stress.

Nu e det lite stressigt i skolan jag har jättemånga uppgifter jag måste göra klart i veckan så jag måste börja nu.

Men jag tänkte sammanfatta min helg jättesnabbt   anton jag och alex 
Cykel och skatebord = krash    singstar och rockband = äger   xP   
C ' Y

090529

Hejsan. Dagen började med matte där vi bara satt o fika så det var inte precis ansträngande =P.
Sen hade vi köks prov det var inte heller speciellt svårt.

På lunchen åkte Linda Amanda och jag till tacobar och åt lunch yummi ^^.

Åkte sedan till mormor litet tag bara för att. Kom hem för ett tag sen gick ut med hunden o nu ska jag snart äta.

Imorgon blir det att träffa Elin tror jag hon fyllde år 1 maj o har fortfarande inte fått sin present så hon får den imorrn

Nu ska jag äta sen måster jag göra dem sista inlämningsuppgifterna dem ska vara klara nästa vecka.

C ' Y

Shulululu.

Hejsan på ersan =P. Nu sitter jag o lyssnar på musik sammtidigt som jag se på AIK - HIF.  Det står fortfarande 0-0 men inte länge till aik kommer äga xP.

Idag var jag o Linda i stan. Hittade jättefiiina ed hardy skor kostade "bara" 1000 kr xP. Dem ska jag köpa efter sommarlovet när jag har fått pengar =D.

Sen träffade jag mamma i vällingby. Tittade runt i lite affärer. Hittade sjukt fin klänning. Det var som en skjorta kan man säga i olika grå nyanser jättefin. Så den köpte jag för sista pengarna. Men får nya imorrn =D

SHIT skit nära mål för AIk på frispark rippa ut =/.

Men ska fortsätta titta på matchen shulululu

Taylor swift.

Jag tittade på taylor swifts musik video tear drops on my guitar. O vem e inte med i den om självaste Tyler hilton. det är killen som hon sjunger om ♥♥  tyler  4-ever xP





wake up and smell the coffe.

Shulululu.  Igår va jag uppe vid fem. Så jag var jättetrött Hela klassen skulle till grönsakshandlaren. Sorunda som ligger vid globen o vi skulle möttas klockan 8.
Sen hade vi en genomgång i köket för vi ska ha prov nästa onsdag.

Jag kom hem vid typ 17 eller nåt. Då började jag med att skruva ner min loft säng. O det tog ett bra tag kan jag ju säga. Och då fick jag ändå hjälp. Sen var det bara skruva i hop bäddsoffan jag har köpt skit cool =P.

Sen var jag klar vid typ halv tio med allt då var jag sjukt trött xP.

Före o efter bilder på rummet kommer jag ska bara ladda upp dem först =P. Nu ska jag gå ut med hunden i det fina vädrat ^^   C ' Y

hairspray

jag kan inte få den här låten ur huvudet det går inte =P 




rätt låt som vann?

Hejsan .  jag satt ju o tittade på song contest igår. Norge var jättebra jag tyckte verkligen den låte var bra. Men jag hejade på danmark o tyskland.  

Speciellt Tyskland =D.  Jag gillade inte sverige hon kan sjunga men det är inte rätt sorts musik enligt mig.

Nu sitter jag o tittar på reprisen av robinson sen kanske jag ska till ikea med pappa men vi får se.

Ha en bra solig dag =D 

090516

SHULULULU!  

Idag städade jag på dan så jag e lite stolt över mig själv för det e inte så vanligt xP.  Sen vid halv fyra träffade jag Fanny vid brommaplan vi köpte två rosor till Matilda o Sara som hade en konsert som vi skulle se på i ABA kyrkan. Dem var jätteduktiga o de var kul o träffa demjag har inte gjort det sen typ innan jul  så det var kul att träffas =D.

Nu ska jag ta det lungt sen blir det eurovision song contest.

C ' Y later alligator

RIX FM

Halloj!  Kom hem från skolan bara för ett par timmar sen. Vi har haft väldigt sköna dagar den här veckan jag har kommit hem mellan 11 och 14 varje dag =P.

Igår slutade vi 11 då åkte jag Linda o Amanda till stan där vi träffade hennes två kompisar från linköping. Dem skulle först till medis för att köpa någon spray färg tror jag det var. Sen hakade vi på dem till kista där dem hade varit på någon ljud o ljus mässa eller något sånt där.

