag såg ondskan nyss på tv och jag har sett den några gånger förut men en grej jag märkte idag som jag inte har sett tidigare e att Danny Saucedo e med i två scener xP hehe kanske inte jätterolig info men det tyckte jag att jag var tvungen att berätta xP.

Nu ska jag sova CYA dont wanna be ya

Tyler Hilton <3


House of wax.

Igår skulle vi ju grilla men som nog dem flesta märkte var det inte precis grill väder.
Jag och Sara gick istället ner till videobutiken o hyrde en film. House of wax med bl.a Paris Hilton och Chad michael murray <3<3...och nej hjärtat e inte till paris hilton =P.

" Sex ungdomar hamnar i en mystisk småstad när deras bil går sönder. Deras nyfickenhet får dem att ta en närmre titt på det kusliga vaxkabinettet. De upptäcker snart att staden inte är vad den verkar vara och de måste fly innan de faller offer för stadens makabra och uppfinningsrika mördare."

Jag satt o hoppade till hela tiden medans sara blev sur varje gång jag vart rädd för då skrämde jag henne oxå xP.
Sen när filmen var slut hade vi jättekul med min webbcamera xP.
Och det här är bara en av dem ca 50 bilderna vi tog =P


GRATTIS.

Nu e Johan 17 år ett stort grattis till honom =D.


Photopearls.

Hejsan svejsan. Idag träffade jag Sara vi åkte o trackade min bror på öb xP han jobbar där nu under sommaren.
Vi köpte även grillar tills imorrn när det blir grillning kom om ni vill ängbybadet klockan 18.00.

Sen åkte vi in till stan o lallade runt lite. Jag köpte photopearls om ni vet vad det e ?.
Man får ett program till datorn som gör om digital bilderna till en pärlplatta typ o så printar du ut bilden lägger plattan över o så ser du lixom som nummer o varje färg har ett eget nummer haha skit dålig förklaring men men när jag har gjort en lägger jag upp bilden så får ni se =P.

Nu ska jag snart ut med hunden o sen klockan 22.00 vad häder då guess. PRISON BREAK BÖRJAR ahhhh jag e helt inne i det xP...prison break lover men det är bara 7 avsnitt kvar o sen e den slut =(=( kommer bli ledsen.  Aja ska vara lite seriös nu imorrn allså blir det grillning på kvällen o på dagen ska jag bara ta det lungt men ska gå med smulis fulis nu C ' Y

SARA <3


favvo linda.

Jag skulle ju träffa Sara men så blev det inte riktigt utan det bar av till liljeholmen för att träffa favvo Linda =D.
Vi köpte först lite naturgodis sen gick vi ner till vattnet o bara pratade. Efter ett tag åkte vi hem till henne i västertorp o fortsatte konversationen.

Jag ska antagligen träffa Sara imorrn istället vi ska åka till öb o köpa grill =). Men nu ska jag sova för jag e sjukt trött natti natti.

LINDA <3


090705

im back from the woods. Varit på landet sen i torsdags. Badat jättemycket i polen o solat men ofc är jag fortfarande inte det minnsta brun. Det spelar verkligen ingen roll hur mkt jag solar.

Myggor finns det en del dem finns överallt och biter aldrig någon annan än mig. Mina ben och fötter e fulla med mygg bet som kliar sjukt mkt!

Idag ska jag kanske träffa Sara vi får se hur det blir med den saken och imorrn händer det =P Prison break börjar igen ! haha JIPPI xP.  Saknat det sjukt mkt =P.

På tisdag ska jag grilla med några människor jag vet inte riktigt vilka men det kommer bli några stycken så vi får hålla tummarna på att det inte regnar.

Nu ska jag gå och det är nu bara 11 dagar kvar tills jag fyller år just so you know =P


090701

Shulululu. Idag har jag inte gjort mycket varit ute med hunden ett par gånger annars inget speciellt.

Vad jag ska göra ikväll är ännu inte bestämmt det beror lite på. Kanske bada vet inte än.


Imorrn åker iallafall jag till landet och blir borta tills på söndag antagligen så detta blir kanske sista inlägget innan söndag men man vet aldrig =P.


RSS 2.0