281009

Den här veckan har jag sett två riktigt sjuka filmer måste jag säga.

Först igår såg jag donnie darko hos alex. Den var bra samtidigt som jag fattade nada vissa grejer kom lixom eftersom men jag fatttade verklgen inte först xP jag har fortfarande inte fattat hela fimen men det kommer väl snart tror jag xP.

Sen ikväll så åkte jag hem till sara o vi såg the uninvited vilket oxå va en bra men lite konstig film. Man blev helt snurrig i huvudet av den en grej som man trodde hände händer egentligen inte för hon inbillar sig  bara. Nej den var inget för mig =P

Imorrn blir det föörst ännu mer film hos alex haha =P. Sen jobbar jag mellan 17-20.30

Nu ska jag sova så. Good night sleep tight dont let the bed bugs bite xD

bara för att

Måste ju visa min fina frilla för dagen oxå ju. Orkade inte platta borsta eller något idag xP



251009

Hejsan svejsan. Igår var jag o bowlade med några som jobbar på konsum. Bowlinghallen ligger vid fridhemsplan.
Jag måste bara säga att jag hade jättekul men nu e det bevisat jag suger på bowling xP. Asså jag var pinsammt dålig =P. Alla andra var typ jättebra.

Idag såg jag på hammarby - aik på tv asså. O aik vann ofc xD. Kenny pavey kommer in och avgtör matchen <3.

Just nu e jag hos alex vi sitter några här o tittar på film. Vi har precis sätt filmen seven och nu sitter vi o tittar på love actually.

Jag ska snart gå hem hade jag tänkt jag sitter här o håller på o somna hehe =P.

Men ska vara lite social nu. CYA



oj oj oj då.

Nu var det nästan en vecka sen jag uppdaterade bloggen sorry för det men här kommer massor av saker som har hänt den senaste veckan.

I fredags var alex anton och sara hos mig vi tittade lite på film sen gick jag o la mig eftersom jag skulle jobba =p.
Jobbade hela lördagen typ 10-19.

På söndagen åkte jag o mamma viking cinderella =D. hennes stora idoler var där o spela ohlsson brothers. Hennes idoler asså inte mina. Vi kom hem vid typ fyra på måndagen jag var helt slut så jag åkte hem o sov typ xP.

Inte mycket mer har hänt fram tills idag. Min pappa kom o hämtade mig hemma vi skulle åka o handla o då kommer han i en bil jag inte känner igen...då har han köpt en bil.
En mercedes. =) fin va den den var begagnad men jättefin =). Så nu har vi två billar eftersom felix ska ta körkort om ett tag så har han en bil att köra sen.,

Snart ska jag sova för ska upp tidigt o jobba i restaurangen imorrn.



Restaurangen.

Tjolahoppsan.

Jobbade i restaurangen idag jag var en av soucheferna vi var två det var kul o bossa över alla andra =P.

Pappa o felix åkte till landet idag  på dan så jag e ensamm hemma just nu vilket e väldigt skönt. Dem tog även med smulan så jag slipper tänka på att gå ut med henne ...
Jag jobbar även imorgon mellan 10-19 så det kommet vara en skit lång dag. 9 timmar! har jobbat 5 timmar som mest där nere typ.

Snart så kommer sara hit eller jag ska möta henne nere i brommaplan. Vi och två till ska vara här o titta på film.
Nyckeln till frihet bland annat sen vet jag inte vi får se =P.

Men nu ska jag sätta igång o städa lite tror jag Cya

Btw min köks lärare har gått runt o sjungt den här låten typ hela dan så nu gör jag oxå det :@ skit irriterande:P


091013

Det känns som om jag alltid e uppe försent. Jag kommer vara jättetrött imorrn.

Igår va jag ju iallafall o slingade håret. Jag ska försöka fixa en bra bild på de men måste låna brors kamera då min webbcamera inte så bra =P.

I helgen så ska vi tydligen åka till landet för att vinter städa=/...men så ringde min mobil och jag ska nu jobba både lördag och fredag så jag missar vinter städninge..vilken osis xP. Så pappa o felix får åka ut själva=P.

Imorn ska vi till vin och sprit museet med klassen skönt att inte bara sitta i klassrummet hela tiden. Vi läser ju om säker alkohol hantering så vi ska dit i och med det.

Nej men nu måste jag sova håller på att slockna här. God natt



091013

Det känns som om jag alltid e uppe försent. Jag kommer vara jättetrött imorrn.

Igår va jag ju iallafall o slingade håret. Jag ska försöka fixa en bra bild på de men måste låna brors kamera då min webbcamera inte så bra =P.

I helgen så ska vi tydligen åka till landet för att vinter städa=/...men så ringde min mobil och jag ska nu jobba både lördag och fredag så jag missar vinter städninge..vilken osis xP. Så pappa o felix får åka ut själva=P.

Imorn ska vi till vin och sprit museet med klassen skönt att inte bara sitta i klassrummet hela tiden. Vi läser ju om säker alkohol hantering så vi ska dit i och med det.

Nej men nu måste jag sova håller på att slockna här. God natt


michael jacksons nya låt. this is it...


Flickan som lekte med elden.

Hejsan.

