sara:)

Idag var jag med sara ett par timmar sen skulle hon på in flames konsert. HAHA varför vet jag inte hon gillar inte änns dem hehe men men. Sen åkte jag till vällingby för att träffa min mamma. Vi gick o åt sen gick vi runt o titta lite i affärer.

Sen skulle vi båda hem så vi åkte först till brommaplan o tog en glass sen tog hon bussen hem tills ig o jag vandrade hemmåt.

Nu sitter jag här framför dator o gör inget typ lite tråkigt. Min pappa, storebror och hans tre kompisar är här o tittar på fotboll  skit kul...not.!

Skola?

Idag vaknade jag klockan 8 och jag hade glömmt bort att det var höstlov så jag sprang upp, kläde på mig och var precis på väg ut genom dörren när min pappa vaknade. Han frågade var jag skulle så här tidigt nu när det är höstlov så kom jag på det själv att jag e ledig hela veckan haha xD.

Sen åkte jag och Elin till vällingby. Så träffade vi Sara och Matilda på tuben :D....

Nu kom jag typ precis hem jag har varit hemma hoss elin i beckomberga mina gammla trakter :P...
Men nu ska jag ut igen o träffa elin det blev en riktig elin dag idag =)



~ six billion people in the world, six billion souls. And some times all you nedd is one~

Redovisning.

Äntligen är projektveckan slut och vi har höstlov. Idag hade vi redovisningen för allt vi har jobbat om. Det gick faktiskt rätt bra det kan alltid gå bättre men men. Shit vad vi stressade på slutet jag trodde inte vi skulle hinna klart men det gjorde vi =).

Den här kvällen har jag bara suttit hemma det är väldigt störande jag har så tråkigt att jag håller på att spy.
Just nu sitter jag och spelar gitarr haha snart kommer väll grannarna upp och klagar på det oxå.



                                                                                              

Genus.

idag hade vi fortfarande projektvecka som handlade om fördomar mm.

så hade vi en lektion om genus.  så skulle vi tjejer skriva hur den perfekta killen skulle vara o killarna skulle skriva om den perfekta tjejen.
och så kommer killarna o säger massor av personliga saker typ att hon ska vara ärlig omtänktsam o.s.v och så sa dem att det bara är in sidan som räknas. men det vet ju alla att det e bull shit snacka om att ljuga. 
okej jag kanske inte bara går på personligheten men jag säger åtminstone inte att jag gör det.

Alla vet att det typ är 99,9 % som tänker på utsidan först o främst. jag tkr det e dåligt men jag kan ändå förstå.
Jag menar om man var kille och fick välja mellan en smal snygg tjej som är jätte ytlig eller en tjock tjej med jätte bra personloghet så är det ju majoriteten som väljer den smala snygga tjejn...så e det bara.

usidan ger insidan en chans.

Jag har tittat runt lite på internet idag o så såg jag en text där det stog. " utsidan ger insidan en chans". Jag var tvungen att skriva det här för jag tycker det e rätt hemskt för det stämmer ju värkligen.  Ser du en jätte snygg kille eller tjej så vill du ju självklart gå fram o prata med den personen men e han/hon typ skit ful så struntar du ju i om hon/han är världens gulligaste människa på insidan för det spelar ingen roll vem bryr sig om det.

Man säger att det e insidan som räknas men det e ju bullshit alla vet att man bara tänker på utsidan i första hand så e det bara.

jag var bara tvungen att skriva det  C' Y later alligator.

bio.

Nu har jag inte skrivit på ett tag men det är för att jag inte har haft något att skriva.

Jag har sett tre bio filmer nu på loppet av en vecka. Haha det bara blev så.
Först såg jag en film som heter tropic thunder den var inte så jätte bra jag såg den med en kompis som heter linus.
Sen såg jag mamma mia med mamma :P....och igår såg jag sex and the city med favvo elin xD...

Nu ska jag gå ut C' Y


söndag.

Idag har jag inte gjort något typ stirrat lite på tv. Jag såg reklam för ett program som typ heter generation fett det var helt sjukt.
Det var en kvinna som VILLE och FÖRSÖKTE bli världens fetaste kvinna. Jag förstår inte det varför?...Hon kommer ju helt klart dö skit snabbt. När man ser det så får man en tanke ställare att tänk om tjugo år då kanske jag ser ut så man vet aldrig.
Så nu ska jag följa med min bror på gym varje vecka engång o så ska jag gå en gång själv oxå. Jag tänker absolut inte sluta som den  där kvinnan.
Sommaren ´09 ska jag kunna gå runt i bikini helt utan problem utan att känna att folk stirrar på mig på ett negativt sätt.



studiedag

Idag har jag studiedag och då e det självklart att man inte kan sova. Jag vaknade halv nio jag blev nästan lite sur.
men idag ska jag till hässelby och hälsa på min mormor och få presenter :P....hon och min storebror har varit i turkiet så då har dem köpt presenter till mig:D.
av min bror fick jag en ed hardy t-shirt  och armani trosor:P....och av min mormor får jag se när jag kommer ditt:P

27 dagar kvar till Gavin Degraw xD

Felix kommer hem.

idag kommer felix hem från turkiet jag vet inte om det är kul eller tråkigt haha va snäll jag e:P...


idag ska köpa kläder hade jag tänkt mig jag behöver ett par nya jeans. jag vet bara inte vad för jeans jag ska köpa sen behöver jag en tjock tröja oxå.
men men vi får se vad jag hittar :D.

C ' Y

Patrik 1,5

Det blev inte mamma mia jag såg på bio igår det var utsålt =)..istället såg vi Patrik 1,5  den var sjukt bra.
Det var nog den gulliaste film jag har sett och jag har sett många ^^. Man fick se gustav skarsgård gråta ..så gulligt =)=P.

Jag längtar till 3/11  då blir det gavin degraw konsert =D.
men nu måste jag plugga

C' Y later alligator

RSS 2.0