Ullared

Heeeeej! Lördagen började rätt dåligt eftersom det var många som hörde av sig att dem inte kunde komma på festen , och det som var jobbigast var att Jimmy blev sjuk så han kunde inte heller komma :/ Men kvällen vart lyckad åt god mat och drack gott i lokalen. Sen vid 10 så drog vi vidare till Göta källare. Var hemma vid typ 4 alldeles lagom ;) Söndagen var en väldigt lugn dag :P I måndags åkte jag å Linda till Ullared :D lite spontant så där så det vart en hel dag :) Igår kom Jimmy hit käkade lite middag, han åkte till jobbet imorse så nu vet jag inte vad jag ska göra idag faktiskt :P Får se vad som händer ;)


20!!!

Nu är man äntligen 20! Så najs ;). Jag fyllde år i måndags, den dagen vaknade jag till att Jimmy hade varit ute och köpt frukost och blommor till mig <3 Vi vart sedan upphämtade av pappa, åkte till city grisa och handlade sen självklart systemet ;). Väl hemma hos pappa var det bara börja baka tårta :P. På eftermiddagen kom mormor, Jenny , Mårten , tindra och Liam. Åt tårta grillade och öppnade presenter ;). Av mormor fick jag en skit cool vodka flaska som var formad som en dödskalle :P, av hanne fick jag jättefina smycken och Jenny och Mårten hade köpt ett design vin av Christian audigier ;) och av dem fick jag även ett fodral till presenten jag fick av Pappa och Felix ! Och av dem fick jag en IPad!!!!!:D:D! Sen i onsdags var jag och Jimmy på kryssning det var hans present till mig <3 vi hade jätte mysigt och skit kul så igår var vi lagom sega ;) idag ska jag till Jenny sen ska Fanny fixa håret på mig eftersom det är min 20-års fest imorgon !!!:D


Blogg app funkar igen!

Anledning till att jag inte bloggat är att appen inte fungerat så icke mitt fel, men funkar den igen ;) Och helt ärligt har jag inte mycket att säga men kommer att ha det i nästa vecka för vet ni?! Jag fyller år på måndag!! Det e bara 2 dagar kvar ;) Haha så uppdaterar nästa vecka om födelsedagsfirandet å alla presenter ;)


Blogg app funkar ej!

Ååå så irri blogg appen funkar inte! Knas ! 
 
I alla fall personalfesten var grym!
Började med lunch och en drink hos Emelie med Julia jätte trevligt sen mötte vi Malin vid Bromma plan åkte hem till mig och drack ett par drinkar till. Felix körde oss till viksjö där vi skulle vara . Kvällen var underbar avslutades på Berns .
Inte hänt så mycket annat faktiskt denna helg blir en riktig slappar helg !

RSS 2.0