Juste!

Glömde säga jag köpte även nya skor igår för "bara" 899 xD måste säga att det tog imot när jag köpte dem men nu känns det bra dem e coola ^^


Timo räisänen!

Första skol "veckan" efter att varit borta i 4 veckor med sportlov och praktik. Vi började lite lätt sådär med tre dagar bara xP.

Idag åkte jag bara hem efter känner att jag måste ta det lite lugnt också^^. Imorgon blir det att äta lunch med mamma. Måste även städa hemma xD. Sen på kvällen blir det bio med Jenny =D=D.

Juste måste säga nu har jag tre datum att se fram emot. Det första e ju såklart 16 Juli då jag blir 18! don´t forget :P.
Sen den 10 september åker jag till cypern med min mormor!
Och sen det som bara händer om några veckor...den 25 april. Då blir det cinderella kryssning med Marina och Johan för att se Timo räisänen !!! Helt underbart vi har köpt biljetterna och allt nu =D.

Marina till höger^^. JOHAN


Bild uppdatering.

Tänkte vissa min helg i bilder lite snbbt eftersom jag inte orkar skriva^^

Fredag jobbade jag mer har jag inte å säga om den dagen

Lördag film kväll med sara å alex:



Söndagen var vi hos emil som hade fyllt 13 år ! :D



Vi var även hos jenny som också hade fyllt år:


sen på kvällen bestämmde sig min bror för att skaffa tofs? xD

Don´t bring flowers after im dead.

Är helt slut i både huvudet och kroppen. Gick å la mig runt 1 igår och gick upp 5 imorrse så jätte mkt sömn har det inte blivit.

Igår var det på rätt kurs. Alla anställda inom coop asså coop forum, coop konsum, coop nära och coop extra samlades i globen (annexet) från början var det bara massa chefer och shit som pratade om kundbemötande och hur mkt coop har vuxit genom åren. Sen bjöd dem på fördrinkar..alkoholfritt för mig ^^ Sen var det en stor buffé och öpppenbar allt gratis ;P...cola för mig ^^. Sen lite senare kom orup och uppträde också.

Kom hem vid typ elva och hade varit där fyra så det var en lång dag.

Idag var det sista dagen på grand. Känns både skönt å lite tråkigt jag är ledig imorrn så jag har en lång helg =D.
Och den kommer se ut så här.

Fredag: Träffa mamma vid b-plan 11:00 åka till vällingby ett tag. Jobba 17-21.
Lördag: Träffa Sara =D (smulan fyller 7 år)
Söndag: Åka till min syster för att fira hennes son emil som fyller år på lördag.
Sen åka till Jenny och fira henne =D.

Det var allt för mig denna gång :P cya later alligator.


Team Edward

jag kan inte sova så jag tittade runt lite på olika sidor och så hittade jag en tröja jag måste ha jag bara måste!



The world is mine

Har varit jättedålig på att uppdatera men jag har haft fult upp med både praktik och jobb. Det är jättejobbigt att gå upp 5 på morgonen och inte komma hem förens 22 på kvällen det tar på ens krafter kan jag ju säga.

Igår i alla fall slutade jag praktiken vid halv 4. sen bar det av till brommaplan där bror min tattuerade sig. Han behövde låna pengar eftersom det hade blivit dyrare än vad han hade tänkt sig ^^.
Men den blev riktigt snygg måste jag säga =D.

Något mer har inte hänt praktiserat jobbat praktiserat lite till..

Här en bild på min brors tattoo ^^ "the world is mine"


Walking on sunshine

Jag vet jättedålig uppdatering men jag har faktist bra ursäkter.
Jag har varit äkligt trött dem senaste dagarna. Praktiserar till 17 sen e det bara sova som e målet.

Min helg då. Fredagen började med praktik inte så roliga grejer att göra men slutade i alla fall vid 16 då bar det av i fullrulle till jobbet. Jobbade 17-21. Men när man jobbar så flyger tiden förbi så det var inte så farligt. Sen var det bara hem och sova.

Lördagen var en riktigt sego dag på förmiddagen. Jag började jobba vid 16 fram till stängning. Men precis när vi skulle stänga vid 22 gick ett fryslarm. Det betyder att någon/några av frysarna inte längre e på minus grader. I det här fallet var det TRE frysar som låg på FEM plusgrader så det var bara ringa chefen och höra vad vi skulle göra. Det fans inte mkt vi kunde göra men det kom några fryskillar och fixade det sen senare på kvällen. Så ingen mat blev förstörd i alla fall. Sen var det hem och sova xD.

