Life

Hallojsan!

Den här helgen har spenderats mest hos Jimmy faktiskt :P.
I fredags åkte jag dit för att träffa Linda , hade riktigt fredasmys med film och godis, då var Jimmy ute han kom hem sen lite senare.
Lördagen var jag ledig , då ringde jag favorit Alex som precis flyttat till mälarhöjden. Vilket e nära Jimmy så vi tog en promenad och träffade honom :).
Senare på kvällen tittade vi bara på film.

Igår började jag jobba 8:30 och jobbade till 16:15 så åkte tidigt från Jimmy till jobbet. Efter jobbet gick jag upp till pappa för att äta middag :).
Sen kände jag inte för att åka hem så åkte till Jimmy igen där Victor oxå var så tittade vi på Hitta Nemo haha sjukt bra film det där ;).
Idag har vi varit runt lite å köpt födelsedags present till Jimmys lillebror som fyller 12 på onsdag :).
Sen nu på kvällen har jag varit på middag hos min mormor med Felix som kom från Göteborg idag :D och ska stanna i 10 dagar!!! Som jag längtat.

Nu blir det titta lite tv sen sova jobb 12-19 imorrn :)


Ny Baseball jacka !

Köpte en ny baseball jacka på hm ( kill avdelningen ofc ;) ) 399:- !


...

Är så trött på allt nu orkar inte ta något mer . Förstår inte hur svårt det ska vara att fatta : du behöver hjälp! Sårar och förstör så jävla mycket !


Party!


Missing you like crazy



Jag har så otroligt mycket som händer runt om kring mig nu . Har nog Aldrig känt mig så här jävla besviken förlät dig en gång två gånger flera gånger men nu är även min gräns nådd och jag orkar inte längre


Shit happens

Så jävla mycket skit just nu därför dålig uppdatering.

Igår var det dock en awsome dag. Träffade Sandra i Vällingby som jag inte har träffat på stört länge! Vi snackar år! Skulle ta en fika med henne, slutade med att vi satt där å pratade i 4 timmar då har man mycket att ta igen haha :P.
Sen kom Linda och vi åkte hem till mig för att laga middag och bara ta det lugnt . Senare på kvällen kom två killkompisar på besök så satt å pratade med den lite

Nu ska vi snart åka iväg till Linda sen jobbar jag 17-21 :)


Fjärde gången gillt

Tatuerade mig igår , fjärde tatueringen men första jag har med färg gjorde stört jävla ont men det var det värt ;)


At home

Hemma! Så skönt, varit en tuff dag faktiskt :/ 10-20 e inget favorit pass direkt, nu tittar jag på DHW och efter det kommer jag faktiskt gå å lägga mig xD orkar inte vara uppe längre , börjar ju 8 imorgon oxå så behöver sömnen!

Ska försöka skriva något inlägg imorrn med!


Jag älskar dig en otroligt stark mening

Sitter i personalrummet på jobbet och väntar på att klockan ska bli 10 haha tidig som vanligt ^^ ska jobba 10-20 sen lär det bli raka vägen hem till sängen för att sova , jobbar 8-18 imorrn.

Igår var jag och bokade tatto tid :D! Så ska tatuera mig på lördag kl 10 haha aldrig någon sov morgon här inte

På torsdag ska jag nämligen träna på morgonen och på fredag jobbar jag 10-18 :P men men sova får man göra när man e död.

Nu börjar klockan närma sig jobbdax !


Sometimes you most let go

Vet att jag suger på att uppdatera men det får ni leva med!;)

Har lite upp å ner gångar just nu men det blir bra snart hoppas jag , all skit kom bara på en gång och till slut orkar man inte ta mer och bryter ihop. I onsdags var en sån dag för mig allt bara släppte men efteråt var det otroligt skönt dålig tajming bara för Jimmy var i onsdags så han fick sitta å trösta å lugna ner mig men men ;)
Hade en jättemysig kväll sen i alla fall.

I torsdags jobbade jag sen åkte jag till pappa.
Där jag var på fredagen oxå firade lite påsk typ var ledig hela fredagen oxå :). I lördags jobbade jag 10-19 sen åt jag Middag med pappa innan jag åkte hem till Jimmy å tittade film.
Idag började jag 16 så jag å Jimmy hade en bara ta det lugnt titta på film dag, det behövdes !

Imorrn e det oxå jobb men ett rätt skönt pass 16-22:15 men sen e det två mördar pass i rad tisdag:10-20 och onds:8-18 men sen e jag ledig tor-sön :D! Ska försöka bli bättre på uppdaterings fronten!


one step over the line

Detta är inte okej! det fick vara med om i söndags ska inte behöva hända jag ska inte behöva sitta i den situtaionen , du ska inte kunna sätta mig i den situationen..
Mår så stört jävla dåligt pågrund av det och det ända du tänker på är dig själv, och det är så jävla synd om dig själv.
Men det faktum att jag fick se dig i det tillståndet spelar ingen roll
Jag pallar verkligen inte mer, jag ska inte behöva drömma mardrömmar det finns inte!

RSS 2.0