100130

Snart e det februari och sommaren närmar sig eller ja de e några månader kvar men på måndag så har det varit 2010 i en hel månad =P.

jobbat idag slutade 16 så då gick jag o köpte sushi yummi ^^.
Nu väntar jag på att Alex ska ringa tror vi ska se på film men jag vet inte helt faktist vi får se...det e så sjukt kallt ute så man vill inte vara ute mer en nödvändigt iallafall.

Spotify funkar fortfarande inte jag får lite smått panik men får försöka fixa det på något sätt =P.

Nu ska jag titta på ett avsnitt av Glee innan jag ska gå. CYA don´t wanna be ya

spotify....

Jag e astrött nu. Vilket jag typ e varje dag nu känns de som..men men.

Idag gick jag upp 5 mötte ludde i b-plan lite efter sju. Började i restaurangen 8 ville hinna köpa frukost och byta om också.
Vi slutade efter 15 någon gång så det var bara skynda sig hem, ut med hunden käka sen gå ner till jobbet. Började jobba 17 slutade 21. Då va jag så trött att det bara var att gå hem o slappa i soffan xD.

Men imorgon ska jag hem till Alex o se på film för hoppningsvis gökboet♥.

Juste jag håller på att börja gråta! spotify vill inte funka o nu helt plötsligt har det bara försvunnit! jag e helt förstörd seriöst de e sjukt jobbigt att inte ha spotify jag har lixom blivit van vid det =(. Ska fixa de igen hoppas bara jag får behålla de den här gången :P.

Nej nu ska jag sova jobbar 11-16 imorrn så god natt =D

Älskar denna sen från Glee! kurt är min idol xP


six billion people in this world , six billion souls and sometimes all you need is one.

tjaba tjena hallå jag säger så...

Idag har jag varit hemma känner mig helt förstörd. Jag har jätteont i halsen snorar o hostar och har mig. Plus att jag har jobbat som en jag vet inte vad typ 6 dagar i rad så e as trött.
Så idag har jag haft en slappar dag kommer även vara hemma imorrn.

Har hunnit sitta o knarkat OTH 3:e säsongen helt underbar ♥ har bara sett dem avsnitten några tiotals ggr xD kan aldrig få nog.
Imorgon kanske det blir en OC dag istället eller varför inte prison break ?=P.

Måste även hinna plugga Engelska, svenska , matte och psykologi så jag har lite att göra där också xP.

Nej nu ska jag sova så jag inte sover hela dagen imorgon CYA.



100125

Shulululu. Kom på att jag inte skrev om filmen igår!.
Jag mötte Jenny och Marina i stan men dem ringde mig när jag satt på tunnelbanan och bad mig börja springa för det var bara 6 platser kvar! Jag började springa och när jag kommer dit så är det 4 platser kvar...men dem e utsprida så det gick ju inte så bra.
Alla förutom ett par filmer som jag redan sett var utsålda verkligen alla så vi var beredda att gå därifrån när vi ser att antal platser ändras från 4 till 16! vi springer till kassan o köper oss biljetter =D. Så vi fick se den. Sjukt bra film asså xD riktigt rolig en man ser en gång till hemma eller något tror jag :P. Man satt verkligen o garva hela tiden. Ännu bättre när den var i 3D oxå.

Idag har jag sovit typ väldigt länge. Sen vi fyra gick jag till jobbet jobbade fram till typ tjugo över tio. Så var bajs trött när jag kom hem. Men jag var tvungen att se avsnittet av johan falk som pappa snäll som han e hade spolat in åt mig (a).

Jobbar imorrn oxå 17-22.15 o imorrn e det guldbaggegalan så pappa får spola in det till mig oxå xD.

Nej nu måste jag sova jag börjar iof 11.50 imorrn men jag vill vara utvilad natti natti :)

cloudy with a chance of meatballs

Tjolahopp. Är sjukt trött just nu ögonen stängs typ hela tiden xD.
JObbade först i restaurangen idag i skolan sprang runt som en jag vet inte vad :P.
Slutade vid typ halv fyra så jag fick springa hem, gå ut med hunden och sen gå ner till jobbet. Jobbade mellan17-21 så det var inte jättelänge iallafall.

Imorrn jobbar jag 11-16 och sen ska jag på bio =D. Haha vi ska Det regnar köttbullar 3D hehe vi ska ha en liten geek dag xP

Nej nu måste jag sova skriver hur filmen var imorrn god natt


100119

Shululul. Haft en halv jobbig dag idag xD. Först i morrse tänkte jag fel lite på tiden så jag 40 minuter för tidig i skolan. Sen slutade jag vid halv fyra skulle börja jobba fyra. Så det var bara kubba till tuben å åka till jobbet. men väl där märker jag att jag inte börjar förrens fem! då va det ingen ide att gå hem så jag satt i omklädningsrummet och pluggade i 1 timma xD.

