090429

Ja det finns egentilgen inte så mkt att skriva om. Idag var jag med mamma i vällingby vi gick runt o tittade lite bara på olika grejer.

Imorrn e de valborg vet inte riktigt vad som händer ännu men vi får se nåt måste man ju kunna hitta på.

Just nu sitter jag o lyssnar på musik jag varierar mellan Tyler hilton och Gavin degraw.   Det e typ det ända jag lyssnar på så jag kan typ alla låtar utan till vid det hät laget xP.  Men nu ska jag ut med smulis fulis på en promenad hon står här med korsade ben nästan =P.  C ' Y




Tanto.

Kom hem från tanot för en timma sen typ. Det blev lite tidigare än jag hade trot.
Vi var en väldigt massa människor jag kände typ 7 xP.

Men efter ett tag blev alla så jävla packade så då var det inge roligt längre o så frös jag skit mkt.
Vi grillade typ marsmellows ( eller hur det nu stavas) sen så hände inte mycket mer. Polisen kom en gång typ vid nio halv tio tiden bara för att kolla. Men jag tyckte att tolv var en bra tid att vara hemma så jag åkte efter ett tag.

Snart ska jag gå o lägga mig jag e skita trött.  Felix har en massa kompisar här som antagligen ska sova över så vi får se om jag kan somna   GOD NATT

090424

Förlåt för dålig uppdatering har haft annat för mig =P...eller inte jag har bara inte orkat skriva xP.
Det största som har hänt är väll att pappa har åkt till Italien JIPPI :D:D.

Igår kom linda o amanda hem till mig efter skolan vi gjorde inte så mkt satt o prata lite..o målade lite på min dörr ( bilder kommer.)

Idag hade vi engelska nationella gick helt okej tycker jag...nu iallafall vi får väll se när jag får provet.
Sen bar det av till västertorp hem till Linda vi spelade lite singstar och åt  tacos =P.
Mötte Elin vid brommaplan typ nio asså typ 40 minuter sen. Nu e vi hos mig min store bror e på fotbolls match men hans kompisar e här lite knäpp kanske men men.
Vad jag o Elin ska göra vet jag inte vi får väll hitta på något roligt.

Imorgon drar jag till Tanto o grillar med massa andra från klassen/skolan.

På söndag blir det en städa dag eftersom pappa kommer hem på måndag ....PRESENTER xP.

Nu ska jag gå o va lite social med Elin   C ' Y




IG ++++ ?!

Den här helgen har väl varit helt okej. Just idag e jag på jättedåligt humör jag vet inte varför.

Fredagen var väll inte precis perfekt kan jag ju inte påstå. Vi fick tillbaka våra argumentuppsatser i engelskan o gissa vilket betyg jag fick ??...Nej det e inte så lätt att gissa eftersom det inte finns något sånt betyg!  Har ni någonson hört talas om IG ++++.....nej inte jafg heller men det fick jag. Då kunnde jag väll lika gärna få G lixom skit irriterande.

Igår på dagen tog jag det bara lungt. Sen såg jag att det var ten things i hate about you på tv. Så jag tittade lite på den Heat ledger var med där otroligt söt :P<3<3.
Sen gick jag ut ett tag men det var sjukt kallt så det blev att gå in istället igen.

Idag tittade jag på första halvlek av BP - AIK     de blev 2-3 så AIK vann =D.  Sen träffade jag mamma för att fika en timma typ vid brommaplan.

Kom hem spelade lite fotboll sen var jag tvungen o gå ut med hunden.

Imorrn ska jag till tandläkaren inte riktigt kul =/...jag hatar tandläkaren.  Så önska mig lycka till =D   C ' Y
 
Pappa åker till italien om 4 dagar =D

Tyler hilton my hero <3<3 =P


090416

Idag har det varit en liten misshandla michaela dag tydligen. Först så sparkar Linda mig under fötterna så jag ramlar o skämer ut mig hela tiden. Asså på skoj självklart =D..men så j*vla roligt e det inte när man ligger på marken helt plötsligt =P.

Sen så råkade hon putta ner mig för trappan så jag rullade ner några trappsteg xP. Sen helt plötsligt från ingenstans på naturlektionen så biter hon mig i armen xP..gelt sjuk men underbar människa =P<3.

Sen så ritade hon ett streck i min panna o så helt plötsligt så får greken för sig att han oxå ska göra det så han ritar mig på kinden så jag fick ta pennan ifrån honom...

Dagen slutade med att jag o becca gick o träna sen hade jag utvecklingssamtal. Det var bra i alla ämnen men jag hade inte gjort en uppgift i samhällskunskapen så jag hade ig-varning.

Nu sitter jag o tittar på aik malmö där malmö leder med 1-0 i 91 minuten typ ...

090413

Hejsan hoppsan. Idag så åkte jag o Felix till våran mormor. Vi åt påskmat typ o fick en påsk present. 200 kr. O det kan jag säga var väldigt bra för jag har inte en spänn kvar från studiebidraget.

Vi spelade även fia med knuff HAHA det kanske låter lite små töntigt men det e som en lite tradition som vi har. Därimot var det kanske inte jättekul alla gånger eftresom Felix beter sig som en 5 åring. Han hoppa runt kastade tärningen hit o dit stoppade till och med upp en pjäs i näsan. Han e 18 men det märks inte kan jag ju säga.
Jag vann bara en gång =P.

Idag e det A.I.K. match klockan 20.00 så vi får hålla tummarna =D.   Nu ska jag snart ut med hunden  C ' Y


Snyft...

