Kärlek

Just nu kan nog inte livet bli bättre !


M.Ringnell/J.Johansson

Fullt upp dem senaste dagarna med att få i ordning så mycket som möjligt i lägenheten!
 
Jimmy har nu officiellt flyttat in, han tog hit alla sina kläder mm idag. så det är lite halv kaos i lägenheten igen hehe :P
 
Var och handlade mat och grejor idag i vällingby innan Jimmy åkte iväg för att hämta sin dator och så.
Amanda kom hit på dagen så käkade vi lite lunch. Vart sjukt sugna på att baka helt plötsligt så det vart chokladbollar haha , men det passade ju bra eftersom när Jimmy kom hem kom även hans pappa så fikade vi lite. Då hade vi ju något gott till fikat ;)
 
Amanda stannade även på middag så hon åkte precis hem. Har haft stört trevligt idag.
 
Har fortfarande ont i knät så blir borta även nästa vecka från jobbet....är så sjukligt rastlös!
 
Var hos sjukgymnasten igår där jag fick lite övningar och sånt som jag skulle göra för att stärka knät, ska göra dem 3-5 ggr om dagen känns faktiskt redan lite bättre! går fortfarande på kryckor men hoppas att det ska funka att bara gå med en snart, behöver bara lite stöd lixom.
ska tillbaka till sjukgymnasten nästa vecka då jag får lite fler övningar och sånt.
 
Imorgon ska vi till ikea! med Mårten och Jenny :D
efter det åker Jimmy till hans pappa för att titta fotboll så blir han kvar där över natten. Då kommer Sandra hit så ska vi ha lite pyjamas party ;)
 
Nu blir det lite mys framför en film innan det blir sova sova säng säng säng !
 
 

Party like a rock star!

Shit vilken helg säger jag bara!

I fredags åkte jag hem till Jimmy efter jobbet, såg en film och bara myste.
På lördagen var det dags för Fest! Först åkte jag Linda och Jimmy till Sandra som fyllde 20 var där och sa grattis. Sen åkte vi vidare till Felix 22 års fest :P riktigt skoj lekar å grejor ;) vid halv 11 ungefär åkte vi in till stan och gick på Entourage . Där var det röj och jag ägde dans golvet! Jag dansade mitt knä ur led! Awsome! Gjorde så jävla ont full som jag var tog jag och Jimmy taxi hem. På söndagen var det bara åka in till akuten. Knät hoppade tillbaka direkt men jag kunde ju inte gå på benet. Där efter 4 timmar kunde dem fastställa att knät var fucked up lättast att förklara det så faktiskt. Vätska under knäskålen och leder som e knas , så ska till en sjukgymnast på torsdag e sjuk från jobbet tills dess. Så nu e det bara hoppas att sjukgymnasten inte säger att jag inte kan jobba ...hoppas att hon säger att jag kan sitta i kassan i alla fall!

Idag var det flytt dags men jag har ju blivit med kryckor så jag kunde inte hjälpa till ..men jag har så underbar familj och vänner som ställer upp så måste tacka Jimmy, Zeb, Lena, Linda, Jenny,Mårten , Victor och pappa ni är bäst!!
Och måste säga att min lägenheten är så sjukt fin så det finns inte! Jimmy flyttar in sina grejer nästa vecka :D!!❤❤❤❤


RSS 2.0