Idag hade vi tre lektioner. Jag kom hem vid halv tre eller något typ. Ikväll ska jag till Rix fm festivalen i kuingsan jag ska träffa Amanda vid plattan halv sju =D.
Det var lite informaton om dagen xP....    C ' Y

jippi hurra va bra =D.

Hejsan hoppsan =D. I helgen har jag tagit det rätt lungt. Men på söndags eftermiddagen ringde söta sara o frågade om jag ville åka tunnelbana med henne. Jag tyckte det var lite konstigt för så kul är det inte att åka tub xP. Men sen när vi satt där fick jag reda på varför. HAHA hon e helt knäpp hon ville ta ben & jerry skyltarna som sitter i vagnarna ovanför där man sitter och det finns fyra olika så vi letade runt efter alla fyra så nu har hon dem xP. Sen satte vi oss på donken o käkade glass.
RINGNELL   <3   EDENFELT


Och igår blev jag jätteglad när posten kom för jag fick ett brev från brommastadsdelsförvaltnig där det stod att jag hade fått sommarjobb på tranebergs äldreboende i tre veckor =D...pengar!

Idag slutade vid 10 direkt efter nationella så jag linda o amanda åkte in till hötorget o köpte lite örhängen på punkt shop. jag köpte två ringar till örat o så köpte jag en fejk tatuering för att visa pappa o se hur han reagerar. Jag vill tatuera mig men jag får inte =/. Men har kommer bilder.   C ' Y

       

öka takten sista kvarten julegraan...

hej. Jag har inte skrivit på ett tag men det e för att det inte har funnits något att berätta. Men idag har det varit en väldigt händelserik dag tack vare SL !!. Jag hatar dem verkligen hatar dem.

Jag skull etill skolan gick hemifrån typ tjugo i nio jag började halv tio. Jag tod god tid på mig ner till brommaplan eftersom jag hade så mkt tid på mig. Så när jag kommer ner till brommaplan så är smock fullt med människor vid bussarna o då tänker jag att det är något fel med bussarna så jag skrattar lite tyst o har faktist lite skade glädje =P.

Men så kommer jag upp på perrongen så står det hagsätra 3 min så perfekt tänkte jag men så står det i en löpande text singnal fel mellan åkeshov o fridhemsplan ersättningsbussar tillgängliga.
Så då kom jag på att alla människor där nere väntade på ersättningsbussarna SUCK.

Men jag tänkte att det tar väll inte så lång tid eftersom dem borde sätta in rätt många bussar eftersom det är så många som åker. Men det gör dem inte det tar ett tag för bussarna att bara komma dit o då e dem redan smock fulla. O alla människor krigar för att komma in så man blir självklart bort knuffad o typ halvt mossad. Men vid typ lite efter tio då har jag allså ståt där i mer än en timme då för jag plats på en buss men då ska den åka till åkeshov sen tillbaka till brommaplan och in mot stan. Jag e framme vid fridhemsplan typ elva något skit jobbig morron =/.

Jag missade den första lektionen men kom precis till engelskan. Sen gick jag Linda och Amanda o åt på blåbär mums =).
O nu till dagens höjd punkt Vi satt o pratade om att vi skulle gå på bio nästa vecka men då sa Amanda att hon inte hade pengar men då frågade jag Linda som satt bredvid mig (Amanda satt mitt imot) om inte hon kunde få låna en hundring o då ser jag i ögon vrån hur kaffe sprutar ut ur Amandas mun över hela bordet plus hennes mobil xP, HAHA man skulle ha varit där klockrent =P.

En till negativ grej med denna dag är att sverige förlorade mot canada i semifinal så vi kan säga hej då till vm guldet den här gången   C ' Y

090502

Hejsan hoppsan !  Jag har inte bloggat på ett par dar så nu blir det lite uppdatering om vad som har hänt dem här dagarna för er som vill veta xP

I torsdags var det ju valborg då var jag ledig hela dagen. Så på dan gjorde jag inget sen träffade jag anton och alex vi spelade lite fotboll. Senare på kvällen kom elin o hennes kille vi gick alla o tittade på en brasa som var en stor besvikelse. Den var skit liten o det var typ jättelite folk där.

På morgonen i fredags så betsämmde vi oss för att åka ut till landet vi var bara borta en dag så det var rätt skönt.

Vi kom hem idag vid typ 3. Sen träffade jag alex o anton vi spelade fotboll sen gick vi in o spelade tv-spel xP. Jag vann en gång på ett bil spel =P.

Nu ska jag ut med hunden C ' Y


RSS 2.0