When you can live forever, what do you live for?

" Kompisar kommer och går men vänner dem består. Du har bevisat att du bara var min kompis och inte min vän..."



Shulululul...

Jag e stört trött så det finns inte.
Jobbade 10-19 igår sen var det bara att springa hem, gå ut med smulan och göra sig i ordning för att åka till Linda.
Kom till henne vid nio tiden då hade hennes mamma precis åkt till Thailand så hon ska vara ensam hemma i 2 veckor ;P. Vi var några stycken där som satt å pratade och spelade lite spel.

Gick upp typ halv 9 imorrse eftersom jag sov där. Men var tvungen att vara hemma vid 10 för att gå ut med hunden.

Träffat Pulvret nu på kvällen vi gick å käkade se skulle han in till stan för att träffa några kompisar , då gick jag till videobutiken och hyrde två filmer, Armageddon & Flickan från ovan. Får se om man tittar på någon av dem idag jag får ju ha dem en vecka så jag har tid på mig :P.

nu ska jag försöka ladda ner andra avenyn men det går inte så bra xD.

Cya


Baby don't hurt me no more

Onnt! Jag har jätteont överallt å e helt död! Började först på sturehof vid 10 sprang runt i princip hela tiden fram till 15 då jag slutade. Det var min sista dag där så jag fick 400 spänn :D man tackar å bugar :P sen var det bara vidare till nästa jobb jo det på Konsum, vart inte lika mkt spring där men ändå jobb att göra. Där var jag 16-20.30 nu ska jag sova för jag har som sagt ont överallt och imorgon ska jag GÅ hem till mamma vilket jag har gjort typ 3 gånger nu så jag börjar bli van men måste ha krafter till det också. Så natti natti!

Far away.

Nu har jag kommit hem. Var hos Linda i västertorp och drack lite kaffe å pratade lite. Sen åkte vi till telefonplan och träffade Julia och Anton, stod där å pratade lite med dem, sen bar det av mitt Sollentuna hem till Amanda där även Becca var. efter ett tag begav vi oss hemåt . Nu ska jag sova , jag börjar på sturehof 10 imorgon och sen jobbar jag på Konsum 17-20.30 så jag måste sova nu natti natti!

Smoothie boosth för dig som behöver ett extra boosth

Vet att jag är jättedålig på att uppdatera men har inte haft något att skriva i princip å jag orkar inte riktigt sitta och ordbajsa bara ^^. I helgen har jag varit his min mamma en kväll. Bara slappat typ :P. Sen i söndags var vi på landet för att göra iordning inför vintern gick rätt snabbt så vi var bara sär en timma. Idag har jag varit på sturehof igen sista dagen på torsdag känns lite tråkigt faktist :/ men Sen e det höstlov :D Nu e jag på väg till Linda. Vi ska försöka hitta på något kul. Skriver på vägen hem igen!

MOGET!

Nu ska jag berätta om min fredag som började jättebra men slutade väldigt dåligt pågrund av att människor kan vara så idiotiska ibland!

På morgonen var jag å klippte mig och slingade håret, blev väldigt nöjd :).
Sen bar det av till mamma och äta middag eller lunch eller något mitt imellan xD.

Åkte sedan hem för att gå ut med smulan för att jag å mamma skulle på Ladies night i globen vilket var väldigt roligt :D.

Påvägen hem står vi vid alvik å väntar på tunnelbanan när en kille kommer å knuffar till mig så jag tappar min Iphone såklart går skärmen sönder ! jag blir jättearg å säger att han åtminstonde kan säga ursäkta å att han får pröjsa lagning. Då vänder han sig om och pekar finger å springer därifrån! å nu pratar vi inte om en 16-17 åring utan typ 30+!!! fatta moget gjort! shit va arg jag va.
Den funkar i alla fall men stora sprickor i skärmen. Hade ingen försäkring på den heller men som tur e går det på hemförsäkringen så jag behöver betala självrisken på 1,500 kr så får jag en ny...tur !

Det går bra på sturehof men har mkt i skolan nu därför jag inte uppdaterar så bra :P

Så här ser min iphone ut nu :(


Sturehof

Det är något fel på det svenska rättssystemet det har jag alltid tyckt men nu e de ju bevisat!. Ni kommer kanske inte ihåg men jag skrev ett inlägg i vintras om att min kompis blev misshandlad å knivskuren av 2 andra tjejer. Rättegången har varit å nu har man inväntat domen som bestämdes idag. Vet ni vad dem fick? Ingenting!ingenting! Inge straff min kompis fick Inge skadestånd. Hon kommer förhoppningsvis överklaga för det r ju inte rätt! Å va ATG jag vart. Så nu har jag fått avreagera mig lite . Det var min första dag på Sturehof idag! Det gick jättebra fick inte göra något skitgöra överhuvudtaget min dag bestod nästan fullt ut av servering vilket var awsome! Imorgon ska jag vara där igen sen blir det iväg till jobbet efter det :) nu ska jag sova natti natti. Syns, hörs & luktas !

