Chasing cars

Shululululu

Jobbade ju igår sen åkte jag ju till Jimmy. Åt middag å bara softade galet :P, sen senare på kvällen såg vi så mycket bättre , avslutade kvällen med att spela kort med han, hans mamma och hennes sambo . Somnade typ 3.

Imorrse tyckte vi att vi var värda en sovmorgon så vi gick upp vid 12 ungefär.
Åkte sen till Skärholmen och tittade runt lite.

Nu på kvällen har jag varit hos mamma hämtat smulan gick hem därifrån

Nu ska jag sova jobb imorrn :)


They never go away

Hittade ett par svarta jeans i Vällingby fick även med mig ett par örhängen hem :P.

När jag kom hem igår så tvättade jag lite sen var det idol som gällde. Dir i säng efter det
Upp klockan 4.45 i morse började jobba 6:30 kul...
Men Nu e de lunch börjar jobba 13 igen hela rasten har gått i princip .
Jobbar till 16 så bara 3 timmar kvar jippi!!!

Hem till Jimmy sen , sover där.

Imorrn ska jag hämta smulan hos mamma , saknar henne väldigt mycket nu faktiskt har varit där sen i torsdags så det e dags att komma hem till mig nu tycker jag ^^

Ne nu ska jag fortsätta slita å ha mig ! Puss å kram skumbanan !


Farytail

Vart ingen Vällingby eller bio igår :P. Gick en promenad till mamma med smulan , hon ska vara där hela helgen. Sen vid typ 2 åkte jag till Jimmys jobb å mötte upp honom, sedan bar det av till siba där hans mamma skulle skaffa en ny mobil.

Kvällen spenderades med Robinson och filmen friends with benefits som vi tänkte se på bio men laddade ner istället ^^.

Jimmy började jobba 8 imorse så åkte från honom halv 8 , jag var ovanligt pigg kände inte alls för att åka hem å sova så jag åkte till Coop forum och handlade lite :P sen nu har jag bokat tvättstuga och städat.

Ska möta mamma i Vällingby om cirka en timma och hoppas jag hittar nya byxor , behöver det :P


Hard work work work

Jag jobbar på så det har inte funnit jättemycket att skriva direkt.

Däremot e jag ledig fram tills på lördag så stört skönt! Helt sjukt 3 dagar i rad e inte ofta jag får :P
Så imorrn blir det stan med Jimmy för att hitta födelsedagspresent till hans mamma , sen torsdag Vällingby med mamma, sen bio på kvällen med Jimmy. Och fredag blir riktig softar dag tror jag bara ladda inför 6.30-16 på lördag (y)

Jag vill lägga upp bilder här oxå men det funkar inte fattar ej varför :S går se om det löser sig...

Nu blir det sova säng, natti natti


The road is long.

Igår var det ju att fira Amanda som gällde! Började först morgonen med en lite promenad med smulan till mamma , promenad på 6 km inte jätte lite kanske :P , droppade av smulan där och åkte hem till Linda, satt å små snacka tills Jimmy kom hem, åt och sen gjorde vi oss i ordning för att åka till o'learys i kista och spela bowling , vi var 7 stycken så vi hade två banor, gick inte så jättebra för mig :P var bra från början men ju fler cider jag drack desto sämre vart jag ;).
Åkte sen hem till Jimmy och Linda för att sova skulle ju börja 10 idag, istället så satt vi uppe till typ 3 å pratade:P.

Nu e jag på jobbet jobbar 10-19 sen ska jag hämta smulan hos mamma, flörta lite med pappa kanske å se om han vill köra hem mig (A)

Nu ska jag fortsätta jobba


You are My person

Mitt huvud känns som om det kommer sprängas.. Min hals är som jag har svalt taggtråd och hostar som om jag skulle ha rökt i 30 år -_-, så bra mår jag ^^

Den här helgen har jag varit ledig så skönt :), Jimmy kom hit i fredags , i lördags var vi i Vällingby och sen hos min mormor , han åkte hem till sig igår så det känns faktiskt lite tomt här nu :P . Jobbade 15-22 idag jobbar imorrn och på onsdag oxå sen e jag ledig 2 dagar :) då kommer Jimmy å så ska vi även fira Amanda som fyller 20 på torsdag whoop whoop!

Nu blir det sova säng säng säng


I live My life The way i wannt

Så fort människor öppnar munnen är det i dem flesta fall för att säga så onödiga saker, förstår inte att sakerna dem säger kan såra.
Men jag bryr mig inte om vad folk tycker och tänker om mig och mitt liv, för det är just det MITT liv å jag bestämmer över det. Vad jag ska göra och inte göra med det , det är bara upp till mig.
Vissa har bara inte förstått det ännu...


I'm always telling the truth , that's my weakness

Nu har jag fixat så jag kan blogga på rätt sätt från mobilen , eftersom blogg.se har en app nu tydligen, så nu kommer det bli awsome med uppdateringar mycket bättre! Känner att jag måste ha den här å skriva av mig på även om det inte är mycket intressant å läsa ;) that ain't my problem ^^


RSS 2.0