Idag då vaknade 9 gick ut med hunden sen somnade jag om. Vaknade inte igen förens halt 12 riktigt skönt. Sen vid tio över 12 ringde min chef och ba " ska inte du jobba idag?" jag: " va nej eller ska jag? vilken tid då?"
:" du ska jobba 12-19" Jag: "fan! jag kommer"
Så det var bara kubba ner till jobbet xD riktigt fail ^^

Imorrn blir det sista veckan på praktiken. Och jag ska vara på grands konditori så coolt=D.

Så nu blir det sova god natt :D

hurtful.

Jag har ont överallt! Jag har vant mig vid dem tidiga mornarna nu men inte arbetstiden jag går hemifrån vid typ 7 och kommer inte hem förens klockan 6 på kvällen typ. Det e rätt krävande måste jag säga =P.

Idag tillexempel gjorde jag 1,600 cnapeér asså små runda mackor kan man säga med saker på. Asså fatta 1,600 stycken!!! det tog fan hela dagen!

Något mer har jag faktiskt inte hunnit med det var vad jag stod och gjorde hela dagen roligt va? ^^

NU när jag har kommit hem har jag tvätt lite och ätit sushi =D=D

Nu ska jag ut med smulan sen blir det sova snart ska upp tidigt imorgon så natti natti xD


Sovaaaa

NU ska jag sova jag får sova! helt fantastiskt. Jag måste iof upp 5 imorronbitti men jag får sova 6 timmar typ iallafall.

Asså jag fattar inte riktigt hur jag pallar om jag ska vara ärlig. Idag var jag på Grand från 8-16 sen var det bara åka till jobbet vara där 17-20.30 jag var hemma runt 21 så nu har jag fixat mig och ska sova det ska bli otroligt skönt. Jag har nog aldrig uppskattat sömn lika mycket som nu!

Imorgon har jag även jobbat där jag är nu i ett halv år helt sjukt ju tiden går så j*vla fort.
Fint väder e det också nu på dagarna så allt e perfekt ^^

Haha jag låter som en gammal tant som sitter och pratar om tiden och vädret men jag hade inte så mkt mer att säga. Nu ska jag sova god natt! =D

"Sebbe"

Min dag började ju väldigt dåligt...men den blev bättre.
Jag hade inga planer för kvällen å det hade inte johan heller så vi drog på bio. Såg filmen Sebbe det har skrivits mkt bra om den så vi tänkte vi chansar. Den var inte dålig men så jättebra som alla sa var den inte heller.

Jag missade ju melodifestivalen men såg sen att anna hade vunnit. Asså inge ont om anna men hur HUR kunde hon vinna över Salem eller Eric för den delen !? lite småt irriterande.

Nu ska jag ut med hunden och sen vänta på att dem lägger ut hela finalen på sajten ha det bra .

Bjuder på en bild med mig å johan xD


100313

Idag e det en sån dag som man bara vill gå och lägga sig igen. Dra täcket överhuvudet och sova tills det blir morgon igen. Allt har gått fel denna dag. Jag kan inte hitta en enda grej som har varit bra egentligen.

Hatar såna här dagar det e lördag och jag sitter hemma framför datorn hur kul e det lixom. Nej dagen började riktigt dålig jag hoppas kvällen blir bättre men vi får se...

Ska gå nu har inget mer att säga än att dagen har varit riktigt dålig...

Eclipse

Trailern till Eclipse 3 filmen i the twilight saga har kommit ut!!! helt överlycklig =D=D nu kan jag verkligen inte vänta. Det är nu 109 dagar kvar tills den kommer på bio den 30 juni ♥♥


You make my day.


....

Herregud jag e verkligen inte van vid det här. Min hjärna känner det och min kropp känner det.
Hela jag e helt mördbultad.
Praktiserade på Grand hotel mellan 9-16 igår sen vart det ju att springa till jobbet där jag jobbade 17-20.30 sen hem sova.
Upp vid typ halv sex imorrse ut med hunden fixa sig i ordning och vakna ordentligt framför allt xD.
Var på grand mellan 9-15 fick sluta tidigare eftersom jag började jobba 16 jobbade från 16 till 19 sen hem äta ut med hunden.
Nu e klockan 22 så snart blir det sova sen bara göra om allt. Haha nej imorgon jobbar jag iallafall inte men är på Grand mellan 9-17 sen snabb titt på stan med linda tror jag. E väldigt sugen på att köpa skor men e inte säker om jag ska xP. Lönen kommer iof på måndag ^^.

