31 januari

Ett inlägg i veckan snacka om bra uppdatering ... Nej men asså jag har verkligen inget att skriva :P.

I lördags efter jobbet så var jag och Sandra och åt middag , innan vi mötte upp grabbarna i gullmars där vi bowlade typ hela kvällen .

Söndagen vart en slappar dag sen jobbade jag på kvällen, jobbade även måndag-tisdag och onsdag så som sagt inte jätte mycket att berätta ;)

I morgon e jag också ledig och då ska jag på "möte" vill inte säga vad kan bringa otur haha men vi får se hur det går ;)
Sen ska jag träffa Sandra , gäller att passa på eftersom att hon lämnar mig och flyt till GBG om typ 1 vecka :( .

På lördag jobbar jag sen blir det Mys kväll med Emelie :)

Just nu är jag på väg till Amanda från gymmet , var och spinna 7 imorse sen tog vi även en vända i gymmet jag och Emelie ;)


26 januari

I torsdags var jag hemma hos Amanda och Erik å bara myste med Dio och hade allmänt trevligt :).

I går jobbade jag 17-21 och eftersom Jimmy skulle sova hos sin mamma hade jag ingen lust att vara själv så åkte till pappa efter jobbet å sov här. Hemsk natt ,sovit Max 4 timmar asså ...men bara svepa ett par koppar kaffe å sen pallra sig iväg till jobbet , jobbar 11-19


Happy

Var å hälsade på Dio i fredags på BB så fin kille!

Sen i lördags vart det biljard med Sandra *2 , Adde och Jimmy :) söndag var bio dag sen kom Linda å Tobias och hälsade på :)


Dio

2760 gram 47 cm lång Dio Är hans namn och han är underbar! Grattis bästa vän Amanda till sonen!<3<3


Helgen.

Hade en underbar helg Btw ;) mötte Julia kl 4 på eftermiddagen å kom hem kl 8 på morgonen mer än så behövs väl inte sägas ;)


<3


Fredag 11 Januari

Bara tränat 3 gånger den här veckan men får duga har varit lite seg ;).
Igår gick jag inte utanför dörren men Malin Kom å myste tillsammans med mig ;). Idag fick jag med mig mamma till gymmet oxå så nu blir det lunch sen jobba 17-21


Onsdag 9 Januari


Tisdag 8 Januari


Lördag 5 Januari


Tattoo


Torsdag 3 Januari


Onsdag 2 Januari


2013


Gott nytt år!

Har haft en underbar jul med mycket julklappar och god mat!
Igår åkte jag , Jimmy , Pappa , Hanne , Mårten , Jenny och barnen på kryssning :) vi hade väldigt trevligt och kom hem kl halv 7 på kvällen . Jag är så extremt åksjuk och båten gungade jättemycket! Då det känns fortfarande som att det gungar ..skit jobbigt .

När vi väl kom hem vart det en jättegod middag som Felix lagat , oxfilé med hasselbackspotatis och både förrätt och efterrätt också ;), vart att smälls lite raketer också.

Nu har jag och Jimmy precis kommit hem och det känns riktigt skönt att få sova i sin egna säng inatt !


RSS 2.0