Proud to be a superstar!

Shulivipen. Måste bara börja med att säga att jag blir stolt varje gång jag öppnar min garderobs dörr ^^ haha ärligt värsta stoltheten!

Var ledig från skolan idag så var hemma hos Linda på Lunch , satt och åt på hennes balkong. Amanda var där oxå så det var naaajs ;).
Alla 3 åkte sen till liljeholmen , jag sprang runt och letade efter gröna leggins och ett par vingar hittade leggings men inga vingar, måste ju ha det till min skiva...som e på onsdag! shit bara en vecka kvar...
Hoppas jag lyckas få tag på några -_- buttricks har bara ängla vingar typ och det e inte såna jag ska ha, men jag ska åka in till stan å titta imorrn eller något.

Nu ska jag sova börjar 9.30 imorrn med restaurang så det gäller att vara pigg och alert! natti natti


friends , lovers or nothing

Att hitta på något när papppa inte var hemma var inte såå svårt ;).

I fredags jobbade jag till 16 sen vid 18 typ så åkte jag med en kompis och hans familj till fridays för att fira hans kusin som fyllde 18, åt gott å grejer :P.

Sov sen när jag kom hem eftersom jag skulle börja 9 på lördagen.
Jobbade till 14 sen åkte jag en snabbis till mor min och åt en glass med henne.

I lördags kväll var det dags för utgång med Linda. Hon drog hem typ efter tolv någon gång så då åkte jag vidare in till friday´s där Alex och hans kusin å hennes kompis var , när jag kom dit så fick jag inte komma in för det var 20 års gräns! och då vill jag bara påpeka att Alex e 17..men eftersom dem hade kommit dit när restaurangen var öppen så fick dem vara där, men Alex kom ut i alla fall så gick vi en promenad i Humlegården medans hans kusin å kompis drack upp sina drinkar ^^

Var väll hemma vid 2 eller något lite efter kanske , så tänkte att jag skulle sova väldigt länge men det gick som det gick vaknade 9 å var jättepigg , gick ut med hunden sen tvingade jag mig själv att sova en timma till.

Har även vilat lite nu på eftermiddagen ^^, men det har jag varit värd eftersom jag har fixat min garderob, det tog 2 och ½ timma ! Bilderna här nedanför beskriver skillnaden!


all your problems are far far away...

Pappa åker till Landet på fredag så helgen blir ensam hemma, börjar fundera lite nu visst skönt, men va fan ska jag hitta på då :/ Hehe kom på de nu lixom ^^

Men men. Träffade Linda idag var hemma hos henne sen åkte vi till hennes killes jobb för att fixa ett par grejer med hennes pappas bil. Sen körde hon hem mig snäll som hon e (a)

Nu på kvällen har jag å pappa varit och handlat så får vi se vad som händer senare har inte så mkt mer att berätta just nu faktiskt ^^


Oops i did it again!

Shulivipen!

Underbart väder vi har fått i vårat avlånga land nu tycker jag!, igår eller i förrgår beror på hur man ser det i måndags i alla fall ^^ kom Amanda hit, vi hade en lunch dejt på min balkong ;). Det tog ca 10 min i solen sen var mina fräknar framme...
När vi hade ätit åkte vi hem till min moder för att hämta en cykel jag skulle få av henne :).
Sen på kvällen jobbade jag.

Jobbade idag (igår) oxå 17-22.15, lite små segt men det e pengar.

Imorrn (idag) därimot e jag ledig ! och jag har hela dagen full bokad. Ska gå upp tidigt och tidigt för mig e typ 9..ska städa och fixa lite här hemma sen bär det av till Linda för en mysig dejt på hennes balkong ^^. sen på kvällen har jag bestämmt mig för att fixa min garderob, ska försöka fixa bilder så ni får se varför min garderob behöver fixas ^^, just nu e hela mitt rum min garderob xD.

Jobbar hela påskhelgen, gör iof inte så mkt eftersom bror min ska till Göteborg och min pappa kanske drar ut till Landet vilket vi hoppas på! ååå va skönt det skulle vara att vara ensam en hel helg ( bortsett från vovven ;D ) så håll tummarna för det nu! ^^
Nu måste jag sova natti natti!




i´m in love with a fairytale...

Nu va det ett litet tag sen men men kan inte uppdatera hela tiden.

Ja vad har hänt...inte mkt faktiskt. Igår var jag ute med Linda vi tog några öl och cider sen var jag hemma rätt tidigt faktiskt.

Var och tränade imorse så var vid gymmet redan vid 10 stolt! (a)
Sen träffade jag Ludde i vällingby och fixade några skolgrejer och så åt vi lunch. Promenerade därifrån hem till mamma , det var närmre än jag trodde hehe ^^

Nu ikväll  har jag övningskört med pappa, och det gick Awsome!!!^^ Så nu e jag i full gång med det!