Nej nu måste jag sova har ont överallt skurit mig med kniven lite här och där oxå ass jobbigt xD god natt


Grand hotell

Godkväll ^^. Jag e verkligen hur trött som helst nu. Första dagen på praktiken började vid 9 slutade typ 17.00.
Så nu e jag helt slut. Det var inte så mkt att göra där just idag så det var en väldigt lugn dag. Men bara att hitta var lixom ett äventyr i sig. Jag fick sällskap till omklädningsrummet och sen till köket, men sen när jag skulle tillbaka till omklädningsrummet gick jag fel å fattade inte vart jag hamnat. Så jag frågade var omklädningsrummen var å då fanns det jättemånga olika på olika ställen så jag försökte förklara så gott jag kunde ungefär hur jag hade gått, och tillslut med lite hjälp så hittade jag xD.

Imorrn börjar jag 9 men eftersom jag jobbar på kvällen får jag sluta lite innan 16 imorrn och på onsdag lite innan 15 så det var bra =D.

Nu ska jag sitta å digga Tyler hilton ett tag sen ska jag faktist sova jag håller på att somna nu. Så god natt bjuder på en bild på underbara TYLER♥



Manda panda

Tjaba tjena. Jobbade ju idag mellan 11-16 typ bara kassa så det var skönt.
Kom hem vid kvart över fyra kanske...gick ut med hunden sen skulle jag hem till Amanda.

Så det bar av till sollentuna. Amanda å hennes lillesyrra kom å mötte mig så gick vi å handlade.
Sen åt vi middag å tittade på melodifestivalen ^^ mkt trevligt.

Kom hem lagom till slutet av första halvlek på real matchen. Stod 0-2 till sevilla så var lite nervös...men real vände å det blev 3-2 medans barcelona bara spelade lika i sin match. Så nu har dem lika många poäng .

Ska sova nu blir upp rätt tidigt imorrn måste börja vända på dygnet. Börjar på grand på måndag då måste jag upp tidigt =/. Ska träffa mamma imorrn oxå ska mötas halv ett vid b-plan så får inte sova allt för länge.




....

Tittade igenom min musik på datorn och då hittade jag den här låten haha min o Edenfelts låt kommer du ihåg ;P. Förra sommaren typ vi lärde oss den sen hoppade vi omkring i hennes kök undrar vad hennes grannar trodde xD


Don´t let the devil ruin it all

Shulululululul. E vädret inte underbart idag eller solen e framma =D.

Jobbade i onsdags sen åkte jag direkt till bion. Var på alice i underlandet premiären! Helt underbar film. Alla Tim burtons filmer är iof underbara men den har var verkligen fantastisk måste ses!

Jobbade även igår 10-15 sen var det bara åka hem å sova igen var riktigt trött =P.
Idag var jag i vällingby med mormor vi var inne på resebyrån o lyssnade lite om resor och så. Lät väldigt bra så det blir antagligen cypern men jag vet inte när jag kan åka ännu. Jobbar ju och är fortfarande provanställd så jag kan ju inte börja prata med dem om jag jobbar där i september å om jag kan få ledigt lixom xP det låter inte så bra. Men min provanställningstid är slut efter den här månaden så vi får se...

Imorrn blir det jobbet o kanske hem till manda sen men vi får se .

Nu ska jag ut med smulan :D

1mars!

Äntligen är det mars det börjar gå framåt. Inte för att man märker att det snart e vår ute kanske...vi vill inte ha ännu mer snö inte jag i alla fall nu vill jag ha värme å solsken!
Haha om man tittar ut o tänker på att fotbollsallsvenskan börjar om ca 2 veckor så verkar inte de så väldigt troligt ...^^

I helgen har jag inte bloggat för jag har varit hos mormor min, Jobbade fram till 19 i lördags åkte sen hem till henne o kom hem idag. Försökte även få henne att se Twilight men hon stängde av efter typ halva så jag tror inte hon gillade den så mkt =P.

Imorrn ska jag jobba från 17 till 20.30 och även onsdag 16-19 o direkt efter det på onsdagen så ska jag se Alice i underlandet 3D premiär ! med några kompisar can´t wait =D

Nu ska jag fixa till mig lite sen ska jag möta linda inne i stan vi ska ta en fika eller något men vi hörs o ses hejsan svejsan!


RSS 2.0