Träffade mor min idag. Vi gick runt i lite olika affärer hon köpte en jacka för 800 spänn! och hon klagar på att jag slösar bort mina pengar på skor...vilket jag inte gör jag köper inte skor jätteofta dem kanske kostar lite när jag väl gör det men endå xP.

Vi gick även o käkade sen var det bio som gällde. Vi såg flickan som lekte med elden Vilket båda två hade höga förväntningar på och filmen levde upp till dem =D. Jag rekomenderar den verkligen den var jättebra.

Sen far de hemmåt. Felix gjorde bullar o varm choklad o vem kan motstå det =P...så vi åt det medans vi tittade lite på wallander. Nu ska jag egentligen sova vilket jag alltid säger och aldrig gör det förrens efter några timmar men nu menar jag det =P. Imorrn ska jag slinga håret så vi får se hur det blir. Måste ju testa lite ibland.

God natt ♥


091010

Jag somnade typ aldrig igår jag fattar inte varför. Istället fick jag något jävla ryck så jag började plugga jag hade tre uppgifter att göra som jag låg lite efter med så jag gjorde alla tre haha xP. Jag fick bara ett ryck men det var ju iof bra för nu ligger jag inte efter längre =P.

I dag på dagen så träffade jag mamma en snabbis vi var bara o tog en fika sen vandrade jag hemmåt igen.

Just nu sitter jag hos en kompis vi väntar på att en människa ska komma sen ska vi spela rock band =D. Jag kommmer äga alla ...not jag suger på det men det e roligt ändå =P.

Nu ska jag vara lite social shululululu.



Zzzz

Nu e jag rätt trött. Jag har varit trött länge men ändå e jag uppe vilket e väldigt smart =P.

Idag var jag i restaurangen jobbade i serveringen idag. Vilket var kul men väldiigt stressigt i och med att jag fick rätt många bord så alla fick du springa runt o hjälpa mig xP. Men det gick bra ändå.

Sen var det bara skynda sig hem för att hinna käka. Sen gå ner konsum skulle börja jobba 17 så hade lite stressigt där ett tag. Fick praktist taget sitta i kassan hela tiden från 17 till 20 men det e bara bra för då lär jag mig ju :).
Men jag slutade inte förrens 21 så mellan 20 och 21 skulle jag räkna två kassor. Vilket i vanliga fall kanske ska ta en 30-40 minuter inte mer än så iallafall för mig tog det cirka 60 minuter + att jag gjorde fel. Jag glömde räkna med vissa pengar och dem andra hade jag redan lagt ner i kassaskåpet o det går lixom inte att öppna så jag fick lägga ner dem i en egen liten påse o skriva en liten förklaring hoppas bara inte chefen blir allt för sur när han kontroll räknar =P.

Sen var det bara vandra hemmåt mer orkar man inte efter en sån här dag kan jag meddela. Jag borde egentligen sova men känner inte riktigt för det även fast jag e jättetrött ja jag vet lite mongo kanske men aja får se när jag sommnar. God natt =)



Utflykt.

Idag hade jag o Linda värsta utflykten =P. Hon skulle köpa en ny kamera på nya elgiganten som har öppnat i barkaby den kostade bara 700 eller bara bara men billigare än vanliga fall.

Så vi åkte från skolan vid typ 12 eller något. Skulle vi ta pendeln från tc men då var det något stopp i trafiken så vi pratade med en människa där o han sa att man var tvungen att ta massa bussar o skit o det skulle ta mer än en timma. Men pendeln funkade i spånga så då kommer smartaste människan jag asså xP med en bättre ide. Så vi åkte till brommaplan sen tog vi bussen därifrån till spånga sen pendeln till barkaby o sen buss igen. Det tog inte lika lång tid som den andra vägen hade tagit iallafall =P.

När vi var där köpte hon kameran en rosa jag var oxå sugen men lite onödigt har ändå två stycken här hemma hehe.

O sen åkte vi tillbax samma väg. Så vi hade våran egna lilla utflykt =P.

Snart ska jag ut med hunden sen käka sen e det jobbet som gäller. Inte jättetaggad  men det e pengar iallafall.

det var min dag det. mycket givande xP




Tyler <3


Sunny side up.

Jag måste börja med och skriva av mig om idol. Alla kanske inte följer det men jag såg iallafall reprisen på datorn idag eftersom jag jobbade igår när det var. Och jag fattar verkligen inte hur Camilla kunde gå vidare och jon åkte ut! Snacka om att svenska folket inte kan musik!.

Aja iallafall Jag jobbade idag oxå mellan 11-16 satt i kassan hela tiden vilket var bra för jag måste lära mig hur man gör. Idag har jag faktist lärt mig lite nya grejor så det e bra =P.

Jag e fortfarande sjuk så jag var inte i skolan i går men jag åkte dit på eftermiddagen ändå för att göra ett prov vilket gick helt okej faktist.
Jag sitter här o knapprar alvedon men jag blir verkligen aldrig frisk så fort man känner att man har blivit bättre och går till skolan så blir det direkt likadant som de var innan.

Nu ska jag snart äta. Pappa ska åka o handla kina mat eller indiskt vi har inte enats om det allihopa ännu så vi får se =P.

CYA

RSS 2.0