090629

Vet ni idag e det den 29 juni och det är bara 17 dagar kvar tills jag blir 17 xP =D=D.
Och det är bara en dag kvar tills studiebidraget kommer o de e bra för just nu ligger jag back väldigt mkt ...jag kommer typ inte ha något kvar när jag betalar tillbaka det jag har lånat haha xP.

Det blev inga vattenballonger igår vi fastnade vid rock band =P jag sjöng anton på gitarr o alex på trummor.

Idag har jag först solat på balkongen vilket e helt meningslöst eftersom mina fräknar e de enda som kommer fram jag blir inte ens lite brun !. Jag fattar inte det. Min bror blir jättelätt brun min mamma och pappa oxå min mormor e till och med brunare än jag MYCKET brunare.
Och det e inte precis som om man glömmer att man e blek för det blir man alltid påmind om. T.ex igår när jag satt på balkongen o försökte bli brun så kommer min storebror ut o ropar jättehögt så säkert alla grannar hör " vi har ett lik på balkongen" kul ? nej men det tyckte alla andra =P.

Men ska sova nu ska försöka komma upp i hyfsad tid imorrn CYA


vattenballonger.

Nu sitter jag hos Alex vi väntar på Anton som är och äter lunch. När han kommer ska vi ut o kasta vattenballonger hehe xP.

Vid typ fyra halv fem ska jag träffa mamma i vällingby hon ska köpa en bok gissa vilken ?  hihi new moon ofc =P jag e så duktig som har fått min mamam att läsa dem böckerna =D=D.

Men nu ska jag vara lite social och låsas att jag tycker rammstein e bra vilket dem inte e så cya dont wanna be ya



sjuk.

Jag har varit sjuk dem senaste dagarna men mår mycket bättre idag. Kanske för att jag har knarkat ipren och hostmedecin =P.

Så jag har inte gjort så mkt idag tagit det sjukt lungt. Och så har jag fått reda på att dem allra sista avsnitten av prison break sänds på tv den 6 juli =D=D.

Idag har jag ätit våfflor med glass yummi det var Felix som gjorde så det var överaskande gott ;P.  Imorrn om jag mår bättre ska jag träffa Anton måste komma ut jag blir galen om jag måste sitta här tills det växer mossa på mig. Det ska bli skönt att gå ut i solen jag e lik blek så jag behöver det =P.

Idag säger vi även grattis till

Ed Westwick som fyller 22 år idag !



Michael Jackson död! Fakta från aftonbladet.se

Drabbades av hjärtstillestånd i sitt hem

En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack, enligt LA Times.

Michael Jackson, 50, drabbades av hjärtstillesttånd vid lunchtid på torsdagen.

Han fördes i ambulans under hjärt-lungräddning till UCLA Medical Center i Los Angeles. Sångaren andades inte när ambulanspersonalen kom till hans hem, rapporterar The Los Angeles Times.

– När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte, säger en talesman för Los Angeles brandkår, till E Online.

"Väldigt dålig"

När han förts till sjukhus talade nöjessajten TMZ.com med Jacksons pappa, Joe Jackson.

– Han mår inte bra, bekräftade han då.

En annan familjemedlem sade att " han är i väldigt dålig form".

Jacksons mamma är på väg till sjukhuset.

SOS fick larmsamtalet från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles klockan 12.21 lokal tid.

Los Angeles-polisen och livvakter har stängt av entrén till akuten på UCLA Medical center där han vårdas, uppger OK Magazine.

Popstjärnan lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael, 12, och dottern Paris Katherine, 11, tillsammans med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe.

Jackson har även ytterligare en son, Prince Michael II som kallas för "Blanket", som föddes 2002. Vem som är modern till det barnet är okänt.

Rapporter om sjukdom

Michael Jackson har sedan länge omgärdats av sjukdomsrykten:

Tidigare i år kom rapporter om att Jackson tänkte skjuta upp konserterna i London i sommar och höst på grund av sjukdom. Jackson hade 50 konserter inplanerade i Londons O2 Arena, den första den 13 juli.

Enligt flera rapporter hade han också drabbats av hudcancer, något som dementerades.

Författaren Ian Helperin släppte förra året en biografi om popstjärnan där han påstod att han led av brist på Alpha-1 antitrypsin – en genetisk lungsjukdom som kan leda till döden.

Tidigare 2008 fotograferades han i en rullsrol – oförmögen att gå själv.


mission complete!

