soon we are going into a new decade...

Gott nytt år alla glada! =D.

Jah vet fortfarande inte till 100% vad jag ska göra men det finns lite olika alternativ =P.

Först blir det iallafall middag med familjen o sen utgång men det är där jag inte vet vart jag ska haha men det löser sig med tiden ;).

Just nu har jag suttit o tittat på greys anatomy gammla avsnitt kommer inte ihåg så mkt av dem så det var roligt ...nu ska jag ut med hunden sen försöka planera kvällen lite närmre =P

Hoppas alla för ett lika trevligt nyår som jag ska ha =P gott nytt år ♥ och årtionde ! vi går från 00-tal till 10-tal =P

JIPPI !! =D

Shululululu.
Igår åkte jag ju till min mormor där min mamma o bror oxå va. Först åt vi lunch sen så hade min mamma lite brottom till jobbet så då öppnade vi julklapparna. Och jag kan inte säga att jag blev missnöjd =P.
Av mormor fick jag: 1000 kr , strumpot två tröjor o en halsduk och av mamma fick jag: 500 kr , presentkort, parfym och...en kamera! haha jag e överlycklig. en samsung inte den jag skrev om i förra inlägget men en annan jättefin så nu kommer för hoppningsvis fler bilder upp här =P( dessutom e kameran rosa xP)
Nu e jag hoss anton e jätteosociala båda två jag sitter här vid datorn o han spelar gitarr =P. ska gå hem snart ska se några filmer felix har fixat till mig =D
Cya xoxo en väldigt happy ringnell

GOD JUL!

nu e de julafton =D. Jag började jobba redan 10 i morse o eftersom jag stängde igår så var jag lagom trött men jag kom upp iallafall.
Jag skulle jobba till 15.15 idag eftersom vi stänger 15 men när klockan var 14.55 då kommer alla typ o ska handla en j*vla massa skit irriterande.
Sen var det bara springa hem till kalle anka missade typ halva xP. Sen åt vi. Efter det var det dags för julklapps utdelning villket jag alltid väntar på xD.

Det jag fick var: 11 körlektioner. presentkort, pengar, ett halsband med id-bricka, ett halsband med ett hjärta o matchande örhängen, överkast till sängen, en tröja och alla harry potter böckerna på engelska ( Harry potter o twilight freak det e jag det ;P)

Imorrn ska jag bror min o hunden hem till våran mormor så kommer mamma vara där oxå så vi sover där. Då får vi julklappar där oxå xP....o sen e det mellandags rean =D!=P.

Jag vill köpa en kamera oxå det skulle inte vara fel med den nya samsung kameran.



091221

Det e bara 3 dagar kvar =D=D. Jag e helt till mig xP älskar julen. Och jag måste erkänna att visst gemensakpen och bla bla bla e jättemysig men presenterna e det jag väntar på allra mest xP.

Igår var jag i vällingby med mamma. Vi va på bio o såg luftslottet som sprängdes den var bäst av alla tre filmerna ( män som hatar kvinnot, flickan som lekte med elden och luftslottet som sprängdes)

Idag har jag jobbat mellan 17-22 så jag stängde vilket jag inte brukar göra men det var trevligt trevligt =P.

Imorrn ska jag först till vällingby för att titta in några sista minuten julklappar o sen ska jag o bror min åka till vår mormor för hon fyller år =).

Jobbar även onsdag o torsdag så imorrn blir det även en städdag =/ gillar inte att städa med det måste ju göras.

nu ska jag sova så jag kommer iväg hyfsad tid imorrn god natt.


kellan lutz och taylor lautner

Haha hittade fet roliga videos eller a rätt roliga xP. Den första e en musik video med hilary duff o vem e med i den om inte kellan lutz( Emmet i twilight)


Nästa video e med Taylor lautner ( jacob i twilight) shit visst e han söt xP haha skit liten ju


SNÖÖÖ!!!

Helt underbart va mkt snö det e ute nu. Det här kallar jag vinter, det e så här det ska vara ju! När jag gick till skolan imorrse var jag tvungen att släpa mig fram typ för att snön var upp till knäna på mig =D.

Imorgon e det julavslutning sen börjar jag jobba klockan 14 jobbar fram tills 21 7 timmar så måste sova rätt tidigt idag =P.

