Du är den som får mig hoppas, du är den som får mig le

Som jag har sagt så kommer uppdateringarna vara halv kassa ett tag nu, men jag flyttar på torsdag! ska bli så underbart!!!
Den här helgen har varit rätt skön, i fredags jobbade jag till 19 sen åkte jag å pappa hem till Hanne-panne, åt middag och tittade på dobbidoo mysigt värre.
Igår jobbade jag 9-14 riktigt skönt pass , efter det gick jag en promenad till mamma för att lämna smulan hon skulle vara hund vakt för att jag skulle sova borta.
Åkte hem gjorde mig i ordning , åkte tillbaka till mammas område typ , för att träffa Elin som jag inte har träffat på typ flera månader! satt på hennes balkong och pratade om allt som har hänt senaste tiden. Det är mkt man missar när man inte ses så ofta.
Sen åkte jag till västertorp och mötte upp Linda och Julia , vi satte oss och tog en varsin cider, sen kom det några fler kompisar och gjorde sällskap, sen gick jag, Linda och Micke hem till LInda , pratade lite med hennes mamma sen satte vi på en film å somnade typ dirr.
Vaknade imorrse vid 11 ungefär, satt på Lindas balkong ett tag sen gick vi ner till pizzan å käkade lunch :P.
Åkte sen hem till mamma hämtade smulan.
Nu på kvällen har jag sett på fotboll så inte mkt intressant som har hänt direkt, a förutom att Min underbara Kaká gjorde ett mål och en assist i en av matcherna jag tittade på ;)♥
Nu e det dags att sova börjar 8 imorrn jobbar till 15 så ännu ett skönt pass :)
Här kommer en av dem finaste scenerna från filmen "Hur många lingon finns det i världen"

Take one step in a new direction

Jobba , packa , sova, jobba, packa, sova....
I princip e de så mitt liv ser ut just för tillfället, jag flyttar ju om en vecka så ^^
Sen e jag as sugen på att köpa en cykel...jag har en cykel som jag ska lämna in på lagning för den e det typ punka på, men nu e jag sugen på att köpa en ny ^^
Får se hur det blir måste börja tänka lite på ekonomin en cykel e inte precis billig ^^ men nu ska jag fortsätta packa hejsvejs!

It feels good to know

Idag betalade jag första hyran för min lägenhet <3 det är bara 2 veckor kvar precis idag, känns så stört bra men det e ju såklart nervöst.
Måste börja packa i helgen om jag hinner, kommer typ inte hinna det men ska försöka ^^, jobbar nu fram till tisdag , sen e jag ledig en  dag i alla fall.
Jag har verkligen inte mycket att berätta, uppdateringen kommer att bli bättre efter flytten nu e det så mkt som händer så jag har helt enkelt inte tid
Nu ska jag göra mig i ordning för jobb!

I have the answer

Oj nu var det länge sen igen...men jag har verkligen jobbat varje dag den här veckan.
Så det är typ det jag har att berätta ^^, fast i torsdags var jag på¨IKEA också, köpte massa små grejer, så som matta, filt , tvättkorg, strykbräda och lite sånt små krafs som kommer behövas. Det är snart bara 2 veckor kvar innan flytten och jag e jättenervös ^^
I fredags åkte pappa till Landet och tog med sig smulan så det vart en lugn och skön helg, igår kom Jimmy hit så tittade vi på film och slappade bara.
Idag jobbade jag det sköna passet 13-19 så jag e rätt pigg å glad för imorrn e jag ledig, men då ska det hända mkt. Först lämna in cykeln för den har punka sen åka till Vällingby för att köpa en kalender och sen till mormor :)
Nu blir det att se fotboll, real-barca , natti natti!

Now i Know

Ledig idag! så grymt skönt, passade på att sova till halv 1 och sen bara ta det lugnt hela dagen. Ikväll oxå för den delen. Har varit jätteförkyld nästan hela veckan så måste bli frisk , och det e rätt svårt när man jobbar hela tiden ^^
Igår jobbade jag 9-14 sen kom pappa och hämtade mig eftersom vi skulle till söderkisarna för att fira Tindra som blev 6 år igår. Men när vi kommer med bilen ut mot söder märker vi att det är avstängt där vi ska åka för att det är prideparaden, försöker hitta annan väg men det går inte så det slutar med att pappa får droppa av mig vid centralen och jag får åka tunnelbana ^^
På kvällen träffade jag först Alex ett tag, sen träffade jag Malin som jag inte har träffat på typ 2 år! hon bor i sandviken och kom ner till sthlm för att hälsa på hennes pappa så då passade vi på att ses.
Nu ska jag nog ta en långpromenad med smulan, känner att jag behöver det

Whats the point, whats point of anything

Vad e meningen men att försöka vara alla till lags, jag kan inte det. Om jag ska försöka göra människor nöjda så är det alltid någon som man missar som blir bortglömd.
Om en månad börjar mitt liv, asså  mitt riktiga liv, det som verkligen blir MITT , då den ända jag ska göra nöjd är mig själv...nästan i alla fall.
Jag har försökt att göra människor glada och göra som dem vill, men jag har glömt bort viktiga människor som jag hoppas orkar vänta på att jag ska veta hur man ska prioritera. Jag kommer nu lägga folk bakom mig för att få plats med bättre människor i mitt liv. Jag tänker inte försöka när man inte får något tillbaka...

RSS 2.0