Rhodos

Pinsammt längesen jag skrev ett inlägg nu men jag menar har inte så mkt å berätta i veckorna jag e i skolan sen jobbar jag mer än så hinner det lixom inte bli.

Men en rolig grej har jag fått reda på också jag ska till Rhodos 25/8-29/9 det e nästan 5 veckor. Jag har fått praktik plats där nere från skolan. Dem betalar resa husrum mat you name it xD. Jag e helt överlycklig :D:D:D.
Så nu hoppas jag på att jag får jobba mkt i sommar så jag har pengar tills dess!

Igår var jag ute på söder hos söder kisarna ^^ vi satt å tittade ppå ESC vilket var trevligt men Jimmy jump var ju helt klart bäst!

Måste sova nu har ju skola imorrn god natt!


nockeby

Shululul två inlägg på en å samma dag de e fan bra! :o

Kom hem från jobbet vid typ tjugo i elva eller något hade sådan brist på något att göra så jag ringde ett par kompisar som hade varit på fest på badberget.
Jag mötte dem i nockeby där dem stod å pratade med två andra killar så vi stod där ett bra tag å pratade.
Sen var det dax att beje sig hemåt kom typ precis innanför dörren. Måste sova nu om jag överhuvudtaget ska orka upp  å träna med mamma imorgon. Måste upp typ 8!

Good night sleep tight don´t let the bed bugs bite

sol !

Det har ju varit sol flera dagar i rad nu. Någon enstaka regnskur som har varat typ 10 minuter så det har inte gjort så mkt ^^

Igår var jag aldrig i skolan jag somnade en halvtimma innan jag skulle upp så jag kännde mig inte så manad att gå till restaurangen helt enkelt så det blev en riktigt soft dag hemma istället.
Började jobba vid 17 slutade sen vid 21 då kom alex ner å mötte mig så köpte vi engånsgrill å marsmallows eller hur det nu stavas xD.

Så satt vi några stycken å grillade å tog det lungt. Kom hem vid typ 1 å somnade direkt.

Ska jobba idag också men idag stänger jag så kommer inte hem fören typ halv elva eller något.

Imorgon ska jag upp tidigt å spinna med mamma :O sen hem snabbt göra sig i ordning å åka ut till söderkisarna eftersom Mårten fyller år...Grattis ( i förskott) till honom ^^

Nu ska jag göra mig i ordning till jobbet cya later alligator

Juste igår fick jag reda på en väldigt rolig grej berättar vad i början av veckan :P


100520

idag e det exakt 20 dagar kvar tills skolavslutningen det känns otroligt skönt! Men samtidigt så himmla stressigt fattar inte riktigt hur jag ska hinna allt. Jag får försöka plugga i helgen.
Jobbar både fredag å lördag kväll men jag får kläma in det där någonstans så som jag gjorde föra helgen då var jag duktig!(a)

Idag hade jag engelska nationella mutligt och psykologi prov. Båda gick typ sämst men men xD


Sen nu på kvällen har jag suttit i solen med Alex, Anton å sara mkt mys^^

Nej nu ska jag fortsätta med min psykologi uppsatts annars dödar min lärare mig =P....god natt så länge

Duktig (a)

Nu känner jag mig otroligt duktig! jag har inte plugg över öronen längre xD. Ikväll har jag varit så duktig att jag har gjort klart serveringsarbetet, svenska praktikrapport och horrorstory till engelskan! helt underbart! Nu e det bara Psykologi uppsatsen kvar som e lixom en stor inlämningsgrej sen har jag ett par små prov kvar men ändå jag låg as mycket efter men nu e jag back in the game! xD

Nej nu håller mina ögon på att falla ihop jag ser ju knappt vad jag skriver hörs senare god natt!

100513

Shulululu. Jag hostar e jättetrött och har plugg upp till öronen men jag e glad ändå ^^.

Igår åkte jag till mormor direkt efter skolan så var jag där fram tills idag. var skönt att bara ta det lungt faktist bort från allt med skola med mera. Jag tänkte så här nu när jag e ledig fredag lördag söndag så ska jag rå plugga ..men så tittade jag på mitt schema och jag jobbar Fredag: 16-22 Lördag: 16-22 och söndag: 10 - 16 lite fail där men jag får försöka kläma in plugg där ändå :P.

Annars kommer inget mer hända i helgen eftersom jag inte hinner något annat ^^.
Var i vällingby med mamma får några dagar sen jag köpte en as snygg cardigan på gina då lägger upp bild nu e dålig på det men nu ska jag göra det xD


Iphone.

hinner inte skriva så långt ett ord räcker att summera flera veckor bakåt och ända fram till skolavslutningen ...plugg.
Det e det jag hinner med just nu vi får se hur betygen ser ut sen förhoppningsvis bra.

Idag e jag väldigt glad i alla fall för jag har fått en grej som har varit väldigt efterlängtad.. en IPHONE :D:D tack så mkt pappi ;P mer behöver jag inte säga nu ska jag sova så jag orkar åka till skolan imorrn.

Juste det var en grej till. Har hittat en as bra kille på youtube som sjunger massa covers här sjunger han owl city-fireflies han heter Sam tsui




ben,ben,vinge,vinge,huvud, tingelings kusin...

Shululluu jag e dålig på att uppdatera men nu håller jag på att plugga ihjäl mig. Om jag inte pluggar så jobbar jag så det finns inte jättemycket tid till något annat...

Jag var ute på sönder i söndags och när jag skulle åka därifrån typ vad kan klockan varit lite innan sex på kvällen typ så kommer jag upp på perrongen på mariatorget ska åka till gamla stan och byta till gröna lingen där. Då ser jag att det står något under minut grejerna på tavlan men jag lägger inte riktigt märke till det. Så jag åker till gamla stan så hoppar jag av där, ochnär jag då ska titta när tunnelbanan kommer så är det klart att det står* singnal fel, inga tåg går mellan fridhemsplan-hässelby* Jag ba jaha precis mitt i mellan dem staionerna ska jag av lixom tack.
Så jag får åka tillbaka samma håll jag kom ifrån men jag fortsatte till liljeholmen. Därifrån fick jag ta tvärbanan till alvik och hoppas på att ersättningsbussarna hade kommit. När jag då kommer till alvik så frågar jag en sl arbetera då sa han att tåg trafiken hade kommit igång igen jag vart ju överlycklig så jag går upp till perrongen..då kommer det såklart först alviks tåg så ingen påstigning. Sen står det hässelby str 20 minuter så jag fick vänta 20 minuter det tog mig typ en och en halv timma att ta mig hem det brukar ta en halv timma!
Så nu har jag fått beklaga mig lite xD.


Jag jobbade idag rätt soft pass satt bara i kassan så ^^. Nu e jag ledig en vecka riktigt skönt. Måste hinna ikapp i skolan det är bara några veckor kvar å jag känner mig lagom stressad.
Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon god natt =D

Just nu känner jag mig på topp tummen upp för det xD


100501

Nu e det äntligen maj sommarlovet närmar sig =D. Jag e typ fortfarande lite sjuk inte så farligt men lite. Jobbade igår ändå sen kom alex och anton och möte mig. Vi gick å hyrde film the village vilket var en riktig besvikelse måste jag säga. Sara kom sen också så vi såg filmen hos alex. Jag var väl hemma runt 1 jag var så trött att jag gick å la mig ^^.

Idag jobbar jag från 16-22 asså tills vi stänger sen blir det nog bara hem å titta på film eller något :P.


Får inte glömma idag e det 1 maj å ELIN fyller 18 idag! Grattis till henne <3
(hahah bilden e as grym xD)


RSS 2.0