Nu ska jag titta på film cya

091216

Lönen har kommit jippi hurra va bra =P. Den låg på 5 000 den här gången plus att jag hade 2.000 kvar på kontot så jag klagar inte. Men såklart så slösar jag 2000 direkt.

Åkte till vällingby med ludde o linda efter skolan. Vi gick runt o tittade i olika affärer o när vi gick in på stadium blev jag helt kär i en jacka den kostade dock 2000 menn de var den värd ;). Så mkt mer har jag inte å berätta förutom att det bara e 8 dagar kvar tills julafton =D=D

fina jackan ♥

091214

Bara 10 dagar kvar till julafton. Det e ju ingenting ju + att jag har något att göra varje dag framtills dess typ också =P.
Detta e vad jag ska göra:

Tisdag 15/12 : jobba 16-20.30
Onsdag 16/12: köpa julklappar
Torsdag 17/12: köpa julklappar + göra sista arbetena till skolan.
Fredag 18/12: jobba 14-21
Lördag 19/12: 11-16 träffa Alex på kvällen innan han åker till norge.
Söndag 20/12: städa rummet har till 22 på mig =P.
Måndag 21/12: jobba 17-22.15
Tisdag 22/12 : mormor fyller år
Onsdag 23/12: jobba 17-21
Torsdag 24/12 JULAFTON: jobba 10-15.15 (springa hem till kalle anka =P)
Och någon av dem dagarna ska jag försöka kläma in en bakdag/städdag =P.

I lördags var jag ju o åkte go-kart mm. Vi möttes upp vid b-plan sen åkte vi till hammarbysjöstad där go-karten låg. Jag krockade o slirade några gånger så har lite små ont i nacken och så + att en person åkte rakt in i mig när hon försökte komma förbi aj säger jag bara =P.
Därifrån åkte vi taxi till hötorget och så gick vi till thai-restaurangen vi skulle äta på. Jättegod mat. Vi satt o snackade mm jättelänge tills dem stängde typ =P. Sen skulle dem flesta ut men eftersom jag inte e 18 ännu ( 212 dagar kvar xP) så åkte jag hemmåt var ass trött och så skulle jag börja jobba 10 på morgonen så kände att jag behövde sova.

Vilket jag oxå behöver nu så säger god natt sov gott =P

Erik <3<3<3

Måste börja med att kommentera idol! erik vann vilket var bra han e helt klart bäst =D=D

Såg tyvärr inte det idag för att jag jobbade på julbordet i skolansrestaurang. Var i köket från 12-22 väldigt trött e jag nu iallafall luktar typ anjovis eftersom jag gjorde janssons frestelse så ska hoppa in i duchen.
Pappa felix o hanne var där o åt så det var trevligt trevligt. Det var meningen att vi skulle bjuda in våra familjer så då fick dem komma.

Imorgon får jag sova ut vilket var väldigt länge sen så det ska bli mäkta skönt.

Men nu ska jag gå o lägga mig natti natti.

( bilder från julbordet kommer snart tror jag =P)


TYLER <3<3


300:e inlägget

Grattis till bloggen som nu har 300 inlägg om typ ingenting xP.

Idag har varit en dålig dag bråkat med både csn och swedbank.
Jag har inte fått mitt studiebidrag skulle fått det för en vecka sen. Så jag ringde csn förra veckan o sa det. Så jag sa att jag inte fått det o min pappa inte fått på hans konto heller. Då säger dem att dem har betalat ut det o att jag får ta upp det med swedbank ( otrevliga va dem oxå).
Så idag va jag på swedbank och dem sa att dem såg att jag inte hade fått pengarna jag ba a det viste jag oxå. Så tittade vi min mammas konto oxå o dem fanns inte där heller. Och då säger dem att jag måste ringa csn igen o fråga vart dem satt in pengarna så jag gjorde det. Då hade dem satt in dem på min pappas konto men min pappa har ju inte fått dem xP helt sjukt så måste gå till swedbank igen...

Inte mkt mer att berätta om den här dagen mer än att pengarna försvinner mer o mer o det skulle inte göra något om man fick studiebidraget nu :P

091206

SNÖ! det snöade idag jag svär. Det försvann lika snabbt som det kom men det snöade faktist en bra början vi får hoppas att det är jättemycket snö på julafton (18 dagar kvar).
Jag jobbar på julafton btw och dan innan. Jag får springa hem till kalle anka =P

Idag har jag rensat ur hela mitt rum plus möblerat om! det blev jättebra =D ska försöka lägga upp bilder vilket jag sagt skit länge jag har bilderna på kameran måste bara orka lägga in dem på datorn oxå xP.

