Kan inte sluta lyssna...


Take me to the moon

Hejsan hoppsan!

Otroligt fint väder vi har! det e ju awsome nu när jag har semester.

Idag på dagen tog jag min cykel och cyklade hem till Sara där vi satt å myste i solen, man kan ju alltid hoppas på lite färg i alla fall :P
Sen åkte vi till Brommaplan där vi köpte en varsin glass på Mcdonalds som vi åt när vi satt på en filt i solen :D. Senare kom Alex också , Sara åkte sedan hem och jag å Alex gick ner och köpte sushi ^^

Nu på kvällen har jag och pappa hämtat felix som har kommit hem från 1 vecka i turkiet :D. Han kom hem med presenter och det gillas ! Jag fick en jättefin berlock ( döskalle ofc ;P) som man sätter på ett armband sen fick jag ett par örhängen och massa armband också :D, så nu har han visat massor av bilder och så därifrån.

Imorrn blir det att vara duktig och ta en långpromenad med smulan till mamma <3 50 min tar det ungefär så då kan man ju faktiskt unna sig en glass när man kommit fram ^^



Sweet miss blue , how do you do

Efter sommaren har jag haft den här bloggen i 3 år, det är länge så jag tänkte att jag skulle titta igenom gamla inlägg från början. För det första märker man hur snabbt man ändrar umgänge ^^ I dem första inläggen skrev jag bara om Elin , Sara och Michelle typ som jag inte träffar lika ofta längre :P.

Sen har det kommit och gått människor. Därimot så är ju bloggen lika tråkig som alltid , men då var det nog helt patetiskt liv jag levde, jag berättade i varje inlägg hur jag antingen pluggade eller tittade på One tree hill. Jag gjorde verkligen inget annat!xD


Idag har jag varit i vällingby med mamma jag fick med mig ett par skor vilket pappa inte blev jätteglad över kanske men det behövdes faktiskt!
Såna man kan andvända när som.




Det ljugs aldrig så mycket som före ett val, under ett krig och efter en jakt.

Just nu leker livet, Semestern började idag så man kan ju knappast klaga.

Det vart en riktig softar dag, men fick på eftermiddagen ett sms av Edenfelt där hon frågade om jag var hemma, då satt hon utanför min port :P så vi pratade lite kom ikapp i varandras liv om man så vill säga^^.

Tränade med mamma nu på kvällen så man gjorde lite nytta i alla fall.

Imorrn ska jag till vällingby med min moder, köpa skor måste göras sen kanske man får med sig andra grejor , you never know, men måste börja lära mig att spara och hålla i pengarna lite bättre.

En sista grej ska jag berätta! det är att jag ska på lägenhetsvisning på Måndagkväll. En 1:a i hässelby! håller tummarna för det där, uppdaterar om det senare när det blir aktuellt :D.

Fick även ett sms av Lina idag, hon och hennes kille är ju i turkiet på samma ställe som min bror och hans tjej. I smset stod det att hon hade träffat min bror jättemkt , dem var bruna allihopa var ute och käkade på kvällarna och var på stranden och stekte på dagarna, nu skulle dem möttas upp på drinkar...vadå avundsjuk? varför det jättekul att min bästa kompis och min bror har det trevligt i Turkiet lixom ...jag har det underbart här i sverige oxå....^^ Känner mig inte alls lite sotis :P.

Nu blir det bädda ner sig i sängen å titta på film, längta till ett varmare lungnare ställe ^^


I can´t remember when i last saw you...

Det e konstigt det där hur man bor så otroligt nära varandra men ändå inte kan hitta tid att ses. Vet att jag måste ge dig tid vilket jag oxå gör men känns som om du hittar tid till många människor men jag har inte träffat dig på ..a jag vet inte ens hur många månader sen det är, och det säger ju en del. Du var min andra hälft, den bättre delen av mig..Jag älskar och saknar dig därför kommer jag vänta ska ingenstans , jag väntar tills du orkar och mår bättre

That´s what friends are for..remeber?



i see your true colors...