...

Hejsan hoppsan lillebror! Var en effektiv dag igår. Började med en promenad me smulan till mamma. Det tog 40 minuter :P inte jättelänge faktist hon bor ju en liten bit bort. Har inte varit i hennes lägenhet på typ 10 år och det e inte mkt som har ändrats vilket inte e positivt... Kom dit för att hjälpa henne rensa ut. Vi fick i alla fall ut lite skit till grovsopporna Sen åt vi middag oxå innan jag var tvungen att åka iväg å jobba. Första gången sen Grekland resan. Gick bra måste jag säga :). Idag vart det stan med Linda , Lunch på pizza hut och en fika på waynes. Sen kom pulvret in oxå så gick man sällskap hem. Nu på kvällen har jag varit på en promenad. Nu ska jag bara ta det lungt. Titta på en film kanske? Sara kommer till mig vid typ 11 imorrn så måste sova :P Syns, hörs och Luktas!

We´re All Gonna Die...

Shulivippen!

Nu blir det stycke indelning å grejer eftersom jag skriver på vanlig dator ;P.
Om blogg.se bara kunde fixa så man kan skriva vanligt inlägg med bilder å grejer oxå på iphonen skulle vara awsome ju!

Idag var jag ledig från praktiken vi har praktik tis-tor men hade inte fått tag på min praktik ansvarig typ, så jag var ledig vilket var bra då han jag göra massa nytta.
Var å tränade med mamma, gjorde även det igår å ska göra det imorgon.
Vi har även fått en ny kyl å frys så jag å pappa åkte och storhandlade på city gross sen har jag hunnit plugga lite oxå.

Imorrn blir det mer plugg ( eftersom jag e ledig från praktiken imorgon också). Sen spinning med mamma på kvällen.

Jag ska därimot förbi min praktikplats på torsdag..min praktikplats e sturehof btw så jag e lite små nöjd måste jag säga :P.

Nu ikväll har jag tittat på Desperat house wifes och cougar town underbara serier xD.

Men nu ska jag sova Syns, Hörs och Luktas! Natti Natti


Ekollon i huvudet...

Första skoldagen idag sen innan sommaren. Kändes lite konstigt och har lite att ta igen men det kommer nog gå bra. Påväg hem från skolan ramlade ett ekollon ner i Mitt huvud. Var säkert jättekul för dem som såg men de gjorde jätteont xD. Sen vart det spinning pass med mamma innan jag gick hem å tömde kyl och frys eftersom vi ska få en ny imorgon :D jätteskönt :). Imorrn e jag ledig så då blir det ett till spinning pass med mamma på morgonen sen måste jag plugga -_- Nu blir det duschen Sen sova sova säng säng säng

Hur Har jag hunnit med allt det här ...?

Shulivipen! Haft en otroligt händelserik dag idag. Vet egentligen inte hur jag har hunnit med allt xD. Dagen började i Liljeholmen med Linda. Fick med mig en jättefin höst jacka med mig hem. Kände att jag behövde en för man kan ju faktist inte dra fram vinterjackan i början av oktober det finns bara inte! Sen drog vi därifrån till Hässelby för att möta upp en annan kompis som var där. Sen eftersom vi ändå var i Hässelby så tyckte jag att vi kunde hälsa på min mormor som blev så glad över att se oss :D Vidare hemåt. Köpte sushi å slappade i några timmar. Åkte senare till västertorp hem till Linda för att sedan ta bilen hem till Amanda i Sollentuna . Där bjöds det på fika å trevligt sällskap :). Linda släppte av mig vid liljeholmen så tog jag mig hem därifrån. Sen kom gulliga Alex å mötte mig vid brommaplan så gick vi en promenad å pratade lite. Känns som om jag har missat så mkt ! Nu därimot känner jag mig förkyld å lite små dålig! Så ska sova , det får bli en väldigt lungn hemma kväll imorgon tror jag :P. ( jo jag vet vad stycke indelning e men jag skriver på min iphone å då går det inte att göra det av någon konstig andledning ^^)

RSS 2.0