Träffade michelle i stan idag. Vi åt först på sandys sen gick vi på bio och såg en shopaholics bekännelser. Den var rätt bra o rolig.

När jag kom hem så blev dagen sämre. Jag tog det lungt sen gick jag ut för att träffa anton o några fler. Min mobil ramlade ur min ficka o gick i två delar =(. Så nu har jag ingen mobil. jag ska till vällingby o lämna in den imorrn får hålla tummarna för att det går. Så att jag slipper betala.
Så det e ingen ide att försöaka ringa eller skicka sms eftersom jag inte har en mobil för tillfället...

Så min dag har varit både rolig o tråkig mest tråkig mobilen e en av dem viktigaste grejerna jag har men nu ska jag gå o lägga mig jag o felix ska till våran mormor imorrn   GOD NATT

Glad påsk.

Det är väll int jättemycket som har hänt precis. I tordags så träffade jag o bror min våran mamma vi var o fikade o fick en liten påsk present : 200 kr på sf bio. =D.
Sen var jag ute med anton , alex o anton vi spelade lite fotboll sen hade vi fifa tunering. Det gick inte speciellt bra kan jag ju inte påstå jag förlorade tre av fyra matcher en av dem blev oavgjord. Jag gjorde sammanlagt fyra mål xP. Jag e lika dålig på fifa som jag är på vanlig fotboll :P...o det e ingen merit.

Igår vart det att gå upp tidigt för vi skulle åka ut till landet. Vi åkte vid elva o va där runt ett två någon gång.
 Idag så fixade vi lite där ute men så kom pappa in med en blodig hand då hade det varit någon rutten gren på ett träd som han skärde upp handen på. Det var ett rätt djupt sår så vi lindade in handen men sen hade vi inga bra grejer att tejpa ihop handen o så med så vi fick åka hem. Vi kom hem för en timma sen eller något sånt så nu ska jag snart sova.
Imorgon blir det att träffa michelle =D...   C ' Y

TYLER HILTON <3


Rock band.

Hejsan. Nu var det ett litet tag sen jag skrev. Det har iof inte hänt så mkt. Det jag ahr gjort e att spelat Rock band med några kompisar 24/7 o jag e sämst varje gång typ =P..

Igår träffade jag mamma på morgonen lite snabbt sen så åkte jag hem till mormor. Vi gjorde iget speciellt tog det lungt.
Pappa kom och hämtade mig idag vid typ ett. Vi åkte upp till vällingby för jag behövde ett usb minne och en usb sladd till skrivaren.

Vi har en foto skrivare till kameran o då stog det att man även kunde koppla in den i datorn man behövde bara installera ett program som man hade fått med. o då gjorde jag det...funkar det?..nej o  det står att jag måste installera en drivenhetsrutin typ eller nåt sånt o jag e ingen data människa så det går inte så himmla bra. Jag får vänta på att felix kommer hem annars kommer jag väll bara att förstöra allt ....

Ikväll ska jag se greys anatomy som börjar om 30 minuter  C ' Y

090404

Igår satt jag o tittade på talang i typ en halv timma. Sen knackade det på dörren o vem står inte där om inte adde. Vi gick ut på gatan o där går han fram till en bil som tydligen var hans =P. Så vi körde runt lite.
Sen parkerade vi den utanför mig igen o tog en promenad till maxo.

Det blev inte en jätte händelserik kväll men vi gick sen till Sandra sen gick vi bara runt =P...

Idag var jag i stan men Sara o Anton vi tittade lite i affärer o så tittade vi på ett stort kuddkrig som dem hade på plattan det såg skit kul ut man skulle haft men sig en kudde o deltagit xP. 

Nu sitter jag på balkongen i det fina vädret =D..o det tänker jag nu fortsätta med  C ' Y



Män som hatar kvinnor.

Självklart var det där med jakob öqvist ett april skämt men jag e så lättlurad att jag gick på det.
Jag var hemma idag oxå mådde bra o så men ville inte chansa...

Vid typ ett kom becca till b-plan jag var skyldig henne pengar som hon behövde..sen gick jag hem.

Senare på eftermiddagen träffade jag mamma vi gick på bio i vällingby vi såg män som hatar kvinnor. Riktigt bra men boken var ju mkt bättre...tycker jag.

Imorrn blir det skola sista dagen innan påsklovet =P...det känns som om jag inte har varit i skolan alls. Först sportlov sen praktik 3 veckor sen skolan 2 veckor bara o nu e det påsklov...men jag klagar inte =D.

Nu e det bara 21 dagar kvar tills pappa åker till Italien =D                      C ' Y

APRIL APRIL...

Såg på finalen av rätte för rosing igår...Hugo vann självklart =P.
Men idag i tidningen står det typ att linda o han inte är tillsammans dem var aldrig kära o bla bla bla...om dete sant vet jag inte ?...

Jag e hemma idag mår inge bra spydde imorse o då e det kanske inte så jättebra att gå till skolan eller hur?xP.

Imorse såg jag på vakna med the voice o då sa dem att jakob öqvist ska få sparken. Han hade fått en utmaning att gå in till cheferna som satt i möte o visa rumpan...o självklart gjorde han det.  Grejen var bara det att dem tyckte inte att det var lika kul som han gjorde.
Nu finns det bara en fråga är det ett april skämt?..Vi får hålla tummarna på att det e det o så får vi titta eller lyssna om han e där imorgon  det ska iallafall jag göra =P      C ' Y

RSS 2.0