Haft en helt underbar midsommar!

I torsdags jobbade jag 8-17 sen åkte jag direkt hem till Linda där jag hon hennes kille och hennes bror åt tacos, drack och spelade spel. Senare på kvällen tittade vi på film.

Fredag morgonen blev man väckt utav att Linda hade gjort frukost gullig som hon e <3 Vid 3 tiden åkte vi iväg till skärpnäck där vi skulle fira midsommar. Lindas killes morföräldrar har en kolonilott där, så vi var en del som var där å grillade och så. Var hemma hos Linda igen vid halv 12 eller något då vi satt uppe och pratade lite tills vi blev så trötta att vi var tvugna att gå och lägga oss ^^

Imorse skulle Linda och Micke åka till turkiet så då åkte jag hem, jag e inte alls avundsjuk på dem varför skulle jag vara det lixom :P.

Imorrn jobbar jag sista dagen innan det blir 2 veckors semester! så najs!


it is hard when it feels like you don´t matter

Har egentligen inte så mkt och skriva, ville bara inte att det skulle vara dött här. Jag jobbar å sliter på , jobbat sen tisdags med en ledig dag vilket var i torsdags å jobbar imorrn sen ledig onsdag sen jobbar jag igen på torsdag, ledig fredag jobbar lör-sön sen SEMESTER 2 veckor så jävla skönt bara softa !!!

Nu ska jag sova för jag e astrött efter att ha jobbat så mkt som jag gjort nu


Jag å Linda på väg till en studentskiva :P♥


what is love?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
när du fnissar som en liten flicka
När man känner något man can't deny
when the eagles fly over mountain high
När all oro är som bortblåst och förvunnen
när simba återvänder i lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla
min pappa är rik vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och man tittar bak med huvudet ut
då ser man galen ut!
Det hör egentligen inte hit å höra
det är bara en grej man kan göra
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång
och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv,våga chansa och se hur det går,
Vad är fegt, vad är mod, what is löve?
Baby, don't hurt me, don't hurt me no more.

Not what i had in mind.

Kvällen vart kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig...jag jobbade 17-21 idag å tänkte först att jag skulle hem å bara ta det lugnt, men så vart det inte utan jag gick hem å gick ut med hunden, sen åkte jag till Nivå 22 där Linda, micke å några fler va så satt där ett tag, men sen skulle dem hem då tänkte jag också åka men istället för att åka hem hoppade jag av i Alvik där julia hade lite chill krök hemma hos hennes syster som e i grekland.
Jag var inte där speciellt länge , kom hem för typ en timma sen.
Imorrn e de det roliga passet 12-22:15 som gäller! det gillar vi...kanske inte...

På kvällen vet jag inte vad som händer, pappa åker till landet men jag lär nog bara dra hem för jag jobbar 16-22:15 på söndag igen så...

Nu ska jag sova, uppdaterade lite i alla fall! Natti Natti!

and i just can´t hide it...

Såååå dålig uppdatering , skäms lite faktiskt men jag ska försöka skriva allt som har hänt sen senast, inte för att det är så mkt...

I fredags var det ju Lindas födelsedag så då var jag där, vi var några stycken som åt middag , spelade lite kort och kubb och bara hade det almännt mysigt. Åkte hem rätt tidigt eftersom jag jobbade 10-19 på lördagen.
då på lördagen orkade jag inte göra så mkt annat än att åka hem å ta det lugnt ^^.

Söndag och måndag var jag ledig, vad jag gjorde var en bra fråga...men det vet jag inte själv :P.

Igår jobbade jag 16-22.15, och idag jobbade 6.30-17, så jag var rätt trött men det hindrade inte mig från att ta en lång promenad för att hämta ett paket med en klänning som jag har beställt( awsome) och köpte med mig kinamat hem oxå ^^

Imorrn blir det vällingby för att fixa klockan jag fick av veronica i studentpresent(bild nedan) sen blir det träffa Julia!:D


För jag har tagit studenten , för jag har tagit studenten Fy fan va jag é bra!

