130326

Dålig uppdatering men har inte haft något att skriva.

I fredags var jag ledig så hade mys kväll med Jimmy.
I lördags var det spin of hope, då man cyklar för barncancer fonden, du ska hålla en spinningcykel i rullning från 7-19 inom ditt lag så Konsum hade ett eget lag , men alla ville inte vara med så man fick cykla ett par timmar var. Jag fick cykla 3 timmar ...i rad!
Men gick faktiskt helt okej :) efter så gick vi ut och åt några stycken :)

Var även hos Jenny och firade henne på dagen.

Söndag var en ta det lugnt dag, sen jobb på kvällen. Måndagen var också jobb och samma idag ;) imorgon däremot är jag ledig! Skönt som Satan , ska till Linda på morgonen sen bara slappa hela dagen!


130318

Shulululu !
Denna helg har varit kanoners! I fredags slutade jag redan vid 7 så då vart det en mys kväll med Jimmy vilket vi inte alls ofta hinner med. Sen i lördags jobbade jag 12-16 efter det bar det av till Angelo som fyllde 22 år ! Så var vi där och firade honom hela kvällen , runt 2 vart det efterfest i thorildsplan så det var bara åka dit ;) var hemma ungefär vid 5 så somnade direkt. På söndagen åkte Jimmy iväg till Angelo igen för att se bandy finalen , Linda och Malin kom hit på en kaffe sen körde Linda mig till Angelo så såg jag sista timmen av matchen innan jag och Jimmy åkte hem.
Idag blir det hem till mamma innan jag ska jobba 17-22


Long time

Nu var det längesen igen . Inte hänt mega mycket . Jobbat sjukt mycket! Sen var jag hos Sandra i Göteborg över en helg också, hade sjukt mysigt och flyttade massor av grejer.

I helgen var det utgång som gällde på fredagen . Möte upp Denice sen åkte vi hem till Angelo i hornstull där även Jimmy boy och Chippen var. Kvällen skulle tillbringas på solidaritet helt okej ställe. Avslutade natten hos Angelo sen bar det av hemåt för att vi skulle ju upp tidigt och åka hem till Amanda och Erik.
Var där tills i söndags då jag skulle jobba stängningspass på ÖoB i kista. Gick helt okej faktiskt :)

Nu e jag hos mamma ska äta lunch in ett tag innan det blir jobb 16-22


RSS 2.0