good night sleep tight don´t let the bed bugs bite

Det är så här det blir när man e sjuk, man ligger och hostar hela natten och kan inte somna! är jättetrött och vill sova. Jag somnar sen vaknar jag en kvart senare i världens hostattack.
Och jo jag har host medicin en stark en också som jag har fått utskriver av läkaren men hur bra funkar den lixom? not so good...Och dricker jag för mkt av den blir man ju typ helt groggy och så roligt ska vi inte ha det!

Ska försöka sova igen nu vill inte sova bort hela dagen ;) god natt för andra gången


my heart is taking over..

Jättetrött på att vara sjuk nu, har gått typ vadå två veckor eller något stört jobbigt , va hemma från praktiken idag och blir det imorrn oxå , sen på torsdag e det sista dagen så då får jag lov att gå dit. Dem kan ju inte gilla mig så länge jag varit borta, men jag menar jag har varit sjuk och vill dem inte tro mig så får det vara så.

Har egentligen inte så mkt att säga. På lördag blir det den allra första studentskiva, det kan vara värt att nämna denna gång e det Julias klass på globen som har skivan. Kommer äga rum på skyddsrummet temat e "P" jag skulle först vara pirat men jag ångrade mig så jag ska ha temat pyjamaspart istället. Ska ha min onepiece och en sån där man sätter för ögonen när man sover och en kudde under armen ;) awsome!

Nu ska jag sova natti natti.



Man skadar inte den man älskar, vilket du faktiskt säger att du gör.

Trött Michaela som skriver här kan jag berätta!

Jobbat 10-19 idag rätt segt , och det blir ju inte bättre av att det var så fint väder ute så ska man behöva vara inne hela dagen...

Nu i kväll har jag bara softat galet ;) ätit lite indiskmat yummi!

Imorrn ska jag till Hanne-Panne i viksjö för att fira Jenny som också kommer dit med resten av söderkisarna.
Kommer kanske träffa mamma imorrn en snabbis också, hon har blivit sjuk så får se om de blir något med det.

Nu ska jag faktiskt sova är galet trött och vill inte sova allt för länge imorrn, får alltid en sån ångest när man vaknar och så e klockan 12 lixom , skulle man hunnit göra stört mkt saker istället för att sova ^^, men inatt ställer man fram klockan en timma Sommartid! Våren e här!


Update från mobilen

Skriver på mobilen nu så ni vet varför det inte är någon stycke indelning hehe :P. Var inne i stan idag efter skolan och letade efter massa grejor tills studentskivan som vi har i maj. Ett tag kvar men gäller att vara ute i god tid ;) temat e fucked up fairytale och jag ska vara tingeling som emo hehe ^^ jag ska en svart klänning och gröna leggins ska även tupera håret, sprang runt och letade efter ett par vingar vill ha gröna men det fanns inte att köpa separat utan då var man tvungen att köpa ett helt tingeling sett och det ville jag ju inte :P. Men så då har jag bestämmt att jag ska göra det själv. Köpte ståltråd idag och hittade det perfekta tyget (som var grönt) sen hittade jag lite små gröna fjärilar och lite smått och gott som jag ska pimpa upp vingarna med xD. Efter stan var det hem lämna väskan SEn dir till jobbet, jobbade till 21. Imorrn jobbar jag 10-19 så det blir en lång dag, efter det får vi se vad som händer . På söndag ska vi fira Jenny som fyllde år igår oxå. Nu blir det sova sängen PUSS OCH KRAM SKUMBANAN!

cross the water and cross the land

Update: Fortfarande sjuk...snart gått en vecka och jag blir inte frisk, detta e askul.

Var hos läkaren idag i alla fall för att se om jag hade fått halsfluss eller något liknande. Det hade jag inte , utan det svaret jag fick var att jag skulle äta alvedon så febern skulle försvinna och halstabletter för halsen. Det svaret betalade jag 150 kr för, va det värt det?...nej inte riktigt kanske. Visst skönt att jag inte e sjuk men å andra sidan hade det varit skönt att typ få pencilin eller något så att skiten försvinner!

Blir hemma imorrn oxå sen får vi se hur jag mår på onsdag om jag stannar hemma då också, Ska även jobba på onsdag så det hade varit skönt att bli frisk ...

Nu tittar jag på Glee som e en av dem bästa medicinerna som finns ;) Natti natti


they fly up in the open air

I dag e en sån där dag då man bara känner sig glad. Vädret har något med det att göra tror jag ^^. Jag e dock fortfarande sjuk men jag kan njuta av vädret från våran balkong :P.

Idag blir det som söndagar ska vara titta film, spela tv-spel och titta på big brother ^^ det ända som fattas är min one piece som e i göteborg just nu, tycker inte den ska vara där men den kommer hem imorrn :P.

Nu ska jag gå cya later alligator!