Vi har även satt upp julstjärnor o adventsstakar nu så det e lite juligt ännu juligare blir det när julgranen kommer =D.

Nej skola imorrn så ska sova CYA LATER ALLIGATOR

091205

Shulululul. Har forfarande lite ont i armen och hade yrsel igår men nu e det rätt okej. kan inte få svininfluensan iallafall =P.

Igår var det restaurangen o jag var i serveringen men kännde att det var min tur att slippa servera så jag stod i baren =p. jag gjorde massa latte o espressos o sånt xP.
Vi slutade 15.30 och jag skulle börja jobba 16.00 så det var bara springa men jag hann. O så jobbade jag till 22.15 så kom hem 22.30 la mig o sov =P.

Har jobbat idag oxå 11-16 men imorrn e jag ledig vilket känns skönt men då ska man städa så mycket vila blir det inte =P. vi har inte fått upp några julstjärnor eller så ännu så vi tänkte göra det imorrn. Måste plugga oxå har redovsning i svenskan på måndag.

Nu ska jag förnya mitt norton security virusskydd 600 spänn precis innan jul oxå men man vill ju inte ha virus o det e ju för 2 år så det e ok. 

Idol föresten mina favoriter e i final !!! jippi erik kommer iof vinna men det e kul att calle kommer på 2:a plats ;P

lista.

Klädsel
Vad har du på dig idag:
jeanskjol , svarta leggins o en svart tröja =P
Vad använder du just nu för skor: antingen mina björnborg eller ett par vita sneakers eller convers
Favoritfärg på kläder: svart

Senaste person som
Sov i din säng:
jag hehe xP.
Du pratade med: pappa
Du delade en drink med: dela?! varför dela för
Du gick på bio med: Mamma
Du gick på stan med: Linda
Skällde på dig: ingen skäller på mig...=P

Senaste
Låt du hörde:
the fray-where the story ends
Film du såg: 2012 på bio...rumperstomper hemma
Mat du åt: stroganoff
Kram: mormor =P
Puss: Smulan ;P
Fest: kommer inte ihåg exakt ett par veckor
Känslan: happy :)
Ilska: alltid glad
Resa: spanien
Glädje: nu
Dröm: kommer aldrig ihåg mina drömmar :P
Boken du läste: så länge vi båda andas för typ 10 gången xP
Personen du träffade: Pappa
Personen du pratade i telefon med: mormor
Personen du fick sms av: mamma
Gången du åt en 7-eleven korv:aldrig gjort
Gången du var utomhus: typ 2 timmar sen med smulan
Gången du sov: 14 timmar sen typ xP
Gången hela din familj åt middag tillsammans: idag faktist nån gång måste ju vara den första
Saken du köpte:
tuggummi

Om dig

Namn: Michaela viola Ringnell
Ålder: 17
Smeknamn: mickis, mickan , ringnell, och mela xP
Syskon: En "hel" storebror eller vad man säger sen massa halva saker hit o dit xD
Sysselsättning: skola och jobb
Bra egenskaper: oj många går inte skriva alla ;P
Dåliga egenskaper: finns inga
Linje/klass: 2B restaurang
Hårfärg: Brunt
Ögonfärg: typ brun/grön vet inte riktigt haha har lite konstig
Skostorlek: 41 typ big foot
Musiksmak: allt förutom felix dåliga dunka dunka samma takt hela tiden musik

091202

Nu känner man verkligen att det e december. Man håller ju på att frysa fast i marken om man står på samma ställe förlänge. Det e as kallt ute ju.

Idag tog jag grissprutan(svininfluensa vaccinet för er som e lite slow) jag har ont i armen men inga andra biverkningar ännu iallafall. Men bli inte förvånade ni som ser mig imorrn om jag bara kan springa baklänges eller något =P. Såg något klipp på en som gjorde de haha fett läskigt ändå xP.

Nu har jag suttit o tittat på en o samma reklam typ 200 ggr o den blir verkligen inte dålig. Det e ica reklamen med EMD jag älskar den verkligen den äger jerryprakitikanten!

~erik mattias ingen kommer ändå tror att danny e jag~


RSS 2.0