Kom hem vid nio typ käkade o tittade på handbolls EM. Vilket inte gick speciellt bra=/ sverige torska ändå ledde dem med sex mål in i andra halvlek.

Resten av den här veckan kommer vara fullbokad
Onsdag: tvätt och plugg dag
Torsdag: jobba 15-22,15
Fredag: jobba 17-21
Lördag: jobba 10-16
Söndag: jobba 16,15-22,15
Jobba mkt men det gillar både jag och mitt bankkonto ;P.

Nej nu ska jag titta på PH veckans avsnitt har kommit upp nu så CYA

100118

Shululululu...jag e jättestolt över mig själv(A) jag vet hur man fixar med headern och så nu på bloggen jag har inte vetat det förut men nu gör jag xD.

Idag har det varit skola hela dagen eller jag började 11:50 med hotell A sen hade jag svenska sen slutade jag. Vi har fått nytt schema så vi slutar typ halv fyr mån,tis sen typ två ons,tors o så har vi restaurang som vanligt på frdagar.

Vi fick reda på vad vi fick på excell provet oxå jag räknade med ett ig i bästa fall g+ men vad fick jag?..VG jag e så bra xD. Så nu får jag Vg i slut betyg eftersom jag har fått det på alla andra saker o så oxå =P.

Nu ska jag gå ut med hunden sen blir det plugga hela kvällen typ kul... cya

"i like you more than chocolate"

Shit va dålig jag e på att uppdatera känner jag. Nu kan jag inte klaga på jobbet heller eftersom jag inte har jobbat sen i tisdags vilket har varit sjukt skönt måste jag säga. Jag får väll lov att klaga på skolan eller mitt otroliga trista liv att det inte finns något att skriva om xD.

Nej men igår var jag, Anton och Alex på bio. Alex fyllde år i torsdags så då skulle vi bjuda honom på middag och bio.
Så kvällen började på texas burger nånting inne i kungshallarna..sjukt gott ^^

Sen började filmen 19.10 så vi gick runt lite på stan innan sen gick vi för att se Instängd 2. Den var bra mkt bättre än 1:an enligt mig men den var lite creepy. Den blir ju ännu läskigare när 100 människor till typ sitter o gallskriker lixom =P. Och jag som blir riktigt rädd för skräckfilmer. Efter att jag hade sett the grudge var jag tvungen att sova med lampan tänd väldigt länge ^^.

Så efter bion åkte vi hem..och då självklart märker jag när vi står utanför mitt hus hur mörkt det e uppe hoss mig så jag ringer först min pappa han var ute med kompisar så han skulle inte komma på några timmar då ringer jag bror min som var hoss en polare och han skulle inte heller komma hem på ett tag. Då var klockan typ tio och jag var inte riktigt taggad på att vara ensamm hemma efter den filmen så alex följde med hem ^^.
Vi satt o tittade på american pie 2 o pratade tills typ halv ett då någon kom hem sen var han tvungen att dra och jag slapp att vara ensamm (a)

Idag har jag bara varit hemma jag har blivit jätteförkyld så vågar typ inget annat än ta det lugnt.
Imorrn ska jag träffa mamma i vällingby. Bara gå runt o titta lite. Men ska sova nu ni har fått lite uppdatering nu iallafall god natt...juste btw new moon kommer ut på dvd 20 mars!!! <3

100111

Jag har inte skrivit ett enda inlägg på hela helgen helt sjukt...men jag har faktist en bra förklaring =P
Ska förklara hela min helg.
I fredags var det teori lektion i restaurangen mellan 8-14.30 typ sen började jag jobba 15 så det var direkt till jobbet.
Var hemma igen typ halv tio då var det bara gå och lägga sig eftersom jag började 11 morgonen efter. Lördagen jobbade jag allså 11-19. Vid 19 kom alex o mötte mig vi hyrde en film Disturbia. Den var faktist riktigt bra...men jag var så trött att jag typ skrattade mig igenom filmen o de var ändå en skräckfilm typ xD

Sen var jag hemma vid typ halv tolv var uppe ett tag sen gick jag o la mig efterso jag var grymt trött.