You would not belive your eyes

Är fortfarande sjuk, känner mig inte alls något bättre fått feber igen och fortfarande jätteont i halsen. Om det inte blir bättre tills imorrn blir det åka till sjukhuset å träffa farbror doktorn ^^ något måste jag få så det blir bättre.
Nu ska jag sätta på en film å sedan sova så jag får bli frisk. Natti Natti

This is it , this time i know it´s the real thing

E fortfarande sjuk, hostat hela natten.
Var i skolan idag i alla fall för att göra ett muntligt prov i historia som gick helt okej. Efter det åkte jag till liljeholmen för att möta julia , skulle köpa en biljett till hennes studenskiva som e nu 2 April. Temat e något på P vet inte vad jag ska vara för något =/ kommer nog på något.
Skulle egentligen jobba imorrn och söndag kväll men jag ringde och sjukanmälde mig , måste bli frisk så här kan jag inte ha de.
Detta underbara väder gör ju inte det hela bättre eller precis ..det räcker ju med snö nu!
Denna helg ska jag bara sova och bli frisk !
Höres senare!

if you want one you gonna want two then you just can´t stop.

Väldigt dumt att gå till praktiken och sen jobba igår asså. Mådde dåligt på morgonen men det känns ju alltid värst på morgonen så jag gick i alla fall. Proppade i mig två alvedon och gick.

Väl där var jag jättehostig och seg, men jag kämpade på.

När jag kom till jobbet var jag jättehes och hade ont i halsen.
När jag väl kom hem så proppade jag i mig ett par alvedon till tog lite hostmedicin halstabletter och gick å la mig. Imorrse vaknade jag av att jag inte kunde prata och det var ju en väldigt trevlig känsla (y)

Idag har jag drukigt typ 5 koppar te men det hjälper ju inte, kan prata nu i alla fall men det gör ont när jag gör det så jag försöker låta bli även fast det e svårt för mig ^^

Nu ska jag sova lite tänkte jag. TTYL

i see the birds fly high

Men å jag som hade varit så duktig med att uppdatera här! men men nu kommer det lite update i alla fall ^^

Jag e sjuk kan jag börja med att berätta ont i huvudet jätteont i halsen och hostar. Men jag kämpar på med praktiken i alla fall , ligger inte på lat sidan här inte.

Imorrn börjar jag 9 vet inte när jag slutar men jag börjar jobba 17 på konsum så jag hinner inte ens hem :/. Så kommer kämpa på från 9-22.15 guld stjärna till mig!

Nu börjar allt i plugget rulla in oxå så har jättemycket där , och nu i april börjar alla studentskivor man ska gå på, den första e 2 April sen kommer det rulla på bra där oxå :P

Nej nu ska jag gå och lägga mig , mår piss! Natti Natti


When you call my name it´s like a little prayer

" kan inte förstå människor ibland. Ord sårar och såren blir djupa, det räcker inte alltid med ett förlåt...
Den här gången tror jag att jag har fått nog, nu ska jag bara hitta mitt mod sen ska jag ta tag i mitt liv och det första jag ska göra är att säga hej då till dig.
Jag stannar bara kvar på samma ställe och jag har kommit till en punkt i mitt liv där jag måste röra mig framåt annars kommer jag alltid vara kvar i den mörka hålla som jag har varit i ett tag nu"


move your body

Shit jag visste inte att jag var så här dålig på att dansa shit pinsammt asså , ingen takt känsla eller koordinationsförmåga överhuvudtaget!
men men nog pratat om det.

Var ju å gjorde en tattoo idag ju :D gjorde sjukt ont aldrig varit med om en sådan smärta haha xD
Men resultatet vart awsome! eller vad säger ni?



nervös...

Hejsan hoppsan kom hem för ett tag sen från min mamma, jag jobbade till 19 sen åkte jag hem å käkade middag hemma hos henne :D.

Nu sitter jag här å e stört nervös..
Ska först träna imorrn, eller ja dansa afrodans :D ...sen ska jag tattuera mig, taggad till fullo men väldigt nervös!

Ni får se resultatet imorrn natti natti <3

Im back in town...

Shulululululu!

Kom hem från kryssningen för ett litet tag sen och jag har haft det så stört kul!

Vi var ju typ 40 st som skulle åka från våran vännkrets^^.
När vi kom till båten så skulle dem leta igenom allas väskor för man fick inte ha med sig något ätbart, drickbart eller högtalare på båten, jag hade inget av det så mig gick det bra för men hälften hade med sig dricka så båten blev typ 1 timma försenad pågrund av att dem skulle titta igenom exakt allas väskor...

Väl på gick vi till våra hyttar dumpade väskorna och gick till taxfreen, satt och förade lite i våran hytt medans vi gjorde oss iordning. Gick runt för att titta lite var alla andras hyttar va, vi var utsprida över hela båten typ :P. Jag å julia delade hytt så vi gick runt å letade efter andra människor, satt i deras hyttar litet tag innan alla skulle dra till dansgolvet, vi dansade, träffade trevligt folk, lallade runt på båten tills klockan vart typ 5 och alla människor började bli jobbigt fulla så vi gick upp å la oss xD.

Vaknade 12 idag , gick å åt frukost/lunch tog en liten återställare.

Kom fram till stockholm vid typ 18 idag å då var det bara åka hem, tiden gick så stört fort men det var skönt att komma hem oxå

Känner mig sjukt seg just nu så ska faktiskt sova , har en 8-14 jobbdag att se fram emot imorrn...awsome(Y)

Så natti natti


RSS 2.0