Alla Twilight fanns klagar på att dem inte kan få sina föräldrar att förstå hur bra dem e och hur man kan bli helt kär i edward.
Min pappa tillexempel klagar på att jag tjatar så mkt om bökerna o filmerna. Så jag har gett upp med honom.
Men guess what?...min mamma har börjat läsa o hon e oxå helt kär i Edward HAHA jag sa ju om man ger det en chans så går det inte att inte gilla dem xP.

Men ska gå nu var bara tvungen att berätta hehe =P.

CYA DONT WANNA BE YA

sara lara.

igår var jag först hos min mormor för att fixa lite grejor till fotoalbumet jag håller på med.
Sen åkte jag o sara till brommaplan o satte oss på en gräsplätt o glassade lite xP.

Senare på kvällen hämtade sara o hennes mamma upp mig o körde oss till saras pappa där vi spenderade natten.
Vi hade skit kul hittade en jättebra låt på youtube som vi sprang runt o sjöng till haha =P.
Sen gick vi o la oss o tittade på twilight det var jättekul eftersom båda två har sett den typ 300 ggr så satt vi o sa replikerna haha. Sen somnade vi båda två väldigt snabbt.

Idag var vi vid odenplan för sara skulle prata om en frisyr med hennes frisör.

Nu ska jag titta på prison break. Jag mnår jättedåligt ont  huvudet o jätte förkyld skit kul o vara sjuk på sommarlovet =/.
Men här kommer låten jag o sara hitta xP.


im back ...

I torsdags åkte jag ut till landet för att fira midsommar. Eller fira o fira vi firar inte riktigt midsommar på det sätten men aa vi åkte ut över midsommar.
Jag tog det mest lungt o tittade på när min pappa o storebror fixade våran pool o klippte gräset o så hehe =P..jag föredrar att titta.

Jag har nu hundratals myggbet o alla kliar sammtidigt..jag hatar verkligen myggor så otroligt irriterande saker.

Jag kom iallafall hem idag vid typ två tiden. Gick ut med hunden sen satt jag bara o tog det lungt =).

Imorgon ska jag träffa mamma vi ska gå runt lite i affärer o titta..inte för att jag har några pengar att handla för men det kan vara kul ändå =P. Det är ju faktiskt bara 25 dagar kvar tills jag fyller år o då får jag presenter =D=D. Sen typ en vecka efter det börjar jag jobba. Jobbar i tre veckor framtills den 14 augusti så då har jag mer en en vecka ledigt tills skolan börjar. Får massor av pengar för det så jag längtar lite hihi =P

Men nu ska jag titta på¨film tror jag sov gott.

When you can live forever, what do you live for?

Shulululu. Sitter här och tittar på vad jag ska önska mig i födelsedags present. Det är ett tag kvar men man kan ju fortfarande titta runt =P. Det är en månad kvar så inte jätte länge kvar men ett tag hehe.

Idag cyklade jag till mormor i hässelby o hem igen.  Sen senare på kvällen träffade jag Elin vi gick ut med smulan o satt o pratat om lite olika grejor.

Imorgon ska jag o sara lara åka o lämna in lite bilder som vi ska framkalla =D. Hon kommer till mig mellan 11.00 och 11.43 så jag måste vara uppe till 11 i alla fall xP.

Igår träffade jag också Elin vi gick runt i vällingby sen skulle hon till doktorn så vi åkte hem.

 

Nu ska jag gå o lägga mig C ’ Y don´t wanna be ya.


Bryan Greenberg

 

 

It's the biggest storm in years they say.
Couldn't take a plane so I hopped a train
I'd like to stay, in a stormy winters day
so I'll come back to you someday

As the states rolled by
its all so clear
I'm everywhere but never right here
It's always the same
constant change.
But I'll come back to you someday

I drive all night just to see your face
The way you touch the way you taste
Even if only for a day
I'll come back to you someday

I speak the truth its all i know
As your tears fall to the snow
and we both know
That tonight I can't say that I'll come back to you someday

So close so far
so long the world
spin me away

So close so far
so long the world
spin me away


misshandlad med en godis spade.

Amanda o Linda kom inte i fredagskväll för dem skulle åka färja Linda fyllde år i onsdas så hennes mamma skulle fira henne.
Men det gjorde inget istället träffade jag sara och adde. Vi åkte med Addes bil. Först till ängbybadet för att gå runt där lite sen åkte vi till citygross för att handla godis och sara löpte amok...
Ni vet såna där spadar man plockar godis med? mm en sån började hon slå mig med det kanske låter mesigt men det gjorde faktist ont xP.
Sen åkte vi hem till mig o tittade på heartbreak hotel.

