take my hand and we will fly up to the stars

Shulivipen!
Liten update, igår var jag hos söderkisarna på födelsedagsfika. När jag åker hemifrån verkar det nästan som om det ska bli väldigt fint väder, men sen när jag kommer fram och går ut ur tunnelbanan så spöregnar det! självklart eftersom jag skulle gå ute. Så när jag var framme var jag dyngsur!

Men men sen på kvällen var jag bara hemma tittade på big brother ^^ sicken tur att peter fortfarande e kvar!

Idag så hade vi klasskamp för att avgöra en gång för alla vilken klass A eller B som var bäst. Hela dagen började med en skattjakt då vi fick en lapp med saker vi skulle samla in , varje grej var olika poäng, lägsta poängen var 1 och högsta 50 sen var det 2,5,8,10,20 också. Så vi delade in klassen 2 å 2 så alla skulle samla olika grejer. Jag å nathalie skulle samla in 1 poängarna och 50 poängarna. På 1 poänglistan var det, En maskros, syrén, äpple , skosnöre och glasögon vi fixade alla dem, sen på 50 poängslistan vart det svårare då det var ett badkar, levande fågel, syskon vi fixade ett badkar faktiskt xD gick å köpte ett babybadkar på öppetköp som vi sen lämnade tillbax ^^ och levandefågel var lite klurigare så den lyckades vi inte med men jag tvingade min storebror att komma till min skola så där fick vi några extra poäng ^^ hela dagen avslutades med en frågesport som vi oxå vann så B klassen är helt klart bäst!

Imorrn e det sen piknic i rålis myyys

I am the way i want to be, if you don´t like it ..I don´t care

Seegt. Det känns jättekonstigt att inte ha något att plugga eller ligga efter i haha ^^.

Idag var jag hos Linda på dagen, sen mötte jag Julia inne i stan för att fixa presenter till våra lärare.
Vi hittade till alla förutom en som vi ska fixa på måndag, dem ska få presenterna på onsdagen då de e studentlunchen :)

Nu tittar jag på Big Brother, men ska sova dir efter för jag jobbar ett mördar pass imorgon 12-22,15 inte så najs kanske :P

Bjuder på en old pic med mig å laris ;)


im ready when you are!

Nu e jag klar! så jävla skönt!. Alla skolarbeten är in skickade , bartekniksprov hade jag idag och det var det sista. Nu är det 2 veckor kvar i skolan och jag är klar med ALLT!

Igår hade jag en riktig mysdag då jag först var i skolan bara för att skriva ett prov. Sen när jag kom hem åkte vi och handlade det vi skulle ha till middagen, det blev tacos. Sen gick jag , bror och hans tjej ner och hyrde 2 filmer, först en skräckfilm som kanske inte var jättebra^^ sen socialnetwork den om Facebook och den var riktigt bra!
Så tittade på dem åt lite kex å ost och bara mös (Y)

Nu ska jag städa , måste storstäda innan studenten speciellt mitt rum det ser inte kul ut...


Det är inte lätt när det är svårt...

Hej hopp! nu var det ett tag sen igen, som ni vet är det studenten snart och jag kämpar till 1000 för att bli klar med allt vilket känns rätt bra just nu för jag är nästan klar med allt. Jag har 2 inlämningsuppgifter kvar som snart e klara dem tar inte så lång tid ska göra dem imorrn tänkte jag, sen är det projekt redovisning imorgon , och Gastronomi prov på Tisdag sen är allt klart! och det känns så stört skönt. Det är bara den här veckan kvar med riktig skola om man säger så. För den 30 och den 31 har  vi klasskamp mellan A och B klasserna, självklart kommer B vinna ;).
Sen onsdag den 1 är det studentlunchen, sen e det kristihimmelsfärd torsdagen , klämdag fredagen nationaldagen på måndagen sen har 1:or och 2:or avslutning på tisdagen så då e vi lediga sen springer vi ut på onsdagen!!!!!:D:D:D

Den här helgen har varit väldigt händelserik faktiskt.
Fredagen när jag kom hem från skolan var min brors flickvän här , hon bor i göteborg i vanliga fall, och eftersom felix jobbade denna dag hade hon varit själv , så vi bestämmde oss för att åka in till stan och ta några öl, satte oss på Fridays i kungsan drack och åt gott. Sen ringde en kompis till henne som bor på kungsholmen och frågade om vi ville komma över dit , så då satt vi hos honom och drack lite vin tills felix kom vid typ 21 från jobbet. Satt å små pratade lite tills vi behövde röra oss hemåt.

Igår jobbade jag 10-19 så jag var lagom mör när jag slutade men då skulle jag åka direkt hem till Linda , där jag hennes kille och hennes storebror spelade kubb:P det var kul satt ute ett bra tag å pratade tills det vart för kallt.
Satte på en film och slocknade direkt ^^.

Vaknade imorse av att Linda sitter och tittar på mig och säger att jag måste gå upp bara för att hon var vaken och hade tråkigt ( inte världens höjdare på morgonen ) satt på hennes balkong drack kaffe sen käkade vi lite frukost. Har hängt där hela dagen.