Nu är det över skolan e över, så jävla najs! detta har jag väntat på länge. Men nu känns det väldigt tomt oxå det e ju nu livet börjar ^^ vad ska man göra lixom.
Skönt att man redan har jobb så man behöver inte gå ner till arbetsförmedlingen i alla fall ;).

Gårdagen då! jo först va det ju då våran egna lilla champagnefrukost i rålis innan vi gick till skolan, var där vid 8 ungefär. Skulle vara i skolansrestaurang klockan 9 . Där fick vi frukost och våra betyg. Rektorn håll tal å så vidare. Vi tog även kort med klassen och enskilt.

Klockan 11 var det dags för utspring , vi sprangut till star wars signaturen :P.
Man hälsade på sina familjer å så innan man sedan sprang in i skolan och bytte kläder till flak outfiten , vi åkte flak till klockan 13-14 nån gång sen kände jag att jag var tillräckligt ner dränkt i öl så jag åkte hem där människor satt å vänta , hoppade in i duschen.

Fick stört fina presenter! shit va glad jag blev!. Jag fick pengar bland annat, sen fick jag 1000 kr presentkort på cervera , en döskalle ring från Laila bagges kollektion matchande örhängen, fick en jättefin klocka och ....wait for it....Döskalle halsband!!! från Laila bagges kollektion!!!! stört glad jag vart!!!!



Efter min mottagning åkte jag , Felix & Veronica till Lindas mottagning.Där var vi fram till typ 22 då vi åkte in till Rålis och träffade folk från klassen.
Linda och dem som kom med henne tog en taxi hem rätt tidigt...men det var inte jag sugen på så jag, Johan och en kompis till honom åkte till Lobby där Felix och Veronica var , var där ett rätt bra tag. Sen åkte Felix och Veronica hem.
Då fortsatte vi till Withe room och avslutade vår kväll där. Jag var hemma vid ungefär halv 5 lagom mör så somnade direkt ^^

Vaknade av att jag höll på att svetta mig själv till döds så sova kunde jag inte göra, då var kl typ 11. Sen ringde en arbetskamrat till mig vid 12 och frågade om jag kunde jobba för honom i 2 timmar bara. Mellan 15-16 jag tänkte att jag borde må helt okej då så jag tog det passet...skulle kanske inte ha gjort det ;), kände sen att jag var värd sushi och film så jag köpte det och hyrde en film, mös i soffan å blev människa igen.

Imorrn e det Lindas 19 års dag ♥♥♥ så då ska jag hem till henne å gratta lite på kvällen , men blir rätt tidig hem behöver sova ^^

Precis som jag ska göra nu Natti Natti

Let´s go !

Nästa gång jag uppdaterar hära kommer jag ha tagit studenten! vilket känns så jävla underbart så det finns inte. Jag e verkligen redo!

Så imorrn börjar allt med champagne i rålis å sen frukost i skolans restaurang, vi springer ut vid elva och då e det flak som gäller.
Efter min mottagning åker jag till Lindas mottagning sen får vi se vad som händer efter det, kommer bli en väldigt spännande kväll!

Klippte mig idag oxå så håret mitt är inte slittet längre.

Nu ska jag iväg och handla inför imorgon CYA


Gör som jag...

Tävla om din drömtatuering  http://www.tlcsverige.se/tavla klicka bara på länken och följ instruktioner lätt som en plätt!

Give me a time, then maybe i will say i love you

hejsan svejsan!

Igår var det studentlunch, åt 3 rätters på skolans restaurang och delade ut presenter och blommor till lärarna. Efter det bar det av hemåt och sen vidare till Antons studentmottagning. Var där några timmar åt lite tårta ^^

Idag har jag städat i princip hela dagen så nu e det rent å fint tills min studentmottagning som e nästa vecka :D.

Jag har inte så mkt att berätta faktiskt så varöfr fortsätta ord bajsa hörs när jag har något vettigare att berätta!


RSS 2.0