Nu blir det Big Brother TTYL


Jag skrattar idag , kanske gråter jag sen

Jag kan verkligem inte förstå att det redan är den 10 april, helt stört att tiden går så fort!

Jag tar studenten om mindre än 2 månader och om 3 månader blir jag 19. Stööört.

Skönt väder idag. Träffade Julia i Alvik då vi satt på hennes syrras altan å myste i vårsolen, kom hem för ett par timmar sen.
Ska titta på big brother idag såklart sen tänkte jag även titta på Harry potter xD. Tänkte börja om från början å se alla filmer igen.
Kan inte fatta att det snart är slut på den historian . sista filmen kommer nu i sommar lixom , man har ju typ vuxit upp med dem där filmerna och böckerna! längtar tills den kommer såklart ^^ men man vet ju hur det kommer sluta eftersom man har läst böckerna men ska blir kul och se hur dem har gjort filmen, det är så mkt viktigt dem måste få med ju!

Längtar  ni lika mkt som jag? :P


Hur många lingon finns det i världen.

Kom precis hem från att ha varit på bio med Elin inne i stan vi såg Hur många lingon finns det i världen. Det var en otroligt bra film! Någon jag kommer se fler gånger!

Sen åkte vi hem direkt efter och nu tänkte jag faktist sova ^^

En otroligt bra bit i filmen var att Oskar linnros låt från och med du var med väldigt ofta ;)


One step forward, One step back

Hejsan hoppsan!

Var ju skiva i onsdags, jobbade först till 19 sen var det bara gå hem , ut med hunden och sen fixa sig för jag skulle ju vara rockare, det vart bra faktiskt ^^.
Sen mötte jag upp Linda vid frid typ halv nio, gick till cashbar där vi mötte upp Trulli, Ludde och Martin. Satt där till 21:50 då vi började åka in mot skivan som var vid skyddsrummet, slussen.

Dansade och hade as kul. Var hemma vid typ 3 så inte jättesent ( tidigt?) utan väldigt lagom.

Började 14 i skolan på torsdagen eftersom vi skulle ha kvällsservering och då hade jag hunnit bli människa igen ^^.

Idag hade jag bara en lektion, historia då vi hade redovisning, och vi var den ända gruppen som kunde redovisa idag så vi får ledigt nästa fredag :D awsome!

Jobbade 17-22 också så nu har jag bara chillat galet ;).

Nej måste sova natti natti!


Öl, sprit och rock ´n´ roll!

Shulivipen, har inte orkat uppdaterat här riktigt.

I lördags var det ju skiva, kom hem till Linda där vi åt middag och fixade oss i ordning. Vi kom iväg vid 22 ungefär och fick skjuts till slussen där skivan skulle vara. Det var tur att vi förade mkt hos Linda för priserna i baren var pinsamma!
Vi var inte där speciellt länge, kanske hann vara där 2 timmar innan vi hamnade i bråk och allt blev kaos så vi lämnade stället illa kvickt lika bra det för det sög!

Blev hämtade av en kompis och han körde oss till Linda.

Söndagen kom och jag åkte hem rätt tidigt för att gå ut med Hunden. Började även jobba 16.15 och då var man rätt seg kan jag säga!

Imorrn e det dags för en ny skiva och hoppas på det bästa, denna gång följer kamera med igen men eftersom jag inte tog några i lördags får jag göra det imorrn istället xD.
Imorrn e temat "jag kom precis ifrån..." jag ska komma ifrån rockkonserten det kommer bli bra hoppas vi.
Jag jobbar 16-19 imorrn oxå så efter det blir det hem gå ut med hunden och göra sig i ordning, ska mötta upp Ludde ( som ska vara dragqueen!) kl 20 vid b-plan ska in till frid för att föra lite innan ^^

Skriver mer någon annan dag och berättar hur det var ! ♥


Pengar gör ingen lycklig, men jag gråter hellre i en Jaguar än i en buss...

Fick min studentmöss å grejer idag :D!! det e awsome!
När jag kom till skolan idag märkte jag att vi hade eget arbete fail på den, så jag åkte hem till Linda och drack kaffe ^^ sen bar det hemmåt för att åka till kista med Veronica.

Vi gick runt å shoppade lite, hittade en kofta och örhängen :).
Ikväll blir det bara slappar kväll för jag jobbar 11-16 imorrn så det blir att gå upp rätt tidigt imorrn.

Sen ska jag hem till LInda för att äta middag och föra innan vi åker iväg till skivan :)

Nu ska jag spela tv-spel TTYL


RSS 2.0