Idag träffade jag sara igen för att åka en vända till stan. Vi lallade runt lite i gallerian. Jag köpte inget eftersom jag är helt pank fram tills att sista studiebidraget för sommar kommer. Men sara fick med sig ett par skor och en bok.

Jag var hemma vid typ 17 då åt jag och sen tittade jag på twilight för 1.000.000 gången typ =P...den blir inte tråkig.
Jag har precis sett babel på fyran helt okej film men nu ska jag sova GOD NATT

Sara slår mig med en godis spade men jag älskar henne ändå xP. " What if im not the hero? What if im the bad guy?"


Skolavslutning.

Idag var det skolavslutning. Hade den i kungsholmenskyrka lyssnade lite på en präst sjöng och några diplom delades ut. Sen skulle alla få en varsin ros och eftersom vi typ bara e 100 elever gick det rätt snabbt =P.

Sen åkte jag Linda och Amanda till blackeberg för att hämta pengar av min pappa eller jag skulle hämta pengar för vi hade tänkt att grilla idag. Men om man tittar ut genom fönstret så ser det inte så positivt ut men något ska vi göra tror jag iallfall.

Nu ska jag lyssna lite på musik sen måste jag fixa lite grejor innan jag går ut C ' Y.

have you ever wondered what marks our time here? if one life can really make an impact one the world...or if the choices we makes matter? I belive they do. And i belive that one man can change many lives. For better or worse.


090610

Idag säger vi först o främst grattis till Linda som fyller 17 år idag GRATTIS.

Idag har det varit en slappa dag jag orkade inte gå till skolan så jag stannade hemma o sov istället xP.

Jag tittade på greys anatomy nu på kvällen sista avsnittet för säsongen så nu e jag lite deppig. Det var fett spännande oxå två jätteviktiga personer håller på att dö!. Det var jättesorgligt =(.  Jag hoppas dem överlever men det får jag inte reda på förens i höst =/.

Aja nu ska jag sova natti natti.

O grattis till denna tjej igen =D

GRÖNA LUND!

Hejsan. Igår var det en väldigt händelse rik dag. Jag och Amanda skulle fira Linda på gröna lund. Hon trodde vi skulle på kolmården xP.

Det började men att vi mötte vid halv elva typ vid T-centralen då fick Linda ögonbindel och musik i öronen. Sen så började vi gå mot tunnelbanan. Vi åkte till slussen för att ta djurgårdsfärjan över. På den lilla biten från TC till slussen så spottade Linda på en kille blåste rök i människors ansikten o ramlade ett antal gånger eftersom hon inte kunde höra eller se.

När vi åkte båt blev det jättehöga vågor och det stänkte upp vatten över oss. Det var då Linda visste att vi inte var på väg till kolmården men hon visste fortfarande inte vad vi skulle göra.

När vi kom fram och hade betalat allt så gick vi raka vägen till blå tåget. Linda åker allt förutom det HAHA xP.
När vi stod i kö fattade hon vart vi var någonstans hon fick panik och började hålla i oss jättehårt för att om hon skulle åka något läskigt skulle vi också det. Det slutade med att jag fick åka med henne i en vagn och hon blundade och skrek hela tiden. Jag skrattade så jag grät när vi  hade åkt klart.

Resten av dan var jätterolig vi sprang runt här och där. Linda och Amanda bestämmde sig för att åka den nya bergodalbanan insane haha det ångrade dem sen kan jag säga. Amanda grät nästan xP.

Sen spelade vi massor av spel. Linda slösade bort 150 spänn på samma spel bara för att det var en snygg kille som jobbade där ^^.

Jag kom hem runt elva somnade nästan direkt var sjukt trött efter en lång dag på grönan.



OVER AND OUT

090605

HALLOJSAN. Ett tag sen jag skrev men men så kan det bli.
Jag har inte haft så mkt att skriva om det e väll därför. Men igår så träffade jag Malin o Johan vi drog in till stan åt glass o tittade på studenterna som firade =P.

Idag träffade jag Elin hon fick sin present som hon har väntat på i mer än en månad men nu fick hon den =P.
Vi gick runt lite i vällingby sen drog vi hem till mig o gjorde ingenting egentligen.

Imorgon ska jag o Amanda fira Linda. Linda tror vi ska till kolmården. Det ska vi ju inte säger inte vad vi ska göra än så jag inte avslöjar överaskningen men det kommer bli kul xP.

Sen på söndag kommer jag nog bara sova =P. Men nu ska jag äta
  C ´ Y

ELIN <3<3

RSS 2.0