Ray Ban

Im in love!!!
Inköpta idag !<3<3


Ya dude

Är stört dålig på att prioritera skulle ha tvättat idag men vart att träffa Jimmy istället :P jobbade ju oxå 15-22:15 , sen imorgon ska jag träffa Linda sen direkt till jobbet 16-22:15 , så får bli att tvätta städa och packa på torsdag innan jag jobbar 16-22:15 även då xD, Jimmy kommer oxå på torsdag.
På fredag ska vi äta lunch med Mamma,Mormor,Felix och Veronica :P
Åker hem till Jimmy efter det eftersom hans mamma kör oss till Arlanda på Lördag morgon ! Kommer bli så najs!!!!!!


Life sucks sometimes!

Varit så mkt nu ett tag så jag har inte orkat uppdatera något.

Allt känns upp och ner ska försöka vända det rätt ;).

Förra helgen var jag ju i GBG :) hälsade på Felix och Veronica. Hade jättekul , på fredagen låg vi bara å tittade på film, lördagen hjälpte jag dem att flytta till ett hus dem ska hyra. Jättefint! Precis vid vattnet. Sen på kvällen var det utgång!
Söndagen var seg åkte därifrån vid 18 å var inte hemma förrän 24 , kändes jättekonstigt att komma hem till en tom lägenhet , sova själv utan smula. För första gången . Har sovit hos Jimmy den senaste tiden just för att jag inte velat vara hemma känns jobbigt, börjar kännas bättre.

Idag var jag å hälsade på pappa på sjukhuset. Han opererades i onsdags så nu ska han ligga inne i 3 veckor. Min stora starka pappa starkast i världen , aldrig sett honom så här svag.


Nu har jag jobbat sen i fredags å ska jobba till torsdag, sen drar jag till Egypten på lördag!! Blir där i 2 veckor ;)


People come and goes

Människor sviker när man behöver dem som mest , det är i dem svåra tiderna man märker vem ens riktiga vänner är


Smulan <3

Vila i frid mattes älskling , bästa och finaste hunden i hela världen! Haft 10 underbara år med dig och vi kommer ses igen det vet jag !<3<3


What?!

Hejsan hoppsan!

Varit jobb hela helgen. Lördags var det 10-19 men sen vart det ett par cider med några jobbar kompisar :)

Igår jobbade jag 16-22. Känner mig jätte trött å vill bara vara ledig nu men jag jobbar bara idag och imorgon sen så e jag ledig resten av veckan ;). Så på fredag åker jag till Göteborg!!!!:D ska bli så stört kul bo hos bror min :):)

Nu ska jag göra lite frukost cya !


QX-galan

Dålig uppdatering som vanligt men det får ni leva med ;), snabb uppdatering lördagen firade vi Jimmy eftersom han fyllde år på måndagen 6/2 då jobbade jag så firade honom innan

Jobbat den här veckan fram till igår då Jimmy och jag var på bio, såg en gång i Phuket faktiskt riktigt rolig!
Idag mös vi bara på dagen.
Sen åkte jag till brommaplan för att hämta en tårta till pappa eftersom han fyller år idag!!!<3<3 var där några timmar
Nu tittar jag på qx galan bara måste älska det!!


Beslut...

Det värsta med att man har blivit äldre är att man måste ta en massa beslut en del är lätta men jag har nu tagit ett beslut som kommer vara väldigt svårt att genomföra .

Datumet och allt är bestämt så nu gäller det bara att vänja sig vid tanken vilket jag iof aldrig kommer Lyckas göra men jag måste på något sätt lära mig att leva med det. Mitt beslut och jag har tagit det så nu måste jag även genomföra det ...


RSS 2.0