Sen i söndas vaknade jag typ tio gick ut med hunden sen sov jag några timmar till. Började jobba fyra o jobbade till stägning så var hemma typ halv elva. O idag skulle jag upp halv sju för att skolan började halv nio.
Och nu har jag bara pluggat. Visst låter det som en rolig helg ^^

Haha nej nu måste jag fortsätta plugga försöker skriva ett inlägg imorrn cya

100107

Första skoldagen idag då. Dubbeltimma engelska mellan 09-11 sen hade vi inge mer så det var kanske inte jättejobbigt xD.
Efter så träffade jag mamma i brommaplan vi skulle fixa ögonbrynen så nu har jag färgat o plockat dem .

Imorrn e de restaurangen men vi har bara teori så det kommer inte blli speciellt roligt. Direkt efter det så ska jag till jobbet jobbar mellan 15-21.

Men nu ska jag gå peace out...bilden bjuder jag på ;PXP


100106

Det känns jättekonstigt att skriva 2010 xP...Man har precis lärt sig att skriva 2009 lixom.

Iallafall. Idag var jag o så avatar 3D med alex som har kommit hem från norge nu =D. Den var sjukt bra mkt bättre än jag hade förvantat mig det e helt klart en film jag rekomenderar.

Sen har jag bara varit hemma o slappat. Men så dog internet..sen dog tv..sen även telefonen. Och jag dum som jag e trodde inte det kunde bli värre. Går in i duchen sätter på varmvattnet. O sen när jag har balsam i håret så kommer det iskallt vatten. Då finns det inge varmvatten...deet kunde bli värre. Men nu funkar allt igen iallafall ...tur det xP.

Imorrn börjar skolan igen =/ börjar så klart direkt med dubbeltimma engelska jippi ...

Nu ska jag sova så jag orkar upp god natt =D

Bild med 3D glas ögonen xP tog med dem hem =P.(vet mongo min^^)

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Inte vad jag kommer på at the moment. Men de finns det säkert:P
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade samma löften förra året som denna o jag gav inga så ja det gjorde jag.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ne
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? oj inga herregud va tråkig man får va xD
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? resor då da kanske =P
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 20 november ofc xD NEW MOON <3
8. Vad var din största framgång 2009? jag skaffade ett jobb=D
9. Största misstaget? kommer inte ihåg
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? sjuk har jag varit men skadat mig tror jag inte iallafall.
11. Bästa köpet? vet inte...
12. Vad spenderade du mest pengar på?kläder tror jag
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? det finns så mkt
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? det finns så många! jag kan inte säga någon det går inte xP
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Alltid lika glad ;)
16. Vad önskar du att du gjort mer?
tvet inte faktiskt
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Jadu..
18. Hur tillbringar du julen? Jobbet sen familjen =P.
19. Blev du kär i år? Nej
20. Favoritprogram på TV? One tree hill always and forever <3
21. Bästa boken du läste i år? The twilight saga <3
22. Största musikaliska upptäckten? Finns många men jag måste nog säga  John Mayer sjukt bra
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? kommer inte ihåg vad jag fick i födelsedagspresent xD Gud va hemsk jag e men det fick jag säkert xD
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? kommer jag inte heller ihåg xD
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Inte vad jag vet men det finns alltid något
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? the ringnell styel xP
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Chad michael murray always <3<3
31. Vem saknade du? ingen typ :P
32. De bästa nya människorna du träffade? Gud va hemsk jag e men jag kommer inte ihåg vilka jag träffade som jag inte träffat förrut men då var dem antagligen inte speciella ;P.

Nyårslöften.

Nu när det e nytt år så fråga alla vad man har för nyårslöften o vad man ska ändra på nu in för nya året...jag har ett löfte och det e att inte ge några löften. varför ge massa löften man inte kan hålla?.

Idag har jag jobbat 12-17. Så nu jag bajs trött o ska gå o lägga mig klockan e snart kvart i två jag fattar inte varför jag inte går o lägger mig tidigare när jag vet att jag e trött xP

Aja god natt!


Några bilder från nyårsafton =D








2010

Nu e det 2010 =D.
Det vart en väldigt lyckad kväll måste jag säga (bilder kommer). Jag började med att gå till en kompis som hade fest för mamman var bortrest =P. Rätt mkt folk men jag uppfatta typ inte vilka alla va dem kom o gick lite hur som helst hela tiden. Jag tror jag kännde 3 pers där =P.

Sen när alla skulle dra till en annan fest så drog Jag o några till hem till en annan kompis som var sjuk stackaren o var där på 12-slaget. Sen satt vi typ o spelade kort o så xP.
Jag kom hem typ nyss o e bajs trött. Tur att man inte jobbar imorrn =P.

Nu ska jag sova god natt o  gott nytt år ännu en gång =P

RSS 2.0