Väl hemma nu sitter jag på balkongen eftersom vi äntligen har satt upp möblerna här ute.

Det var en liten uppdatering som får duga ^^


fly fly away

Så stört skönt! Jag har fortfarande mkt kvar i skolan men nu e det störta arbetet inskickat och bara 7 timmar för sent! skulle inte förvåna mig om jag får tillbaka det och det kommer vara IG och måste göra om men jag orkar inte bry mig nu e det inlämnat i alla fall och jag kan bocka av det från min att göra lista.

Idag sprang jag runt med Linda inne i stan då hon fortfarande letade efter en studentklänning men nu har hon hittat en! den var jättefin och hon var ur söt i den.
Det är bara 23 dagar kvar i skolan vilket kommer bli skönt att slippa men känner endå att det kommer bli jobbigt. Man har ändå gått i samma klass i 3 år. Jag har hittat mina bästa kompisar i den här klassen och dem kommer jag självklart fortfarande ha kontakt med. Även fast Amanda kommer få en liten bäbis i september så kommer hon inte bli av med mig tvärtom hon kommer få en inneboende!;)

Och Jag har lärt känna Linda vilket jag inte gjorde förens slutet av första året typ och nu kan jag inte ens tänka mig att inte träffa henne typ varje dag..
Men men glada positiva tankar nu, jag slipper skolan och läxor för att gå ut i arbetslivet och tjäna pengar!



Too cool for school


bom bom pow

Jag har hjälp Linda med några skoluppgifter den här veckan och då har jag börjat fundera, om jag hade lagt lika mkt energi på mina egna arbeten som jag gjorde på hennes då hade jag inte behövt känna mig så här stressad, men det e väl antagligen så att jag inte gilllar måsten. Jag måste bli klar med mina arbeten men det är helt frivilligt att hjälpa Linda med sina :P.
Jajja nej nu ska det bli skärpning fullt ös medvetslös , plugga , plugga, plugga.

Var inne i stan i tisdags med Linda hon skulle titta efter en studentklänning, hittade tyvärr ingen, men jag kom hem med en asball baseball jacka (bild nedan).

Sen på kvällen åkte jag hem till Linda då det var meningen att vi skulle ta hennes pappas bil och åka till Amanda men planerna ändrades och vi stannade hemma hos Linda hela kvällen istället ^^

Nu ska jag börja med mitt Gastronomi arbete som ska vara klart 16 maj jag pluggar bäst på nätterna That´s how i roll


you don´t know me at all

Hejsan svejsan!

Jag är stört trött vilket inte är så konstigt, jag har haft en full späckad helg.

I fredags var jag hos söderkisarna på middag det var trevligt :) det var ett tag sen jag träffade dem faktiskt , sen efter det vart det utgång med Linda.
Men eftersom jag skulle börja jobba 10 på lördagen vart det en tidig hemgång.

Lördagen jobbade jag 10-19 köpte med mig sushi hem sen tyckte jag var värd det!
Gick och la mig tidigt för skulle jobba 12-19 dagen efter, sen orkade jag inte göra så mkt för jag var lagom trött när jag kom hem söndag kvällen ^^

Nu e jag däremot lite små stressad, våra betyg i skolan sätts 30 maj vilket betyder att jag har 3 veckor på mig att göra klart allt. Det är minst en grej kvar i varje kurs och jag läser typ 5 kurser så det e en del kvar.

Nu blir det att börja plugga!

Söderkisarna


A dream that became a nightmare

Shulivipen!

Väldigt dålig update men nu har jag faktiskt något att skriva!

Kan ju börja med att  jag hann klart med mina tingelingvingar :D.

Mösspåtagningen i måndags var väl inget speciellt , vi var i en park det var kallt och blåste , sjöng studentsången sen satte vi oss i klassen på nivå och drack några öl^^.
Vid sju tiden var jag på råsunda med felix, veronica och en kompis till felix , såg när A.I.K. vann :)

Igår va det då dags för skivan. Var i skolan först sen var det bara att åka till Linda för att göra sig i ordning, vi förade en del oxå ^^ Så när vi kom till middagen som började 7 var vi ju lite små dragna, sen började festligheterna, lärarna höll tal. Vi delade ut " klassens" jag blev klassens Nicke Nyfiken ^^.
Sen vid 10 kom alla andra så då var det fullt ös medvedslös hela kvällen!
Baren stängde halv 3 då var det bara ta jackan sin å dra till Seven eleven där vi köpte lite mat ^^ sen kom min bror och hämtade mig + 3 till snäll bror!<3

Kom hem till 4 så man var ju lagom trött idag när vi hade kvällservering i restaurangen, alla var bakis!

Nu ska jag sova här e en bild på mina fina vingar!





Snabb update

Väldigt snabb update, fixat ett par egna vingar till studentskivan. Köpt ny plattång min gick sönder när jag hade plattat halva håret (y) . Mösspåtagning imorrn. Skiva på onsdag. Bara 5 veckor kvar till studenten sjukt mkt kvar att göra samtidigt som jag jobbar. Updaterar mer när jag kan !

RSS 2.0